Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Συμπεράσματα, από τον «θρησκευτικό» γάμο, της ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου στη Μύκονο: 1. Τα πρωτεία, τα έχει πάντα ο Δήμαρχος και το Δημαρχείο, που τελεί τον λεγόμενο πολιτικό γάμο. 2. Ακολουθεί ως δευτεράντζα το παπαδαριό και η εκκλησία (του Χριστού υποτίθεται), που παίρνει το πράγμα από δεύτερο χέρι, και τελεί καπάκι, και τον λεγόμενο κοσμοπολίτικο γάμο, δηλαδή το σόου το διαφημιστικό, τη σέξι πασαρέλα!

Όπως μαθαίνω…
Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, η πρωταγωνίστρια σειράς του Alpha, ενώθηκε με τα «ιερά δεσμά» του γάμου, με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο... 

Ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Μάνη (στο Δημαρχείο του Γυθείου όπου και επισημοποίησαν τη σχέση τους) και μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου, του καρπού της επίσημης αυτής σχέσης. 
Το «μυστήριο», έγινε λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου… Τελέστηκε κανονικά, με εκπροσώπους της επίσημης εκκλησίας της Ελλάδος (σεξουλιάρα μητρόπολη Σύρου, κλπ), στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του Φίλιππου στον Όρνο, στη Μύκονο, στο εκκλησάκι που υπάρχει στο ξενοδοχείο.
Η νύφη, που έλαμπε από ευτυχία που παντρευόταν (ξανά) τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του γιου της, Μάξιμου, έφτασε στο εκκλησάκι με φουσκωτό σκάφος ενώ υπήρχαν μουσικοί που περίμεναν την άφιξή της. 

Το νυφικό της Αθηνάς που ήταν φτιαγμένο με απλικαρισμένες γαλλικές δαντέλες και πουά, μεταξωτό τούλι κεντημένο στο χέρι, με φτερά στρουθοκαμήλου. ήταν μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Λίγο σπανιόλικο, πολύ ρομαντικό αλλά και σέξι ταυτόχρονα. Στενό, με πολλές διαφάνειες για να αναδεικνύονται οι αναλογίες (ο σέξι εσωτερικός κόσμος) της νύφης. 
Διαβάζω δε ότι…
1. Πιο σέξι από ποτέ η Χριστίνα Μπόμπα στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου -Με ντεκολτέ έτοιμο να εκραγεί 

Η Χριστίνα Μπόμπα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με το δικό της γάμο και επέλεξε μια πολύ σέξι δημιουργία της Λουκίας για να πάει στον φθινοπωρινό γάμο της Οικονομάκου.
Μακρύ μαύρο φόρεμα με έντονες διαφάνειες και τολμηρό μπούστο, η Χριστίνα Μπόμα τράβηξε ξανά τα βλέμματα.

2. Καλεσμένη στο γάμο ήταν και η Μαρία Σολωμού η οποία ξεχώρισε με το φορέματα της, το οποίο ήταν φουλ στη διαφάνεια από την κορυφή ως τα νύχια. 
Βέβαια, τα μποφόρ στη Μύκονο ήταν πολλά οπότε η διάσημη ηθοποιός επένδυσε σε ένα γούνινο πανωφόρι!
Δες την φωτογραφία που τράβηξε η Σύλβια Δεληκούρα, η οποία ήταν επίσης καλεσμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: