Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Δεν περιγράφεται ο θεός, η αγία τριάδα, παρά μόνο μέσα από παπικές εικόνες, πλαισιωμένη από μικρά ξεβράκωτα αγγελάκια, ο ίδιος δε ο θεός να ίπταται, να φαίνεται από πίσω με τον κώλο τελείως γυμνό –τουρλωμένο σε ομοφυλοφιλική στάση, και όλα αυτά στην «Καπέλα Σιστίνα», στον κεντρικό ναό του παπισμού!

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, 
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ xairete.blogspot.gr 
Χθες στις 4:04 π.μ.
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης «Ορθοδοξος Ορθοδοξος», σχολίασε:
Δικαίως θα αναρωτηθεί κανείς, γιατί υπάρχει σε Ορθόδοξες Εκκλησίες η (λεγόμενη): «εικόνα τής Αγίας Τριάδος».
Δυστυχώς, θα συμφωνήσουμε μαζί του, πως αυτή η εικόνα κακώς υπάρχει, και η προέλευσή της δεν είναι Ορθόδοξη, αλλά Παπική.
Η 7η οικουμενική σύνοδος, την απαγορεύει, και οι υπεύθυνοι τών εκκλησιών που την επιτρέπουν, φέρουν μεγάλη ευθύνη, επειδή γίνονται αίτιοι ειδωλολατρείας. (Πράξεις 7ης Οικ. Συνόδου).
Σε αυτό όμως, δεν φταίει το σώμα τής Εκκλησίας, αλλά οι συγκεκριμένοι υπεύθυνοι τών εκκλησιών αυτών, που δεν σέβονται, ή από αμέλεια αγνοούν βασικά σημεία τής πίστεως.
Φταίει βέβαια και ο προσκυνητής αυτής τής εικόνας, που δεν φρόντισε να μάθει τα τής πίστεώς του, και ενώ νομίζει πως ενεργεί Ορθόδοξα, ενεργεί Παπικά.
Η εν λόγω εικόνα, εκτός από είδωλο, είναι και αιρετική στην παρουσίαση τών προσώπων τής Αγίας Τριάδος, με πολλούς τρόπους, που ξεφεύγουν από το θέμα αυτής τής μελέτης.
("Απαγορευμένες απεικονίσεις", Γεωργίου Ε. Γαβριήλ).
http://xairete.blogspot.gr/2018/02/7.html

ΣΧΟΛΙΑ:

Χαραλαμπία Ο.Χ. 
Μου επιτρέπεται να πω κατι απλό... 
Ως απάντηση στον κ. ;;; 
Αν δεν πιστεύει αυτή την εικόνα ως ορθόδοξη ας πει το πιστεύω!!! 
Που μιλάει πεντακάθαρα για τον Πατέρα τον Υιό κ το Άγιον Πνεύμα. 
Ας κοιτάξει να βγει από την πλάνη που έχει πέσει...
Δε συζητείται τίποτα όσον αφορά τον Τριαδικό Θεο... 

Είναι όλα ξεκάθαρα κ προφανή. Κ επίσης υπάρχει μαρτυρία Αγίου ( ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ), είδε τον Τριαδικό Θεό κ είπε κ ότι είδε τον Υιό δεξιά του Πατρός. 
Ευχαριστώ κ καλή φώτιση!!!

xairete.blogspot.gr 

Ο Στέφανος, βέβαιος για το μαρτύριο του, και την ένδοξη σωτηρία του μέσα από αυτό, ήταν πεπεισμένος ότι από στιγμή σε στιγμή θα έβλεπε τον Χριστό, έτσι όπως τον πίστευε η Εκκλησία, δηλαδή αναστημένο και καθισμένο στα δεξιά του Πατρός. Και ΑΥΤΗΝ την βεβαιότητα του, ότι θα τον βλέπει σε λίγο η ψύχη του, όπως και ο ληστής του σταυρού «αυθημερόν», ΑΥΤΗΝ πρόβαλε στους δολοφόνους του, εκείνη τη στιγμή. «Να, βλέπω τον ουρανό ανοιχτό και τον Υιό του Ανθρώπου να στέκεται στα δεξιά του Θεού», Δεν τους είπε βλέπω ένα γέρο, ένα νέο, και ένα περιστέρι, την παπική αγία τριάδα!

xairete.blogspot.gr 

Παρά ταύτα, η Εκκλησία μας, που λέει ότι τάχα πιστεύει ό,τι και η αγία γραφή, ότι δηλαδή κανείς δεν τον έχει δει το θεό –όπως είναι -κατά πρόσωπο, ούτε καν και αυτός ο «θεόπτης» Μωυσής, έφτιαξε ύμνους στους οποίους ο Στέφανος φέρεται να βλέπει το θεό: «Μαρτύρων Πρωτόαθλε· σὺ γὰρ τὴν Ἰουδαίων, ἀπελέγξας μανίαν, εἶδες σου τὸν Σωτῆρα, τοῦ Πατρὸς δεξιόθεν.» 
Κάτι είδε βέβαια, και ο απόστολος Παύλος! Μεταφέρθηκε μέχρι τον τρίτο ουρανό, στο θρόνο του θεού! Και είδε και άκουσε! Αλλά ούτε μπορούσε, ούτε του επιτρεπόταν να τα περιγράψει. 
Δεν περιγράφεται ο θεός, η αγία τριάδα, παρά μόνο μέσα από παπικές εικόνες, πλαισιωμένη από μικρά ξεβράκωτα αγγελάκια, ο ίδιος δε ο θεός να ίπταται, να φαίνεται από πίσω με τον κώλο τελείως γυμνό –τουρλωμένο σε ομοφυλοφιλική στάση, και όλα αυτά στην «Καπέλα Σιστίνα», στον κεντρικό ναό του παπισμού! 

xairete.blogspot.gr 
Εκτός αυτού, η ας την πούμε Εκκλησία μας, αγιογραφεί τον Στέφανο, σαν παπαδάκι –γιουσουφάκι των σημερινών δεσποτάδων μας, δηλαδή με στολή διάκου, και με λιβανιστήρι! Ενώ ο Στέφανος ήταν διάκονος (δεν υπήρχαν παπάδες τότε) στα τραπέζια της αγάπης της πρώτης Εκκλησίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: