Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ

ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ
7 Μαΐου στις 11:52 π.μ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ  

πρωτοσυγκελλου ιερας μητροπολεως Φωκιδος
Α) Το Σαββατο 12-5-2018 και ωρα 6 εσπερινος και ευχελαιο στις 7μ.μ ομιλια.στον ιερο ναο Κοιμησεως Θεοτοκου Αμαρουσιου τηλ.210-8028211.
Β)Την Κυριακη 13-5-2018 και ωρα 7μ.μ.ΟΜΙΛΙΑ στην εκκλησια της αγιας Μαρινας Ηλιουπολις τηλ 210-9711531.
Γ)Την Δευτερα 14-5-2018 και ωρα 6μ.μ. εσπερινος και ιερο ευχελαιο στις 7.00 μ.μ. ομιλια
στην εκκλησια των αγιων Αποστολων Πετρου και Παυλου Πευκης τηλ.210-8027738.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 18 εως 40 ετων.
Την Κυριακη 13-5-2018 και ωρα 8.30 μ.μ.εως 10 μ.μ.
ο αρχιμανδριτης Αυγουστινος Συρρος υπευθυνος νεοτητος Ιερας Μητροπολεως Φωκιδος μιλα σε νεους ηλικιας αυστηρα απο 18-40 στην αιθουσα του ιερου ναου αγιας Μαρινας Ηλιουπολις.Αργοτερα θα ελθει και ο Γεροντας Νεκταριος στην συζητηση.(Ελευθερη η εισοδος για ολους τους νεους και αλλων ενοριων).

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ:

Panagiotis Michalopoulos
Εσείς το ξέρατε ότι ο διαβόητος «Παπαροκάς», ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης (ο και Ηγούμενος της Μονής των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος), είναι και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεώς Φωκίδας;
Εγώ, σήμερα –μόλις τώρα, το έμαθα!
http://xairete.blogspot.gr/2018/05/blog-post_49.html

ειρηνη κατσουπη-βελιου 

Παπαροκάδες!!!
τεράστιο το έργο τους και για αυτό είναι πολύ αγαπητοί από το λαό!!!
Panagiotis Michalopoulos 

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Εδώ, ιστολόγιο «xairete.blogspot»
(Διαχειριστής, Παναγιώτης Μιχαλόπουλος)
Εμφάνιση 74 αναρτήσεων, με ετικέτα «Nektarios Moulatsiotis».
Κλικ, ΕΔΩ:



ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ 
Αγαπητη Ειρηνη πραγματικα το εργο του Γεροντα μας ειναι μεγαλο.Εμεις ως φιλοι του γεροντα και της μονης τον γνωριζουμε πολλα χρονια δι αυτο και στεκουμε διπλα του.Ολοι φυσικα δεν εχουν τα ματια που πρεπει να το δουν και να το κατανοησουν.Ισως και να εχουν αλλοι αλλα κριτηρια.Αυτο σημαινει και δημοκρατια. Τον Γεροντα ποτε δεν τον ενδιεφερε η γνωμη των ανθρωπων,ουτε καν η γνωμη της επισημης Εκκλησιας.Δι αυτο και εκανε η κανει πολλα απο 18 ετων,εχοντας παντα στο νου του να βοηθησει τους νεους και τους μεγαλους.Αν τον ενδιεφερε η γνωμη των αλλων δεν θα εκανε πολλα...Αλλα μηπως αρεσε ο Χριστος μας σε ολους τους ανθρωπους? Φυσικα και οχι,δι αυτο και καποιοι τον εστειλαν στον Σταυρο.Ο γεροντας ζει για τον Χριστο.Ο,τι δημιουργησε το εκανε για τον Χριστο. Ο ιδιος ειναι ακτημων.Ο,τι ειχε απο τους γονεις του, τα μοιρασε και οτι κρατησε, οταν εκτισε το μοναστηρι τα προσφερε στη μονη. Λιγους κληρικους εχουμε σαν τον γεροντα,δι αυτο τον ευλογησε ο Θεος και γεμισε και τα δυο μοναστηρια που εκτισε με μοναχους και μοναχες που ξεπερνουν τα 50 προσωπα.Ο λαος του Θεου τον αγαπα και τον σεβεται.Οπου τον καλουν για ομιλιες,τρεχει ο κοσμος να τον ακουσει. Φυσικα ειναι αδυνατον ολοι να μιλουν καλα δι αυτον,αφου ουτε για τον Ιησου Χριστο ολοι μιλουσαν με καλα λογια. 
Panagiotis Michalopoulos
Συγκρίνεται τον Χριστό, και τον παρομοιάζετε με τον Ιούδα; 
Μεγάλη η βλασφημία σας!
ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ 
Ολοι οι αγιοι συνιστουν το μετρο συγκρισις μας να ειναι ο Χριστος και κανενας αλλος.
Τωρα το τι λεει ο καθε ενας δεν μας ενδιαφερει.
Panagiotis Michalopoulos
Ποιος πρόδωσε τον Απόστολο Βαβίλη; 
Ποιος τον κατέδωσε στις αρχές, χρησιμοποιώντας μυστικά εξομολόγησης που προσωπικά κατείχε; 
Ο πνευματικός του Βαβίλη αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης;
ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ 
Ο Πατηρ Ραφαηλ Βαβυλης ειναι φιλος του γεροντα Νεκταριου και επικοινωνουν συχνα μαζι.
Ειστε σιγουρος γι αυτα που γραφετε η θα αν πατε για συκοφαντια θα ζητατε συγνωμη στα δικαστηρια? 
Τα οσα γραφετε ισως ισχυουν για το προσωπο σας και γι αυτο τα λετε για αλλους.Αν κοιταζεσθε στον καθρεπτη σας δεν φταιει ο λαος με τα οσα καθε φορα ανοητα λετε.
Panagiotis Michalopoulos 
Γράφαμε σχετικά…
(Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010)
Το παράπονο του Βαβύλη
http://xairete.blogspot.gr/2010/01/blog-post_618.html

ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΑΤΗΡ ΡΑΦΑΗΛ, ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΚΑΤΕΔΙΔΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΡΑΦΑΗΛ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΕΝΩ ΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.  
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ '' ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ''. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΣ. 
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ .ΧΑΙΡΕΤΕ.

Panagiotis Michalopoulos
ΑΡΧΕΙΑΚΟ:
Σε μακροσκελή του δήλωση (Πέμπτη, 29 Οκτώβρ. 2009), ο Απ. Βαβύλης αναφέρει και τα έξης:
Πολύ γνωστός από τις πολυποίκιλες δραστηριότητές του, Αρχιμανδρίτης, φορώντας την κουκούλα του καταδότη αντί για το κουκούλι του μοναχού, (φαίνεται εμπνεύστηκε από τον Άγιο Διονύσιο τον εκ Ζακύνθου που έκρυψε μέχρι και τον φονιά του αδελφού του...), καθοδήγησε τις διωκτικές αρχές στην ανακάλυψη του σπιτιού μου, (στο οποίο είχε έρθει επανειλημμένα ως επισκέπτης, Πνευματικός και φίλος...), το οποίο αποκάλεσε γιάφκα!!! στο οποίο βρέθηκε η φοβερή «απόδειξη» της «εγκληματικής μου ιδιοσυγκρασίας»: «ένα γυμνό δωμάτιο με ένα απλό κρεββάτι, έναν Εσταυρωμένο και ένα καντήλι...Ο ίδιος τρέχει σήμερα και πάλι «δεξιά και αριστερά» εις άγραν δημοσιότητος, για να κάνει τον «υπερασπιστή» κάποιων άλλων διωκόμενων αδελφών. Ω, της υποκρισίας, απύθμενο βάθος!Επικαλούμενος την ιερατική του τιμή, είπε ψέμματα. Περιφερόταν σε εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα για να διηγηθεί «συγκλονιστικές» λεπτομέρειες της ιδιωτικής μου ζωής και εξαγορεύσεις μου που έμαθε κατά την εξομολόγηση!!!

 ΠΗΓΗ: Romfea.gr

ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ 

Εδω σιγουρα δεν ειναι ο γεροντας μας, 
α) διοτι ο ιδιος εχει προστατεψει προσωπα και προσωπα,δι αυτο και πολλοι φυλακισμενοι απο τις φυλακες Αθηνων αλλα και του Μαλανδρινου που ειναι καταδικασμενοι με μεγαλες ποινες ερχονται, οταν περνουν αδεια, να μεινουν στην μονη του γεροντα.
Β)Εξ οσων γνωριζουμε ποτε ο πατηρ Ραφαηλ δεν εξομολογηθηκε στον γεροντα Νεκταριο. Ο πατηρ Ραφαηλ εχει σχεση και ειχε με πολλους αρχιμανδριτες και γνωστα ονοματα που θα μπορουσε κανεις να εφαρμοσει τα ανωτερω στα προσωπα τους. ΣΙγουρα δεν ειναι ο γεροντας Νεκταριος.
Αλλα επαναλαμβανουμε και δεν θα επανελθουμε οτι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να απαντουμε σε κατηγοριες που ο ιδιος δημιουργειτε η αναμασατε για τον γεροντα μας. 
Δεν απαντησε ποτε ο ιδιοςο γεροντας τοσα χρονια,μιμουμενος τον Κυριο μας ''ο δε Ιησους εσιωπα''.
Πολλες φορες δεν αξιζει να απαντας σε ανθρωπους που οτι και να πεις ειναι πεπισμενοι οτι κατεθουν την αληθεια.
Panagiotis Michalopoulos 

ΑΡΧΕΙΑΚΟ:
Αλλά, τώρα, καταγγέλλεται ο π. Νεκτάριος (σήμερα Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005) ως πληροφοριοδότης του δημοσιογράφου κ. Τράγκα (νομίζω ότι και αυτόν τον έχει παντρέψει)! Καταγγέλλεται από τον κ. Βλάχο, δικηγόρο του κ. Βαβύλη! Σήμερα, στην εκπομπή του κ. Γιώργου Οικονομέα «πρωινές σελίδες» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA!
Ο δικηγόρος λοιπόν, κατήγγειλε τον κ. Μουλατσιώτη ότι αυτός ως εξομολόγος (!) είναι ο πληροφοριοδότης που αποκάλυψε στον κ. Τράγκα μυστικά εξομολογήσεως. Κατήγγειλε συγκεκριμένα, ότι το σπίτι του κ. Βαβύλη (τι άλλη σχέση είχαν και ο ένας πήγαινε στο σπίτι του άλλου;), το αποκάλυψε ο π. Νεκτάριος στον κ. Τράγκα ο οποίος (ως δημοσιογράφος, εκδότης και καναλάρχης) πήγε πρώτος εκεί μαζί με την ασφάλεια για ρεπορτάζ!
Την καταγγελία δε αυτή, την άκουσε (από άλλο παράθυρο) ο κ. Τράγκας ο οποίος «εμμέσως πλην σαφώς», που λένε, την επιβεβαίωσε, όπως εγώ κατάλαβα.
http://rasoforoi.blogspot.com/2008/08/blog-post_02.html

Panagiotis Michalopoulos 

ΑΡΧΕΙΑΚΟ:
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Σεβασμιώτατοι Άγιοι Πατέρες, ευλογείτε!
Καταγγέλλω ενώπιόν σας, τον Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, για σκανδαλισμό, διότι:
Από την αρχή της «ροκ καριέρας» του, και όταν κάποιες ενέργειές του θεωρήθηκαν ότι έπρεπε να ελεγχθούν από την Εκκλησία, από επιτροπή υπό τον Σεβ. κ. Άνθιμο (αν θυμάμαι καλά) τότε, κατάφερε λένε, να αποτρέψει κάθε εις βάρος του ποινή, απειλώντας ότι αν τον τιμωρήσουν, θα αποκαλύψει ποιοι δεσποτάδες κρύβονται πίσω από τα γυναικεία ονόματα - παρατσούκλια που αποδίδονται σε (ομοφυλόφιλους προφανώς) κληρικούς!
Σήμερα, ένας δημοσιογράφος κάνει «κάθε βράδυ - κάθε βράδυ» (κατά τον Μακαριώτατο), θέμα με τις «κουδουνίστρες» (ομοφυλόφιλους εννοεί), Επισκόπους με γυναικεία ονόματα - παρατσούκλια, που κατ' αυτόν δεν είναι ούτε ένας ούτε δυο αλλά γύρω στους 40 (σαράντα)!
Ο ίδιος δε ο δημοσιογράφος (ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης, του «εκ-κεντρικού δελτίου» του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA3), αναφέρει τακτικά στις εκπομπές του ότι τα στοιχεία, του τα δίνουν «μέσα από την Εκκλησία», άνθρωποι που θέλουν να του πουλήσουν εκδούλευση ώστε αυτοί να μένουν στο απυρόβλητο της κριτικής του και των αποκαλύψεών του.
Τα ανωτέρω, με κάνουν να αναρωτιέμαι ποια άραγε να είναι εν προκειμένω η συνεισφορά του π. Νεκταρίου; Και, αν είναι αυτός που πληροφορεί τον κ. Καρατζαφέρη, τι κέρδος έχει, όταν «τα δικά του» είναι σε πρώτο πλάνο τακτικά στην τηλεόραση, όπως: εμφάνιση (με τα «καλογέρια» του) ανάμεσα σε ημίγυμνες γυναίκες, εμφάνιση στην εκπομπή «παραπληροφόρηση» του ALPHA όπου γελοιοποιούσε την προσευχή, χοροστασία στο γάμο του κ. Μικρούτσικου όπου γελοιοποιήθηκε και το μυστήριο του γάμου κλπ, κλπ.
Αλλά, τώρα, καταγγέλλεται ο π. Νεκτάριος (σήμερα Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005) ως πληροφοριοδότης του δημοσιογράφου κ. Τράγκα (νομίζω ότι και αυτόν τον έχει παντρέψει)! Καταγγέλλεται από τον κ. Βλάχο, δικηγόρο του κ. Βαβύλη! Σήμερα, στην εκπομπή του κ. Γιώργου Οικονομέα «πρωινές σελίδες» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA! Ο δικηγόρος λοιπόν, κατήγγειλε τον κ. Μουλατσιώτη ότι αυτός ως εξομολόγος (!) είναι ο πληροφοριοδότης που αποκάλυψε στον κ. Τράγκα μυστικά εξομολογήσεως. Κατήγγειλε συγκεκριμένα, ότι το σπίτι του κ. Βαβύλη (τι άλλη σχέση είχαν και ο ένας πήγαινε στο σπίτι του άλλου;), το αποκάλυψε ο π. Νεκτάριος στον κ. Τράγκα ο οποίος (ως δημοσιογράφος, εκδότης και καναλάρχης) πήγε πρώτος εκεί μαζί με την ασφάλεια για ρεπορτάζ! Την καταγγελία δε αυτή, την άκουσε (από άλλο παράθυρο) ο κ. Τράγκας ο οποίος «εμμέσως πλην σαφώς», που λένε, την επιβεβαίωσε, όπως εγώ κατάλαβα.
Σεβασμιώτατοι Άγιοι Πατέρες,
Στην αρχή (πριν δυο ή τρεις μήνες) των αποκαλύψεων για τα σκάνδαλα στην Εκκλησία, ένα από τα επιχειρήματα του Αγίου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου κατά όσων κάνουν τις αποκαλύψεις αυτές ήταν ότι «δεν πρέπει να λέγονται δημόσια όσα ιεράρχες πράττουν στην ιδιωτική τους ζωή, όπως και οι ιερωμένοι δεν αποκαλύπτουν μυστικά των εξομολογούμενων σε αυτούς»!!!
Αναρωτιέμαι λοιπόν μετά από αυτά, από ποιους μυστικούς ή φανερούς πράκτορες πρέπει να φυλαγόμαστε ως (πιστοί στο μυστήριο της εξομολόγησης) χριστιανοί, όταν όπως φαίνεται έχει αρχίσει μια βεντέτα στους «εκκλησιαστικούς» και παρακρατικούς κύκλους όπου όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Γι' αυτό το τελευταίο, και για όλα τα άλλα που σας ανέφερα, παρακαλώ ερευνείστε την περίπτωση του (και «πληροφοριοδότη»;) π. Νεκτάριου (διαθέτω κασέτα με τη σημερινή εκπομπή του ALPHA) και αν αληθεύουν οι καταγγελίες αποσχηματίστε (αυτή νομίζω είναι η ποινή) τον και «παπαροκά» αποκαλούμενο, «ιερωμένο» κ. Μουλατσιώτη.
Μετά τιμής,
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1720942517985432&id=232528536826845

Δεν υπάρχουν σχόλια: