Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Πόσα θέλουμε να έχουμε ΤΩΡΑ, για να ξεπληρώσουμε όλα μας τα χρέη; Να μη χρωστάμε ούτε ένα ευρώ σε κανέναν ξένο πούστη χρηματιστή –τοκογλύφο –δανειστή, δυνάστη μας; Να τα υπολογίσουμε και να τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά τα χρήματα, με κάθε θυσία.

Panagiotis Michalopoulos
4 λεπτά πριν

Πόσα θέλουμε να έχουμε ΤΩΡΑ, για να ξεπληρώσουμε όλα μας τα χρέη; Να μη χρωστάμε ούτε ένα ευρώ σε κανέναν ξένο πούστη χρηματιστή –τοκογλύφο –δανειστή, δυνάστη μας;
Να τα υπολογίσουμε και να τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά τα χρήματα, με κάθε θυσία.


1. Έχουμε –πρώτα από όλα τόσες εκκλησιές! Να πουληθούν αμέσως, μαζί με τα περιεχόμενα παγκάρια, τάματα. κλπ! Διαφορετικά θα έχουν την τύχη των εκκλησιών στην Κύπρο που έγιναν στάβλοι από τους τούρκους που έρχονται τώρα και εδώ! Στο μεταξύ θα έχουμε κέρδος και από τους μισθούς συν τυχερά, των άχρηστων παπάδων μας!

2. Έχουμε τόσα νησιά, μικρά μεγάλα, βραχονησίδες, λιμάνια κλπ! Να πουληθούν και αυτά! Τι τα θέλουμε χρεωμένοι και χωρίς καμιά εθνική κυριαρχία, δοσμένη και αυτή στους αισχρούς δανειστές μας;

3. Έχουμε και μια Ακρόπολη! Να την πάρουν οι αμερικανοί να την κάνουν φαστ –φουντάδικο!

4. Έχουμε και μια Βουλή, άχρηστη. Να πουληθεί για μαγαζί, για ξενοδοχείο, για οτιδήποτε, μαζί με το περιεχόμενο της τους άχρηστους 300, και να έχουμε κέρδος τους μισθούς τους!

Τώρα, τώρα, τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: