Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

1. Έλληνες και ιταλοί, είμαστε οι πιο βλάσφημοι λαοί στον κόσμο. Έχουμε καθημερινό μας ψωμοτύρι τη βλασφημία κατά των θείων. 2. Αυτό το «γ@μ… τον Χριστό σου», και το «γ@μ… την παναγία σου», πάει σύννεφο! 3. Διαβάζω σήμερα στο facebook (σε φανατικές σελίδες «ελλήνων χριστιανών») αναρτήσεις και σχόλια, με τον αποτροπιασμό κάποιων και την οργή τους… 4. Φωνάζουν «στα όπλα Έλληνες», να τους φάμε όλους αυτούς τους άπιστους τους πρόσφυγες πολέμου, άντρες, γυναίκες και τα μωρά παιδιά τους που τα κουβαλάνε μαζί τους στη χώρα μας… 5. Και όλη αυτή η ταραχή στο κρανίο τους –των Ελληνο-χριστιανο-Ταλιμπάν, διότι φαίνεται σε βίντεο που ανέβασαν, να είναι κάποιος ντυμένος μουσουλμάνος (μπορεί να είναι και προβοκάτσια), και να κτυπάει σε υπαίθριο χώρο στην Ιταλία, ένα θρησκευτικό άγαλμα! 6. Χα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι κοινοποίησε (17 ώρες πριν) μια δημοσίευση, το βίντεο του Jack Dawkins (2.027.240 προβολές).
Moslem refugee in Italy climbs onto statue of the virgin Mary with baby Jesus and begins an attempt to destroy it. Locals throw rocks and drag him down.

ΣΧΟΛΙΑ:
Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι
Ήρθε στην Ευρώπη κατατρεγμένος για να βρει καταφύγιο, και καταστρέφει ότι δεν εγκρίνει;
Πολυπολιτισμός !
Panagiotis Michalopoulos 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ; ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΩΛΟ;
Panagiotis Michalopoulos 

ΔΙΑΒΑΖΩ: Μουσουλμάνος πρόσφυγας στην Ιταλία σκαρφαλώνει στο άγαλμα της Παναγίας με το μωρό Ιησού και ξεκινά μια προσπάθεια να την καταστρέψει. Οι ντόπιοι ρίχνουν πέτρες και τον σέρνουν κάτω.
Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι 

Νομίζω δεν είναι στην Ιταλία όπως λέει στα σχόλια, αλλά σε κάποιο κράτος ανατολικής Ευρώπης. .. και ΕΥΤΥΧΩΣ δε βλέπω το άγαλμα να είναι της Θεοτόκου... βλέπω μάλλον γυμνό. Ο μουσουλμάνος προσβλήθηκε από την γυμνόστηθη φιγούρα και την σπάει με το σφυρί. Πάντως το θέμα είναι ένα... είναι επικίνδυνοι και δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με αυτούς, διότι δεν ασπαζόμαστε τα ίδια ιδανικά.
Panagiotis Michalopoulos 

ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ:
ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ. 
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΚΛΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΥΛΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΟΛΟΝΕΣ, ΚΛΠ. 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι 

Panagiotis Michalopoulos 
Μπορεί ο προπάππος μου να εγκλημάτησε εναντίον των ιθαγενών της Αμερικής. 
Αυτό σημαίνει ότι υποχρεούμεθα να αφήσουμε σήμερα τους μουσουλμάνους να εγκληματήσουν επάνω μας; Αυτό θέλεις να πείς;
Panagiotis Michalopoulos 

Θέλω να πω ότι ο φανατισμός, ο εξτρεμισμός, υπάρχει παντού, και χαρακτηρίζει κάποιους ανθρώπους που είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, όπως και ο ισλαμικός φονταμενταλισμός.
Οι δικοί μας μετανάστες στην Αμερική έβγαλαν το κακό το όνομα "ο Έλληνας ο κλέφτης", εξ αίτιας κάποιων εξαιρέσεων.
Οι μουσουλμάνοι πάλι, προέρχονται και αυτοί από την εβραϊκή θρησκεία. Έχουν δε μεγάλη γιορτή τη θυσία του Αβραάμ.
Κρατούν δε την εντολή του θεού του δεκάλογου προς τον Μωυσή, που λέει ότι δεν πρέπει να προσκυνάμε είδωλα… Κάτι, που δεν το κρατάμε... Εμείς με τις εικόνες, και οι παπικοί με εικόνες και με αγάλματα.
Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι 

1ον. Δεν θέλω να κάνω εδώ θρησκευτική συζήτηση. . Το έχω πεί και αλλού ότι με ενδιαφέει η γεωπολιτική των θρησκειών και όχι ο εσωτερισμός τους. Αυτό είναι άλλο θέμα
2ον. Λές ότι οι φανατικοί είναι λίγοι. Συμφωνούμε!
Πόσοι είναι όμως; Είναι 50% ... αποκλείεται, είναι λιγότεροι.
Είναι 30%; ... 20% ... εγώ σου λέω ότι είναι ούτε 5%. έστω ότι είναι 3% (σίγουρα είναι πάνω από 20%, αλλά υποθέτουμε ότι είναι μόνον 3% )
Το 3% στα 3.000.000 είναι 9.000!
Εννέα χιλιάδες άνθρωποι, άνδρες νεαρής ηλικίας, φανατισμένοι, οπλισμένοι, υπο την καθοδήγηση ενός φανατισμένου ιμάμη!
Μόνον 500 τέτοιοι καίνε την Αθήνα σε μία νύκτα, με χιλιάδες θύματα. 10 τέτοιοι πάνε στο athens mall και το κάνουν στάχτη.
Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι 

Κατάλαβες Παναγιώτη;
Επίσης όταν η κατάσταση πολωθεί, οι υπόλοιποι θα πρέπει να διαλέξουν στρατόπεδο.
Θα ρωτούν οι φανατικοί τους μή φανατικούς με το καλάσνικοφ στο χέρι: "Με ποιούς είσαι; Είσαι με τον Αλλάχ ή τους άπιστους;"

Panagiotis Michalopoulos

Θέλετε να πείτε ότι έχουμε 3 εκατομμύρια μουσουλμάνους στην Ελλάδα;
Εντάξει!
Αλλά πόσοι από αυτούς, είναι πραγματικά πιστοί;
Μη ξεχνάμε ότι από τα 8 εκατομμύρια των ελλήνων ορθοδόξων, μόνο το 2% εκκλησιάζεται τακτικά. Και πόσοι από αυτούς -τους ελάχιστους, είναι πραγματικά πιστοί ζηλωτές χριστιανοί;
Panagiotis Michalopoulos

Πολλοί μουσουλμάνοι, έγιναν με τη βία «πιστοί» -στις χώρες τους, για να μην τους κόψουν το κεφάλι, όπως γινόταν και εδώ, επί τουρκοκρατίας. Οι πραγματικοί πιστοί, μένουν στον τόπο τους διότι εκεί έχουν ασυλία. Μένουν επίσης και οι πιο πολλοί φανατικοί, για να επιβάλουν την πίστη με διωγμούς. Αποκεφαλίζουν ακόμα και μουσουλμάνους αδελφούς τους, διότι ανήκουν σε μια άλλη παράταξη. Έχουνε δηλαδή, Σηίτες, Σουνίτες κλπ. όπως εδώ έχουμε χριστιανούς με το νέο και με το παλιό ημερολόγιο και τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα σκυλιά!
Panagiotis Michalopoulos

Μη ξεχνάμε τη φήμη ότι τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο τον έφαγαν άνθρωποι του Σιμίτη του τότε πρωθυπουργού διότι τον θεωρούσαν φανατικό, και υπήρχε φόβος μη ξεσηκώσει το ποίμνιο εναντίον του τότε καθεστώτος, οπότε έλεγαν κινδυνεύει η ζωή του πρωθυπουργού, και έπρεπε να πεθάνει ο αρχιεπίσκοπος για το καλό του τόπου. 
Ήμουν μέσα στα πράγματα τότε (και στην αρχιεπισκοπή, και στο κόμμα, και σε κρατικό έργο) και τα άκουγα αυτά, τα μάθαινα, από πρώτο χέρι!
Panagiotis Michalopoulos

Επίσης, και ο πρώτος φόνος έγινε ανάμεσα σε δυο αδέλφια, τον Κάιν που σκότωσε τον Άβελ, για θρησκευτικούς λογούς! Ο Άβελ, θεωρήθηκε πιο φανατικός στην πίστη του (πιο αφοσιωμένος στο θεό –μουσουλμάνος εποχής) και ο Κάιν τον θεώρησε απειλή για τα συμφέροντα του (στην Ελλάδα εποχής, απέναντι από τον παράδεισο), και τον εξαφάνισε!
Panagiotis Michalopoulos 
1. Έλληνες και ιταλοί, είμαστε οι πιο βλάσφημοι λαοί στον κόσμο. 
Έχουμε καθημερινό μας ψωμοτύρι τη βλασφημία κατά των θείων. 
2. Αυτό το «γ@μ… τον Χριστό σου», και το «γ@μ… την παναγία σου», πάει σύννεφο! 
3. Διαβάζω σήμερα στο Facebook (σε φανατικές σελίδες «ελλήνων χριστιανών») αναρτήσεις και σχόλια, με τον αποτροπιασμό κάποιων και την οργή τους…
4. Φωνάζουν «στα όπλα Έλληνες», να τους φάμε όλους αυτούς τους άπιστους τους πρόσφυγες πολέμου, άντρες, γυναίκες και τα μωρά παιδιά τους που τα κουβαλάνε μαζί τους στη χώρα μας…  
5. Και όλη αυτή η ταραχή στο κρανίο τους –των Ελληνο-χριστιανο-Ταλιμπάν, διότι φαίνεται σε βίντεο που ανέβασαν, να είναι κάποιος ντυμένος μουσουλμάνος (μπορεί να είναι και προβοκάτσια), και να κτυπάει σε υπαίθριο χώρο στην Ιταλία, ένα θρησκευτικό άγαλμα! 
6. Χα!
Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι 
Κατ αρχήν δεν συμφωνώ με τη βλασφημία, ακόμα και αν βλασφημεί κάτι στο οποίο είμαι αντίθετος. Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Εγώ ως γονέας μπορεί να ρίξω μιά σφαλιάρα στον πισινό του παιδιού μου (κάτι που δεν πρέπει). Αν σε δώ όμως να σηκώσεις χέρι στο παιδί μου εσύ, θα στο σπάσω. Κατάλαβες ποιά είναι η διαφορά;
Εδώ έχουμε αρκετούς βλάσφημους, και εσύ θέλεις να εισάγουμε και άλλους με βαριοπούλες, να τους κάνουμε περισσότερους. Πόσο γελοίος γίνεται κάποιος όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τέτοιες συμπεριφορές!
Panagiotis Michalopoulos 

Κεφαλονίτης βλάσφημος
Ζακυνθινός ρουφιάνος και
Κερκυραίος κερατάς
στο κόσμο δεν είν άλλος.

Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι
! ... !
Panagiotis Michalopoulos 

1. Στο βίντεο, δεν κρατά βαριοπούλα ο άραβας, αλλά μια βέργα, μια βίτσα με την οποία έδερνε συμβολικά το άγαλμα… Όπως ο Χριστός είχε και αυτός ένα ματσούκι όταν έδιωχνε τους εμπόρους από το ναό.
Αλλά τώρα με τη «βαριοπούλα» σας, μου θυμίσατε κάτι άλλο…
Panagiotis Michalopoulos 

2. Την δεκαετία του 1960, ήμουν στην ιεραποστολή του αρχιμανδρίτη τότε, Αυγουστίνου Καντιώτη, ιεροκήρυκα της αρχιεπισκοπής Αθηνών και μετέπειτα μητροπολίτη Φλώρινας. Μια μέρα ο γέροντας επισκέφτηκε -για μια υπόθεση του, το υπουργείο παιδείας, και είδε την είσοδο του μεγάρου να την διακοσμεί ένα γυμνό άγαλμα του Δία
Έγραψε τότε ένα πύρινο άρθρο στη «Χριστιανική ΣΠΙΘΑ», στο προσωπικό του δημοσιογραφικό όργανο, στο οποίο αναφερόταν στα… «αιδοία» του Δία! 
Το διάβασε αυτό ένας φλογερός ιερομόναχος από την Πάτρα (ήταν στη μορφή και στο ανάστημα όμοιος με τον Αθανάσιο Διάκο) πήρε μια βαριοπούλα, ήρθε από την Πάτρα στην Αθήνα, πήγε στο υπουργείο, πλησίασε το άγαλμα, και… ευνούχισε τον Δία! 
Συνελήφθη βέβαια αμέσως και προσήχθη στο αυτόφωρο σε δίκη, στην οποία πήγε μάρτυρας υπεράσπισης ο π. Αυγουστίνος, και τον αθώωσε! Χα!
Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι 
Κρατά σφυρί και καλέμι. Και σπάει κομμάτια.
Τελικά εσύ δηλαδή λές ότι καλά έκανε. Να μήν ανησυχούμε.
Panagiotis Michalopoulos  

1. Να ανησυχούμε! 
Όπως επίσης και με τα τάγματα εφόδου των μαχαιροβγαλτών δολοφόνων της χρυσής αυγής, της εγκληματικής αυτής παράταξης αρχαιολατρών, χιτλερικών, σατανιστών, και βλασφήμων του χριστιανισμού.
2. Μη ξεχνάμε και τον βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας σήμερα, του Μάκη Βορίδη…

Αυτόν με το τσεκούρι στο χέρι, στην πορεία, στα νιάτα του.
3. Μη ξεχνάμε και το σιδηρολοστό, με τον οποίον οι παρακρατικοί συνέτριψαν το κεφάλι του καθηγητή Τεμπονέρα.
4. Και βέβαια, το τρίκυκλο του Κοτζαμάνη με το οποίο βασιλόφρονες και ακροδεξιοί, δολοφόνησαν τον Λαμπράκη!
υγ 1. Θέλω να πω, ότι δεν είμαστε και τόσο αγγελούδια εμείς (της Ελλάδας των ελλήνων χριστιανών) που κρίνουμε -σαν υπεράνω, άλλες συμπεριφορές ακραίες, όταν εμείς είμαστε οι ακόμα πιο ακραίοι!
 
υγ 2. Μια σάτιρα έκανε ένα παιδί πριν από λίγο καιρό με τον γ.Παΐσιο –Παστίτσιο, και ξεσηκώθηκε η πορνο-φυλλάδα του Χαρδαβέλα, που ξεσήκωσε τους δεσποτάδες, που ξεσήκωσαν τη χρυσή αυγή, που ξεσήκωσε τον Σφακιανάκη γιο παπά, που βρήκε το παιδί από το ηλεκτρονικό του ίχνος στο Facebook, και το μπαγλάρωσαν και έφαγε 10 μήνες το παιδί!
Όταν τελικά ξυπνήσαμε ήμασταν δούλοι 
Άρα αφού δεν είμαστε αγγελούδια, αλλά έχουμε και εδώ μέσα παλιάνθρωπους, να φέρουμε κι άλλους να τους κάνουμε περισσότερους.
Άσε μας ρε άνθρωπε.
Panagiotis Michalopoulos 

Μα η λύσσα των ακροδεξιών, των παπάδων, των δεσποτάδων, κλπ, ήταν από την αρχή να μη δεχόμαστε μετανάστες, να τους αφήνουμε να πνιγούν -αυτοί και τα παιδάκια τους, διότι επειδή είναι αλλόθρησκοι –μουσουλμάνοι, είναι κίνδυνος για την ορθοδοξία μας, που θα την αλλοιώσουν, κίνδυνος για τον πολιτισμό μας που θα τον αλλοιώσουν κι αυτόν, κλπ!
Τον «πολιτισμό» μας, τον οποίο σας περιέγραψα προηγουμένως. Την «ορθοδοξία» μας, αυτήν των ομοφυλόφιλων και παιδεραστών ρασοφόρων μας! Χα!

Panagiotis Michalopoulos 
Στις 10 Οκτωβρίου του 1944, με εντολή του Χίτλερ, 800 παιδιά τσιγγάνικης καταγωγής, ηλικίας από 8 – 18 χρόνων, θανατώθηκαν στους θαλάμους αερίων του Άουσβιτς. 
Οι Ναζί χαρακτήρισαν τους Ρομά ως κοινωνικά απόβλητα. 
H γερμανική κυβέρνηση από το 1918 έως το 1933 επέβαλλε στους Ρομά να εγγράφονται σε ειδικά κρατικά μητρώα, τους απαγόρευε να ταξιδεύουν ελεύθερα, ενώ προέβλεπαν και εγκλεισμό σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας. 
Όταν ήρθαν στην εξουσία, οι νόμοι αυτοί παρέμειναν σε ισχύ και επεκτάθηκαν, όπως ο νόμος του 1933 που επέβαλε την στείρωση στις γυναίκες Ρομά με τη βία.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
12 Οκτωβρίου 2016
Ένα πράγμα που δεν έχω καταλάβει, είναι γιατί να γίνεται ομαδικά και αναγκαστικά η προσευχή των παιδιών, στα σχολεία. Τα παιδιά, οι μαθητές και οι μαθήτριες που θρησκεύουν, οφείλουν να έχουν κάνει ήδη την προσευχή τους από νωρίς, από το σπίτι, πριν ξεκινήσουν δηλαδή για το σχολείο. Αν λοιπόν το έχουν κάνει αυτό, τότε προς τι η επανάληψη λίγο αργότερα; Αν αντίθετα δεν την έχουν κάνει, τότε προς τι ο εξαναγκασμός; Η θρησκεία, η πίστη, είναι προσωπική υπόθεση. Δεν επιβάλλεται! 
Επιβλήθηκε η ορθοδοξία στο Βυζάντιο δια πυρός και σιδήρου, με αφάνταστους διωγμούς των αντιφρονούντων, με φρικτότατα βασανιστήρια μέχρι θανάτου, με γενικό αποκλεισμό από τον δημόσιο βίο όσων δεν προσκυνούσαν! 
Επιβλήθηκε λοιπόν αυτός ο «χριστιανισμός», αλλά μέσα βαθειά στους εξαναγκασμένους διατηρείτο πάντα η ειδωλολατρική συνείδηση, η οποία και καλλιεργείτο στη συνέχεια σε κάθε θρησκευτική τους εκδήλωση, ντυμένη πια με χριστιανικό μανδύα.
Η Εκκλησία, έκανε τα στραβά μάτια, τα δεχόταν αυτά -για να μη τους χάσει από πελάτες της όλους αυτούς τους πρώην εθνικούς... Και αντί να τους αφομοιώσει, αφομοιώθηκε εκείνη!!!.. Έτσι, φτάσαμε σήμερα να έχουμε μια Εκκλησία περισσότερο παγανιστική, παρά χριστιανική!!!..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1200438130018864&set=a.134489906613697&type=3&theater
Algeria - 12/19/2017
A man in Algeria attacked a naked female statue with a hammer
Armed with a hammer and chisel, a man started attacking a statue on a fountain in the northern Algerian town of Sétif on Monday morning. The Ain El Fouara fountain is a symbolic statue in the town that has been vandalised before by strict Islamists. Passers-by watched as the man chiselled off the face and breasts of the female figure, before he was arrested.
http://observers.france24.com/en/20171219-man-algeria-attacks-naked-female-statue

Δεν υπάρχουν σχόλια: