Παλιά, καλή, και δοκιμασμένη με επιτυχία μέθοδος ελέγχου του καλού βρασίματος των μακαρονιών: Παίρνεις ένα μακαρόνι -με το χέρι σου, από την κατσαρόλα, και το πετάς στον τοίχο, για να δεις αν κολλήσει… Οπότε, τότε μόνο σιγουρεύεσαι ότι έκανες το σωστό μαγείρεμα! (σ.σ. δεν βρήκα την αντίστοιχη εικόνα με το μάγειρα Φαίδωνα Γεωργίτση, «τον ιππότη για τη Βασούλα» Τζένη Καρέζη, και έβαλα αυτήν! Πειράζει;)
ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos
ΕΤΣΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;
https://www.facebook.com/141866359209688/photos/a.330465680349754.83664.141866359209688/709468255782826/?type=3&theater
https://www.facebook.com/141866359209688/photos/a.591244767605176.1073741831.141866359209688/591244967605156/?type=3&theater
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου