Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Έγραφα πέρσι σαν σήμερα: 1. «Κατά παρόμοιο τρόπο απεχθάνομαι και την άλωση της χριστιανικής θρησκείας από όλα τα στοιχεία της κιναιδικής βουδιστικής λατρείας, αφού έχουμε κλέψει από εκεί, τα πάντα!» 2. «Στα εικονογραφικά δε και τα λειτουργικά και υμνολογικά, και εορτολόγια της Ορθοδοξίας μας, απεχθάνομαι την επίσης νοσηρή φαντασία, όπως αυτή με τον άγιο Γεώργιο και τον καταραμένο δράκο.» 3. «Συζητώ δε, και όλα τα σχετικά με την θαυματουργική γέννηση της Παναγίας από δυο τάχα γονείς της, που τάχα λέγονταν Ιωακείμ και Άννα.» 4. «Δεν φαντάζομαι δε να υπήρχαν γονείς που να έβαλαν έγκλειστο ένα κοριτσάκι τριών ετών σε ένα άντρο παπάδων για δώδεκα ολόκληρα χρόνια!» 5. «Ούτε και το ότι οι παπάδες το πάντρεψαν στα δεκαπέντε του, με ένα γέρο 80 ετών -τον Ιωσήφ, όπως λένε τα ορθόδοξα ιερά κιτάπια, για να ξορκίσουν την ιδέα ότι η Μαρία μπορεί και να μην είναι αειπάρθενος!»

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1499604806768860&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Panagiotis Michalopoulos
2 Αυγούστου 2017 στις 11:59 μ.μ.
Έγραφα προηγουμένως σε μια άλλη ανάρτηση…
1. Panagiotis Michalopoulos
Κατά παρόμοιο τρόπο απεχθάνομαι και την άλωση της χριστιανικής θρησκείας από όλα τα στοιχεία της κιναιδικής βουδιστικής λατρείας, αφού έχουμε κλέψει από εκεί, τα πάντα!
Και τα λείψανα, και τις εικόνες, και τα φωτοστέφανα, και την προσκύνηση, και το χειροφίλημα, και το κομποσκοίνι, και τα κεριά και τα καντήλια, και το κωλοδάχτυλο ευλογίας, τα ανθοστόλιστα κουβούκλια και τις ομπρέλες ή τέντες στις λιτανείες!
2. Panagiotis Michalopoulos
Στα εικονογραφικά δε και τα λειτουργικά και υμνολογικά, και εορτολόγια της Ορθοδοξίας μας, απεχθάνομαι την επίσης νοσηρή φαντασία, όπως αυτή με τον άγιο Γεώργιο και τον καταραμένο δράκο…
Συζητώ δε, και όλα τα σχετικά με την θαυματουργική γέννηση της Παναγίας από δυο τάχα γονείς της, που τάχα λέγονταν Ιωακείμ και Άννα, πρόσωπα μυθικά δηλαδή και αυτά, που δεν αναφέρονται σε κανένα ιερό ευαγγέλιο, σε καμιά ιερή παράδοση.

Δεν φαντάζομαι δε να υπήρχαν γονείς που να έβαλαν έγκλειστο ένα κοριτσάκι τριών ετών σε ένα άντρο παπάδων για δώδεκα ολόκληρα χρόνια! 
Ούτε και το ότι οι παπάδες το πάντρεψαν στα δεκαπέντε του, με ένα γέρο 80 ετών -τον Ιωσήφ, όπως λένε τα ορθόδοξα ιερά κιτάπια, για να ξορκίσουν την ιδέα ότι η Μαρία μπορεί και να μην είναι αειπάρθενος!
Και δεν δίνεται καμία λογική απάντηση σχετικά με το πώς δικαιολογήθηκε ο εσχατόγηρος αυτός μαραγκός όταν αμέσως μετά το γάμο απέκτησε παιδί, τον Ιησού. 

Τι του έλεγαν οι γείτονες; «Μπράβο γέρο –καλά τα κατάφερες!»; Ή... «Τίνος είναι ρε συ, τούτο το παιδί;»;
http://xairete.blogspot.com/2017/08/clash-of-titans-9-star.html

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ:
Ioannis Kyriakides 
Απολυτα σωστα φιλτατε!
https://www.facebook.com/groups/721265688083440/permalink/840518842824790/

Δεν υπάρχουν σχόλια: