Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Γράφαμε, πέρσι –σαν σήμερα: Στην εκκλησιά δε, θα μείνουν τελικά κάτι ιερο-παιδιά, κάτι «παπαδάκια» που τα θέλει ο κώλος τους να τα στριμώχνουν οι παπάδες μέσα στο ιερό… Κάτι θηλυπρεπή άτομα, υποψήφιοι για παπάδες, και, αυτοί!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Panagiotis Michalopoulos
29 Ιουλίου 2017
ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ:
1. Ιεροθέα Μήτσου
Αφού είστε Χριστιανός γιατί σας ενοχλεί,αφού δεν ενοχλεί τους αλλοθρησκους που σεβονται την θρησκεία σας;;;; και κάθονται και παρακολουθούν την προσευχή στο σχολείο; ;;; Μη φοβαστε έχουν και την ελευθερια τα παιδιά να γίνουν ότι θελουν!!!!

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ:
Καλημέρα Ιεροθέα!
1. Το να κάνουν χάζι οι αλλόθρησκοι μαθητές το μάντρωμα των ορθόδοξων συμμαθητών τους, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο κολακευτικό για τον χριστιανισμό. Πώς θα προσελκύσουμε αυτούς τους αλλόθρησκους στην ορθόδοξη πίστη, όταν μας βλέπουν σαν Ταλιμπάν, και, εμάς;
2. Τι φοβάμαι για τα παιδιά στο τι θα γίνουν!
Οπωσδήποτε, θα κλωτσήσουν όλα αυτά που αναγκαστικά που τους επιβάλλουν να κάνουν! Θα κλωτσήσουν τελικά και τον χριστιανισμό, για τον οποίον αλλά έμαθαν (στο μάθημα των θρησκευτικών) ότι πρεσβεύει. Ότι ο Αρχηγός της πίστης μας ο Χριστός, έλεγε ότι όποιος θέλει ας με ακολουθεί και όποιος δεν θέλει (και για τους μαθητές του το είπε) μπορεί να φύγει. Τα παιδιά, θα κλωτσήσουν επίσης, και τον εκκλησιασμό, στον οποίον οδηγούνται αναγκαστικά σαν πρόβατα από τους δασκάλους τους.
3. Στην εκκλησιά δε, θα μείνουν τελικά κάτι ιερο-παιδιά, κάτι «παπαδάκια» που τα θέλει ο κώλος τους να τα στριμώχνουν οι παπάδες μέσα στο ιερό… Κάτι θηλυπρεπή άτομα, υποψήφιοι για παπάδες, και, αυτοί!
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Elpida Condossioziou 
Κι εσύ προς τα που θες να πλανήσεις τους ορθόδοξους, οι οποίοι βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να πλανηθούν από σένα; Που προσπαθείς να τους οδηγήσεις σε κάτι καλύτερο; Να φύγουν από τον ποιμένα τον καλό για να πέσουν στους λύκους; Η ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί αλεξίσφαιρο γιλέκο από τις παγίδες του πονηρού.και κεφαλή της είναι ο Χριστός!!! Εσύ πολεμάς τον οίκο του πατρός μου!! Καταλαβαίνεις ότι είσαι πλανεμένος; Λυπάμαι αδελφέ! Μετανόησε!! Μη νομίζεις ότι μ αυτά που γράφεις έχεις ανακαλύψει την Αμερική!!! Ο Παράδεισος έχει προ πολλού ανακαλυφθεί και ξέρουμε τον οδηγό μας για εκεί. Είναι Ο Ιησούς Χριστός μας, είναι οι Απόστολοι, είναι οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας και είναι οι ποιμένες μας, οι ιερείς μας, οι πνευματικοί μας αυτοί που εσύ ανεπίτρεπτα βρίζεις και είναι η Παναγία μας, η Μητέρα Όλων! Μακάρι να σε φωτίσουν όλες οι δυνάμεις να αποφορτισθείς από την ανίερη πλάνη σου!!!
Panagiotis Michalopoulos 

Τελικά, αυτό το σατανικό παπικό κατασκεύασμα που πρόσφατα υποδεχτήκαμε με τιμές αρχηγού κράτους από τη Βενετία, δεν ήταν κανένα σκήνωμα καμιάς αγίας Ελένης, όπως παραπλανητικά μας έλεγε αυτή η παπαδο-πουτάνα (φωτο) της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δεν ήταν σώμα, μούμια ή έστω σκελετός… Αλλά μέσα σε ένα γυάλινο φέρετρο, ήταν ξαπλωμένο ένα άγαλμα… Μια κούκλα με πρόσωπο γυναίκας, που μας ήρθε φορώντας μια παπική τιάρα στο κεφάλι, και που εμείς εδώ την ντύσαμε με μια βυζαντινή αυτοκρατορική στολή, και αλλάξαμε την τιάρα με ένα στέμμα… Τιμητικά βέβαια, και κάνοντας έτσι και μια πρώτη ερμαφρόδιτη ένωση μεταξύ της αιρετικής παπικής εκκλησίας, με αυτήν του τούρκου πράκτορα Βαρθολομαίου! Χα! (σ.σ. μέσα δε στο φέρετρο, υπήρχαν λέει τελικά μόνο κάτι μικρά θραύσματα κρανίου, ένα υπόλειμμα μασέλας, που όταν τα είχαν εξετάσει οι ειδικοί του πάπα, δεν μπορούσαν να πιστοποιήσουν ότι ήταν γυναικεία λείψανα, διότι μάλλον έμοιαζαν περισσότερε με αντρικά τοιούτα! Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τον Εφραίμ της Ν. Μάκρης που είναι τελικά γυναικείος σκελετός!)
Panagiotis Michalopoulos 

Δυο νέα σχόλια, στο θέμα για την καταναγκαστική προσευχή των μαθητών στα σχολεία:
1. Χρηστος Μπαντης: 

«Αν ειχες ανοικτο μυαλο ,αυτη την στογμη δεν θα λεγες αυτα!! Μαθε λοιπον το οτι μιλας Ελληνικα το οφειλης στην ορθοδοξια!!»
2. Panagiotis Michalopoulos:

«Ο Χριστός, σε ποια «ορθόδοξη» γλώσσα μιλούσε;»
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1495685207160820&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater

Elpida Condossioziou 
Η ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί αλεξίσφαιρο γιλέκο από τις παγίδες του πονηρού.και κεφαλή της είναι ο Χριστός!!!
ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ -ΣΗΜΕΡΑ:
1 ώρα πριν
Ioannis Kyriakides
Αν εχει κεφαλη της τον Ιησου Χριστο οφειλει να υπακουει τις εντολες Του. 
Μια απο αυτες ειναι:
"Κυριον τον Θεο σου προσκυνησεις και Αυτον μονο λατρευσεις."
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1495235820539092&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: