Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Τι ανάγκη έχουμε τις γαλλικές φρεγάτες, για να μας προστατεύσουν από τους τούρκους; Μας φτάνουν και μας περισσεύουν -για προστασία, τα σπαθιά και τα μαχαίρια, από την εικόνα της Μονής Δοχειαρίου στο Άγιον Όρος, στο επονομαζόμενο και ως… «Μοναστήρι των Στρατιωτικών»! Τρέμε Ερτογάν!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης Αγιοτόπια Ορθοδοξία κοινοποίησε ένα σύνδεσμο,
στην κλειστή ομάδα Άγιον Όρος (Περιβόλι της Παναγίας) -Mount Athos
3 ώρες πριν
Μονή Δοχειαρίου: Στο Μοναστήρι των Στρατιωτικών στο Άγιον Όρος
Δικαίως η Ιερά Μονή του Δοχειαρίου έχει λάβει από το ένστολο προσωπικό και των τριών κλάδων των ΕΔ το προσονοίμιο »Αγιορείτικο Μοναστήρι των Στρατιωτικών» και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι, όπως και πιο πάνω αναφέραμε, είναι και προστάτες της Μονής. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής του Μοναστηριού εκατοντάδες στελέχη της ΠΑ συρρέουν από διάφορα μέρη της Ελλάδος στο Μοναστήρι της Δοχειαρίου. Ο δεύτερος λόγος σχετίζεται με την εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου η οποία είναι μία από τις πιο γνωστές και θαυματουργές εικόνες Παναγίας του Αγίου Όρους και η οποία έχει θαυματουργήσει αρκετές φορές σε ένστολο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
https://agiotopia.blogspot.gr/2018/04/blog-post_450.html
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos
Τι ανάγκη έχουμε τις γαλλικές φρεγάτες, για να μας προστατεύσουν από τους τούρκους; 
Μας φτάνουν και μας περισσεύουν -για προστασία, τα σπαθιά και τα μαχαίρια, από την εικόνα της Μονής Δοχειαρίου στο Άγιον Όρος, στο επονομαζόμενο και ως… «Μοναστήρι των Στρατιωτικών»! 
Τρέμε Ερτογάν!
https://www.facebook.com/groups/333479713755328/permalink/451203048649660/
ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ:
Ioannis Kyriakides 
Ακριβως!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1767009256695079

Δεν υπάρχουν σχόλια: