Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ξυπνώ κανονικά πριν λίγο, 7:30. Είναι η ώρα που κάθε πρωί σβήνω τα διακοσμητικά φώτα του κήπου της μπροστινής και της πίσω αυλής. Σάββατο σήμερα, και σκεπτόμουν να ασχοληθώ λίγο και με τον κήπο μου, αλλά δεν ήξερα αν θα ήταν καλός ο καιρός για να μου επιτρέψει κάτι τέτοιο… Φτιάχνω λοιπόν καφέ, ούτως ή άλλως θα ήταν νωρίς ακόμα για να αρχίσω, και ανοίγω τον υπολογιστή μου, για να τον πιω με την καλή σας την παρέα. Βλέπω πρώτα το ταχυδρομείο, και μετά πάω facebook… Όπου εκεί, ώρα 8:00, με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη: Έλαβα αμέσως ένα μήνυμα από την ομάδα, που με κατατόπιζε για το τι καιρό θα κάνει στον… κήπο μου! Μόνο καφέ που δεν μου έφτιαξαν τα παιδιά, διότι βιάστηκα και είχα ήδη φτιάξει από μόνος μου! Ας είναι καλά! Καλημέρα σας!

Ξυπνώ κανονικά πριν λίγο, 7:30. Είναι η ώρα που κάθε πρωί σβήνω τα διακοσμητικά φώτα του κήπου της μπροστινής και της πίσω αυλής.
Σάββατο σήμερα, και σκεπτόμουν να ασχοληθώ λίγο και με τον κήπο μου, αλλά δεν ήξερα αν θα ήταν καλός ο καιρός για να μου επιτρέψει κάτι τέτοιο… Φτιάχνω λοιπόν καφέ, ούτως ή άλλως θα ήταν νωρίς ακόμα για να αρχίσω, και ανοίγω τον υπολογιστή μου, για να τον πιω με την καλή σας την παρέα.
Βλέπω πρώτα το ταχυδρομείο, και μετά πάω facebook… Όπου εκεί, ώρα 8:00, με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη: Έλαβα αμέσως ένα μήνυμα από την ομάδα, που με κατατόπιζε για το τι καιρό θα κάνει στον… κήπο μου!
Μόνο καφέ που δεν μου έφτιαξαν τα παιδιά, διότι βιάστηκα και είχα ήδη φτιάξει από μόνος μου! Ας είναι καλά!
Καλημέρα σας!

ΣΧΕΤΙΚΟ:
http://xairete.blogspot.gr/2017/02/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: