Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Όλα «πραγματικά» είναι στη θρησκεία μας, Λένα! Να και ο «πραγματικός» Χριστός, όπως τον είδαν να βγαίνει από αυτόν τον «πραγματικό» του τάφο. «Πραγματικό», και το… μη «πράμα» του! Αναστημένος, δεν το χρειαζόταν πια! Χα!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:
http://xairete.blogspot.gr/2015/04/80_8.html
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ -ΑΠΟΨΕ:
Lena Parodia 
Δηλαδη δεν ειναι αυτος ο πραγματικος του ταφος;
Panagiotis Michalopoulos 

Όλα «πραγματικά» είναι στη θρησκεία μας, Λένα! 
Να και ο «πραγματικός» Χριστός, όπως τον είδαν να βγαίνει από αυτόν τον «πραγματικό» του τάφο. 
«Πραγματικό», και το… μη «πράμα» του! 
Αναστημένος, δεν το χρειαζόταν πια! Χα!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1750248995037772

ΣΧΕΤΙΚΑ...
3 χρόνια πριν
Panagiotis Michalopoulos 
Στο βίντεο, άστραφταν τα αναρίθμητα φλας… Μπας και δουν τον Χριστό να κατέρχεται σαν αυτοπυρπολούμενος ινδός από τον ουρανό... Και αυτό φλασάρισμα, το θεώρησαν σαν θαύμα! Ρε, δεν γ@μι@νται οι πο@στηδες να ασπρίσουν, λέω εγώ!
Panagiotis Michalopoulos 

Το άγιο φως σαν ατραξιόν, ήταν παπική εφεύρεση, αρχικά. Μετά οι παπικοί σοβάρεψαν και εγκατέλειψαν αυτήν την απάτη. Τη σκυτάλη για τη συνέχιση αυτής της θεατρικής παράστασης, την παρέλαβαν οι ορθόδοξοι.
Για να μη τους συνδέσουν δε με την παπική απάτη, ότι τάχα το άγιο φως ερχόταν από τον ουρανό, ο ορθόδοξος πατριάρχης λέει μια προσευχή εκεί μέσα στον τάφο, με την οποίαν παρακαλάει τον θεό να αγιάσει το φως της ακοίμητης καντήλας που βρίσκεται εκεί, και από την οποίαν ανάβει τα σπαρματσέτα του. Η συνοδεία του δε, σε αυτό το σόου είναι δυο αιρετικοί πατριάρχες, ο Κόπτης και ο Αρμένιος που προσεύχονται μαζί του.
Ο δικός μας λοιπόν δίνει πρώτα το φως στους αιρετικούς οι οποίοι το μεταλαμπαδεύουν από τα ανοίγματα του τάφου στους δικούς τους πιστούς και αυτοί τρέχουν να το δώσουν σε άλλους έξω από τον τάφο, κλπ.
Όταν τέλος βγαίνει θριαμβευτικά για τις κάμερες, ο Έλληνας ορθόδοξος πατριάρχης από τον τάφο για να δώσει το φως στους ορθόδοξους, υπάρχουν ήδη χιλιάδες ανάμενα κεριά, και αυτό κάνει κάποιους να ωρύονται, να κραυγάζουν, να αλαλάζουν υστερικά: «θαύμα – θαύμα»! Ότι δηλαδη το φως άναψε μόνο του τα χιλιάδες κεριά! Αυτά!
http://xairete.blogspot.gr/2015/04/bullying-holy-light.html

Panagiotis Michalopoulos 

Μην αγωνιάτε, ω, παίδες ελλήνων! Δεν θα στερηθούμε ούτε και φέτος αυτόν τον σκοταδισμό της φιέστας, με το εισαγόμενο «άγιο φως»! Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Γιώργος Βασιλείου, διαβεβαίωσε σήμερα, ότι θα την φάμε ξανά στη μάπα αυτήν την σούπερ μαλακία! Και σαν μαλακισμένο κράτος, θα υποδεχθούμε ξανά τη λάμπα θυέλλης με τιμές αρχηγού κράτους!
http://xairete.blogspot.gr/2015/04/blog-post_40.html

Efthymia Doufexi Rizou

Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρη σχετικά με το σύμπαν.
Panagiotis Michalopoulos


Κωνσταντίνος Κουλούρης 

το ότι μετατρέψατε σε θηλυκού γένους την ρήση του Αϊνστάιν... κα Efthymia Doufexi Rizou , σαν να είναι δικιά σας ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πανηγυρικά την ακρίβειά της!!! και όταν "βρίζεις" την "δηλωμένη πίστη" του 'άλλου" το ίδιο επιβεβαιώνει!!! ο καθένας μπορεί-δικαιούται να πιστεύει ΟΤΙ νομίζει !!!

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ:
Κωνσταντίνος Κουλούρης 

κανένας ΔΕΝ «υποχρεώνει» κανένα να πιστεύει!!! Ούτε να πρ οσπαθεί με επιχειρήματα να αποτρέψει κάποιον από τονα πιστεύει!!! Αλλά η προσβλητική στάση με υπερβολές και προσχηματικές βρισιές, δεν είναι πειστική και δείχνει μόνο αδυναμία επιχειρημάτων κυρίως λόγω αδιαφορίας των πιστών, που μόνο την πίστη τους δυναμώνει !!!
 
ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΗΜΕΡΑ:
Ioannis Kyriakides 

Οχι ομως και πιστη σε μια καλοστημενη απατη και σε ενα κατα παραγγελια θαυμα!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/871209286275085

Δεν υπάρχουν σχόλια: