Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΔΙΑΒΑΖΩ: "Η Lena Parodia πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες. Η ΒΑΠΤΙΣΗ (!!!!!)"

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Lena Parodia πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.
9 ώρες πριν
Η ΒΑΠΤΙΣΗ ( !!!!! )
Οχι αυτες τες φωτογραφιες αλλα ειδα στο ιντερνετ μια παρομοια φωτο εχθες την οποια δημοσιευσε καποια κυρια που εθελα να πουλησει τα βαπτιστικα της πακετα...απλα πατησα" ελεος" στην φωτο και οταν μου ζητησε τον λογο απλα δεν απαντησα..

Τι να της ελεγα ;; οτι καταντησαμε πλεον την βαπτιση καραγκιοζ μπερντε και θεατρο ;; τι δουλεια εχουν ολα αυτα τα μπιχλιμπιδια σε ενα τοσο ιερο γεγονος; ολα αυτα μοιαζουν με ειδη παρτυ...ομως η βαπτιση δεν ειναι παρτυ αλλα κατι ιερο και πανιερο...συνεπως χρειαζεται και η καταλληλη διακοσμιση...απλα λευκα χρωματα προτιμοτερο.
Και δεν λεω ...ας μην βαπτιζουν μεγαλους οι " ορθοδοξοι " οπως στ αληθεια πρεπει. .ας βαπτιζουν μωρα..( αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο ) ...ομως η πρεπουσα σεμνοτητα και ο σεβασμος σε ενα απο τα ωραιοτερα γεγονοτα του κοσμου δεν βλαπτει...
Ωραια τα ζωακια και ολα τα μπιχλιμπιδια στ αληθεια μ αρεσουν...για μια γιορτη...για γεννεθλια ...για οποιοδηποτε αλλο γεγονος οχι ομως για ΒΑΠΤΙΣΗ !!!
ΣΧΟΛΙΑ:

Panagiotis Michalopoulos 
Γιατί βαπτίζουν μωρά; Ποια είναι η εκκλησιολογική, η θεολογική τους δικαιολογία;
Lena Parodia 

Αλλου ειναι η απορια μου..
Lena Parodia 

Το γιατι βαπτιζουν μωρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και δεν μ απασχολει στην παρουσα φαση...αυτο που τωρα μ απασχολει ειναι οτι με τοσα μπιχλιμπιδια η βαπτιση καταντα παρτυ. ..καραγκιοζ μπερντε....τι να πω ;; που ακουστηκαν καρτουν και αρκουδακια σε βαπτιση;;: οπουδηποτε αλλου ναι αλλα οχι και σε βαπτιση !!
Panagiotis Michalopoulos 

Όχι και αυτό παίζει ρόλο. 
Γιατί βαπτίζουν μωρά; Ποια είναι η εκκλησιολογική, η θεολογική τους δικαιολογία;
Διότι αν έχουν κάποιο δίκιο στην αρχή, στη βάση τους, τότε ίσως να μην είναι «ορθόδοξοι» κοροϊδευτικά, αν κάνουν σωστά το μυστήριο. 
Επίσης, δεν ξέρω πόσο πιο σοβαροί είναι και οι φίλοι μας οι «ευαγγελικοί», με το σόου που κάνουν με λευκούς χιτώνες, με τάχα βαπτίσεις νέων μελών τους, το καλοκαίρι στη θάλασσα, στην παραλία, δηλαδή σκέτη διαφήμιση -προπαγάνδα, σε κοσμικές πλαζ, δίπλα σε λουόμενους για θεατές! Χα!Lena Parodia
Χαθηκαν τα απομερα ποταμακια ;; 
Panagiotis Michalopoulos 
Ρε παιδί μου, οι άνθρωποι ψαρεύουν νέα θύματα –χάνους και δολώματα, για να αυξήσουν την «εκκλησία» τους στην Ελλάδα, ξένοι πράκτορες κατά κανόνα οι αρχηγοί! Βρίσκουν λοιπόν υποψηφίους από τα ΜΜΕ, κάποια δραστήρια κοινωνικά άτομα, τους προσεγγίζουν -τάχα για να τους συγχαρούν, και τους προσκαλούν σε μια συγκέντρωση τους... έτσι για γνωριμία -τάχα. Πας λοιπόν εσύ εκεί, όπου και θα ακούσεις «χαρισματικό» κήρυγμα, από τον σόουμαν της οργάνωσης, και μετά θα βγάλουν τα ποτηράκια του κονιάκ, για να σε κοινωνήσουν!
Panagiotis Michalopoulos 
Αν τύχει δε να είναι και καλοκαίρι, τότε σου λένε π.χ. ότι… «αύριο το απόγευμα θα πάμε εδώ στην κοντινή παραλία για μπάνιο. θα περάσουμε από το σπίτι με πούλμαν να σε πάρουμε και εσένα. Θα ψήσουμε και μπριζόλες στα κάρβουνα, θα τραγουδήσουμε, θα πούμε αστεία, θα περάσουμε καλά!» Πας λοιπόν ξανά εσύ, και παίρνεις και την αδελφή σου για παράδειγμα, και βουτάς κανονικά. Οι παλιές κοπέλες της «εκκλησίας», ντρέπονται να γδυθούν! Χα!
Panagiotis Michalopoulos 
Βγαίνεις μετά από τη θάλασσα, και ο «πρεσβύτερος» τους, κρατεί κάτι χιτώνες στα χέρια του, και βγάζει ένα λόγο, ότι είναι άδικο να τους γυρίσει… στεγνούς πίσω! Κατάλαβες Λένα; Άδικο που έφαγαν τις μπριζόλες τους τζάμπα αυτοί οι ορθόδοξοι προσκαλεσμένοι που δεν έκατσαν και να τους… ξε-βαφτίσουν! Εκεί –στο σόου που έστησαν, μέσα στον κόσμο, για να τους χρησιμοποιήσουν σαν δόλωμα, σαν κράχτες, σαν χάνους, για να κάνουν τη διαφήμιση τους (με φωτο – με βίντεο, κλπ). Χα!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=794628760725818&id=100005361047909
 
https://www.facebook.com/groups/721265688083440/permalink/750967015113307/

Δεν υπάρχουν σχόλια: