Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Μέρα της μητέρας σήμερα, και… Πασάς στα Γιάννενα, ο Γιος της! Έχει αράξει στα μαξιλάρια -στον οντά του, πάνω από τα σύννεφα, από τότε που αναλήφθηκε, και την βρίσκει πλαισιωμένος από ξεβράκωτα φτερωτά ουρί… Τη δε μάνα του -την Παναγία, την έχει μια αιωνία ζωή στημένη απέναντι του, να πέφτει στα τέσσερα, και να τον ικετεύει… Και αυτός, άνετος –ελεύθερος και ωραίος, να την παρακολουθεί με ενδιαφέρον στο σόου της… Ατενίζοντες την με ορθάνοικτα τα γαλανά μάτια του... Χαϊδεύει φιλαράρεσκα τα ξανθά τα γένια του… Τινάζει με σκέρτσο πίσω από τη πλάτη του την πλούσια ξανθή κοτσίδα του, και χαμογέλα με ναρκισσισμό κάτω από τα μουστάκια του… Μουρμουρίζοντας τέλος προς τον εαυτό του: «ποιος είσαι ρε μεγάλε τελικά, εσύ που πίνεις και κόκα-κόλα; Ο γιος του πάρτα όλα;»

Διαβάζω:
Γεωργια Ευαγορου
21 ώρες πριν
Ευχαριστούμε σε,ευλογημένη και δεδοξασμενη Δέσποινα,διότι πάντοτε μας ευσπλαγχνιζεσαι και συμπάσχεις με τούς πόνους μας,ικετεύεις τον Υιόν σού να μάς λυτρωση από τις αμαρτίες και τούς πειρασμούς μας.
 

Σχολιάζω:
Μέρα της μητέρας σήμερα, και… Πασάς στα Γιάννενα, ο Γιος της!
Έχει αράξει στα μαξιλάρια -στον οντά του, πάνω από τα σύννεφα, από τότε που αναλήφθηκε, και την βρίσκει πλαισιωμένος από ξεβράκωτα φτερωτά ουρί…
Τη δε μάνα του -την Παναγία, την έχει μια αιωνία ζωή στημένη απέναντι του, να πέφτει στα τέσσερα, και να τον ικετεύει…
Και αυτός, άνετος –ελεύθερος και ωραίος, να την παρακολουθεί με ενδιαφέρον στο σόου της… Ατενίζοντες την με ορθάνοικτα τα γαλανά μάτια του... Χαϊδεύει φιλαράρεσκα τα ξανθά τα γένια του… Τινάζει με σκέρτσο πίσω από τη πλάτη του την πλούσια ξανθή κοτσίδα του, και χαμογέλα με ναρκισσισμό κάτω από τα μουστάκια του…
Μουρμουρίζοντας τέλος προς τον εαυτό του: «ποιος είσαι ρε μεγάλε τελικά, εσύ που πίνεις και κόκα-κόλα; Ο γιος του πάρτα όλα;»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=238072546928712&set=a.102710257131609.1073741828.100021779045063&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: