Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Είπε ο κ. Χάρης Χριστόπουλος, παρουσιαστής του «Game of love», του ΑΝΤ1: «Ποιος θα τολμήσει να με κρίνει εμένα περί ηθικής; Εγώ είμαι τελείως κολλητός με την Ορθοδοξία! Έχω πνευματικό πατέρα, εγώ, και εξομολογούμε… Και είμαι επίσης, και ο πιο τακτικός προσκυνητής σε μεγάλα ορθόδοξα μοναστήρια!».

1. Ο σοβαροφανής αυτός κύριος με τα γκρίζα μαλλιά, λέγεται Χάρης Χριστόπουλος. 
Είναι Έλληνας φωτογράφος μόδας, για περιοδικά. 
Εδώ και ένα μήνα περίπου, παρουσιάζει στο κανάλι του Αμαρουσίου, στον δεξιό ΑΝΤ1 («πατρίδα –θρησκεία –οικογένεια») ένα καθαρά οφθαλμο-πορνικό πρόγραμμα (μαλακίστρα), το «Game of love», όπου στα διάφορα επεισόδια του, κάποιοι παίκτες προσπαθούν να αποπλανήσουν ερωτικά, κάποιους άλλους. 
2. Μια εκπομπή που κάνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και η κριτική που του έχει ασκηθεί είναι μόνο αρνητική λόγω της ποιότητας του εκμαυλιστηκού, του αισχρού αυτού θεάματος. 
3. Χθες το βράδυ μάλιστα, το σατίρισε και ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης (του ιδίου σταθμού) στην εκπομπή του «ράδιο αρβύλα». Έδειξε μια σκηνή από την εκπομπή «Game of love», όπου ο παρουσιαστής απαντάει σε σχόλιο συνεργάτη του που ισχυρίζεται ότι αφού η κ. Ελένη Λουκά, δεν ξεφώνησε ακόμα την εκπομπή, άρα αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι είναι σε καλό ηθικό δρόμο, παρά τις περί του αντιθέτου φωνές. 
Είπε ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος
«Ποιος θα τολμήσει να με κρίνει εμένα περί ηθικής; Εγώ είμαι τελείως κολλητός με την ορθοδοξία! Έχω πνευματικό πατέρα, εγώ, και εξομολογούμε… Και είμαι επίσης, και ο πιο τακτικός προσκυνητής σε μεγάλα ορθόδοξα μοναστήρια!». 
Στη συνέχεια ο Κανάκης έδειξε ένα βίντεο με θέμα αυτήν την "ορθόδοξα" σεξιστική εκπομπή, όπου το θέαμα είναι επτά παπάδες τους οποίους προσπαθούν να τους ρίξουν στο κρεβάτι και να τους αποπλανήσουν, επτά ξεβράκωτες μοναχές. 
Τίτλος του επεισοδίου: «Game of nun»!
ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ:
Ioannis Kyriakides 
Περιεργο, στη δηλωση του αυτη δεν αναφερει καθολου τον Ιησου Χριστο!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1814639205265417

Δεν υπάρχουν σχόλια: