Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

1. Αν εμείς οι χριστιανοί… Αν εξαιρέσουμε, αν παρακάμψουμε το θεό, … Έτσι για να τον ξεκουράσουμε -γέρο άνθρωπο εκεί πάνω στα σύννεφα… Τότε ποιος άλλος –θεωρητικά, θα μπορούσε λέτε να μας βοηθήσει να μας σώσει αν του το ζητήσουμε; 2. Όλοι ξέρουμε ένα τέτοιο πρόσωπο, είναι και πολύ ΣΟΥΠΕΡ, είναι ΥΠΕΡ, είναι ΠΑΝ! Όχι βέβαια ο «Σούπερμαν», ούτε και ο «Πήτερ Παν», των παραμυθιών, αλλά πρόσωπο υπαρκτό: η ΠΑΝ-αγία μας! Μόνο αυτό! 3. Θα μπορούσαμε βέβαια εναλλακτικά να πάμε στη Ανατολή –στον βουδισμό… Από όπου έχουμε κλέψει όλα τα λατρευτικά στοιχεία μας ως ορθόδοξοι… Όπως κεριά, λιβάνια, καντήλια, εικόνες, φωτοστέφανο, προσκύνηση, χειροφίλημα, λείψανα, ανθοστόλιστα κουβούκλια στις λιτανείες –με βουδιστικές ομπρέλες, κομποσκοίνια, και το κωλοδάχτυλο ευλογίας… 4. Και να επικαλεστούμε το πανίσχυρο Τζίνι, το πνεύμα του Αράπη που βγαίνει από το μαγικό λυχνάρι του Aladdin!

Διαβάζω:
Ο χρηστης Κωνσταντινος Καραγκιόζης, δημοσιευσε...

(6 ώρες πριν) στη Δημόσια ομάδα «Το φώς της ορθοδοξίας»
Ευχαριστώ πολύ ....Ο Χριστός μας και Η Γλυκεία Παναγία μας και όλοι Οι ΆΓΙΟΙ να σας Βοηθάνε και όλους μας .... Καλή συνέχεια ....Η Γλυκεία μας Ορθοδοξία να λάμψει σέ όλων της καρδιές . Μακάρι να γίνουν Ορθόδοξοι και όσοι δεν είναι μέ Τήν Χάρη Του Χριστού μας , Της Παναγίας μας και όλων Των ΑΓΊΩΝ ...!!!!!
Σχόλια:
Marianna Zioga 

Βοήθεια μας ΑΜΗΝ!!
Panagiotis Michalopoulos 
ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ
Ροζούλα Μπεζούλης 
ΑΜΉΝ αδελφε μου ολα με την Χάρι του Χριστού μας να λάμψει η λατρευτη μας ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ μέσα τις καρδιές όλων των ανθρώπων!!!!!
Ο Χριστός μάς και ή Παναγία μάς μαζί σου παντοτε!!!!
Panagiotis Michalopoulos 
Ο ΘΕΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. 
Η "ΠΑΝΑΓΙΑ" -ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ;
Ροζούλα Μπεζούλης 

Panagiotis Michalopoulos,
μπορει και βέβαια μπορεί να είναι μαζί με οποιον την πιστεύει και την επικαλείται ως Μητέρα του Κύριου μας Ιησού Χριστού και μόνου αληθινού Θεού!!!!
ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΊ!!!!
Panagiotis Michalopoulos
Και βέβαια… ΔΕΝ μπορεί, Ροζούλα μου!
Δεν μπορεί η μητέρα του Χριστού, να είναι και πάντα και παντού μαζί μας – ως πανταχού παρούσα, όπως λέτε!
Διότι απλά, δεν είναι θεά, όπως την έχουν καταντήσει -βλάσφημα να είναι, οι αιρετικοί παπικοί με την Μαριολατρία τους...Που την θεωρούν θεά -την Μαριάμ –την ταπεινή δούλη του θεού, κατά την καινή διαθήκη...Και ακόμα πιο βλάσφημα, ως… το τέταρτο πρόσωπο της αγίας τριάδας!
Μόνον ο θεός μπορεί να είναι πανταχού παρών!
Αυτά βέβαια, στο χριστιανισμό, στην αληθινή ορθοδοξία.
Μετά βέβαια, μπορούμε να πάμε στα παραμύθια της λάγνας Ανατολής… Να πάμε τον «Αλή-Μπαμπά και τους 40 κλέφτες»… Να πάμε κυρίως, στο… «λυχνάρι του Αλαντίν»!
Ξέρετε, εκείνο το μαγικό λυχνάρι, που ο κάτοχος του είχε τη δυνατότητα να το τρίψει λίγο με το χέρι του, και αμέσως τότε έβγαινε από το λυχνάρι , ένας θεόρατος Αράπης -σαν καπνός… Έβγαινε το πανίσχυρο Τζίνι, που ήταν κλεισμένο μέσα, και που μπορούσε να μείνει έξω, όσο χρειαζόταν για να εκπληρώσει τις τρεις ευχές, τις τρεις επιθυμίες του κατόχου του λυχναριού!

https://www.facebook.com/groups/2017273571856299/permalink/2099881020262220/
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Ροζούλα Μπεζούλης
Δεν είπε κανείς ότι η Παναγία μας είναι το τέταρτο πρόσωπο τηςΑγιας ΤΡΙΆΔΟΣ διοτι δεν υπάρχει τέταρτο πρόσωπο η Παναγία Τριάδα είναι 3 πρόσωπα ούτε μιλήσαμε για Μαριολατρια είπα οτι να σκεπάζει με την χαρι της τον αδελφό και οτι μπορεί διοτι οτι ζητησει στον Υιό Της τόν Κύριος μας Ιησού Χριστος της το κάνει και σας παρακαλώ μήν αλλάζετε τα λόγια μου όσο για όλα τα αλλα που γράφετε περί Αλη μπαμπά και λυχνάρια δεν καταλαβαίνω που χωράνε ολα αυτα 
.Ακούστε κυριε ξέρω και ποιος είναι ο Θεός μας και ποιά θέση έχει η Παναγία μας στην λατρεία της Πιστεως μας οπως τα ΈΧΟΥΝ ΘΕΣΠΊΣΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σας αλλά δεν χρειάζεται πιστεύω να συνεχίσει η συζήτηση και να κατεβάζουμε χαμηλά πρόσωπα που πρέπει να πολύ πολύ ψηλά στην πίστη μας και στην καρδιά μας!!!
Panagiotis Michalopoulos 

1. Είπατε αρχικά: «Ο Χριστός μάς και ή Παναγία μάς μαζί σου πάντοτε!!!!»
2. Εγώ ρώτησα: «Ο ΘΕΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Η "ΠΑΝΑΓΙΑ" -ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ;»
3. Ανταπαντήσατε: «ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΊ!!!!»
4. Σας διόρθωσα: ΔΕΝ μπορεί να είναι και πάντα και παντού μαζί μας – ως πανταχού παρούσα! Διότι απλά, δεν είναι θεά!»
5. Τώρα μου λέτε: «Ακούστε κύριε ξέρω και ποιος είναι ο Θεός μας και ποιά θέση έχει η Παναγία μας στην λατρεία της Πίστεως μας όπως τα ΈΧΟΥΝ ΘΕΣΠΊΣΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!!!»
6. Απαντώ, και τέλος:
α) Ξέρετε ότι δεν υπάρχει «παναγία» στην καινή διαθήκη, παρά μόνο «η ταπεινή δούλη του θεού Μαριάμ»;
β) Ξέρετε ότι σύμφωνα με το λόγο του θεού μόνο τον θεό λατρεύουμε;
γ) Ότι μόνον αυτόν προσκυνάμε;

https://www.facebook.com/groups/2017273571856299/permalink/2099881020262220/
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ροζούλα Μπεζούλης
Στην τοποθεσία Άγιος Ραφαήλ Μυτιλήνης.
Μαριολατρία – αγία τετράδα
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=163807974167593&set=pb.100016151745912.-2207520000.1533930828.&type=3&theater
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ροζούλα Μπεζούλης
Εισαγωγική κάρτα
γεννήθηκε 21 Μαρτίου του 1961
Δουλεύει στην εταιρεία Χανιά
Σπούδασε Παγκόσμια ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πήγαινε στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων
Τόπος διαμονής: Μυτιλήνη
Τόπος καταγωγής: Χανιά
https://www.facebook.com/koukou.roukou.73157203

Δεν υπάρχουν σχόλια: