Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ερευνώντας τα μυστήρια του Θεού για τη Συντέλεια του Κόσμου, τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, την Ανάσταση των σωμάτων...

ΑΡΧΕΙΑΚΟ:
[...] Το πώς και ποιες ιδιότητες θα έχουν τα αναστημένα σώματα, ενωμένα με την αθάνατη ψυχή, δεν γνωρίζουμε, διότι θα είναι κάτι ανώτερο και σε ανώτερη μεταλλαγμένη, διαφορετική, άφθαρτη κατάσταση αλλά και σε άλλη κατάσταση και διάσταση σύμπαντος. π.χ. Πώς να πούμε από τώρα ποια μορφή, υπόσταση, ιδιότητες, θα έχουν οι αναστημένοι άνθρωποι, και ποια, αφού η σημερινή ύλη, το σύμπαν, ο υλικός κόσμος όπως τον γνωρίζουμε τώρα, θα αλλάξει και θα μετασχηματιστεί και αυτός (οι ουρανοί και η Γη παρελεύσονται).

https://www.youtube.com/watch?v=hpflgPHx9x8
https://www.youtube.com/watch?v=5OE3XnjIcwM

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ, είπε...
Αγαπητέ μου κύριε Μιχαλόπουλε, εκπλήσσομαι διαβάζοντας, απόψε Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στους παλιούς μας διαλόγους του 2015...
https://xairete.blogspot.gr/2018/03/blog-post_44.html  
...τι γράφαμε, εσείς και εγώ, ερευνώντας τα μυστήρια του Θεού για τη Συντέλεια του Κόσμου, τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, την Ανάσταση των σωμάτων.

    Είμαι χαρούμενος διότι μόλις πρόσφατα διάβασα ένα κατατοπιστικότατο σχετικό άρθρο που μας λύνει πολλές απορίες και σας μεταφέρω το λινκ που αν θέλετε μπορείτε να το μελετήσετε (και να το αποθηκεύσετε):

Γράφει, ο Αρχιμανδρίτης Ἀθανάσιος Σιαμάκης
http://neaflorina.gr/2018/02/%E1%BC%A1-syntelia-to%E1%BF%A6-a%E1%BC%B0%E1%BF%B6nos/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε και για τα σχετικά λινκ του youtube. Δεν θυμάμαι αν πρόκειται για πρώτη παρουσίασή τους στο ιστολόγιό σας ή για υπενθύμιση, αλλά είτε για πρώτη φορά είτε ως επανάληψη θα τις ακούσω με προσοχή τις ομιλίες. Ο Θεός να σας έχει καλά κε Παναγιώτη και να ενισχύη τους πατέρες Δανιήλ και Αθανάσιο που μάλλον είναι από τους τελευταίους που παραμένουν πιστοί στην Αγία Γραφή και δεν κηρύσσουν αυθαίρετες διδασκαλίες.

Χαίρετε. Επισκέπτης

P. MICHALOPOULOS είπε...

Εγώ σας ευχαριστώ φίλτατε, για τα σχετικά λινκ του youtube.
Αυτό το αρχειακό, ήταν δικό σας κομμάτι από εκείνη την ανάρτηση που υπενθύμισα.
Τώρα απλά, πρόσθεσα και τις εικόνες για να γίνουν πιο εμφανή τα λινκ αυτά.

Ο Θεός να σας έχει καλά φίλτατε, για τα διαμάντια που μας φέρνετε…
Εύχομαι δε και εγώ, να ενισχύει ο Θεός τους πατέρες Δανιήλ και Αθανάσιο που μάλλον είναι από τους τελευταίους που παραμένουν πιστοί στην Αγία Γραφή και δεν κηρύσσουν αυθαίρετες διδασκαλίες.

Χαίρετε, φίλτατε Επισκέπτης μας!