Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Χρήσιμες εξελικτικές καταστάσεις, τόσο στη φύση όσο και στην τεχνολογία. 1. Στη φύση, η εξέλιξη του τότε Δεινόσαυρου στο σημερινό Κοτόπουλο. 2. Στη επιστήμη, έχουμε τελικά και μια μηχανή κοτόπουλο (δυο φωτο: από την έρευνα στο εργαστήριο, μέχρι την εφαρμογή στην πράξη), χρήσιμη στις μετακινήσεις στις ανατολικές περιοχές των ΗΠΑ, που είναι στην κατάψυξη τις μέρες αυτές! (Ευκαιρία –στα σοβαρά τώρα, για να πούμε και ένα κουράγιο στην εγκλωβισμένη Σταυρούλα μας!)

Χρήσιμες εξελικτικές καταστάσεις, τόσο στη φύση όσο και στην τεχνολογία. 
1. Στη φύση, η εξέλιξη του τότε Δεινόσαυρου στο σημερινό Κοτόπουλο. 
2. Στη επιστήμη, έχουμε τελικά και μια μηχανή κοτόπουλο (δυο φωτο πιο κάτω: α) από την έρευνα στο εργαστήριο, μέχρι β) την εφαρμογή στην πράξη), χρήσιμη στις μετακινήσεις στις ανατολικές περιοχές των ΗΠΑ, που είναι στην κατάψυξη τις μέρες αυτές! 
(Ευκαιρία –στα σοβαρά τώρα, για να πούμε και ένα κουράγιο στην εγκλωβισμένη Σταυρούλα μας!)
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 

Σύμφωνα με πολύ καλά τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες, έχει αποκαλυφθεί περίτρανα, ότι ο αδιαμφισβήτητα κανονικός πρόγονος της σημερινής κότας, ήταν ο γνωστός μας –εξαφανισμένος πια… Δεινόσαυρος, ο φοβερός και τρομερός! Και συγκεκριμένα το είδος Τυραννόσαυρου, κάποιοι απόγονοι του οποίου δεν μεγάλωναν –έμεναν παιδιά… Και άλλοι από αυτούς εξελίχτηκαν σε πουλιά που πετούσαν, και άλλοι σε κότες. Ένα τέτοιο ενδιάμεσο είδος αυτής της εξελικτικής αλυσίδας, και όχι Δράκο, αλλά μια τεράστια κότα που πετούσε, ήταν τελικά και το διαβόητο τέρας που σκότωσε σε εκείνη την επική του μάχη, ο άγιος Γεώργιος. (Για να πειστείς, δες σχετική φωτο –ντοκουμέντο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: