Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Έκανα μόλις τώρα μια βόλτα στο προφίλ της (eirhnh xrysivalantou) «Ειρηνη Δεσποτιδου» (έχουμε έναν κοινό φίλο), για να δω τι μέρους του λόγου είναι, και στο άλμπουμ της είδα αρκετές αισχρές φωτογραφικές παραστάσεις. Γιατί έτσι Ειρήνη; Κρίμα σε σένα, διότι από το σχόλιο σου -που με μάλωσες, νόμισα ότι ήσουν πράγματι θρήσκα! Σε λυπάμαι!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
Στο απλό το ταβερνάκι του ουρανού (στα σύννεφα -δίπλα στο «βενζινάδικο»), απέναντι από  «του παραδείσου τα μπουζούκια»… Άναψαν ξαφνικά τα αίματα…
Έτσι, στα καλά του καθουμένου, να πούμε! Φταίει βέβαια το μπόμπα οινο-Πνεύμα, νόθας ετικέτας «Η αγνή και αθώα Περιστερά»!

Δυο θαμώνες, ένα γέρος και ένας νέος, άρχισαν πρώτοι να τσακώνονται μεταξύ τους! Με νοήματα βέβαια, όπως συνηθίζεται εκεί πάνω.
Ο γέρος, μοιάζει να λέει στον νέο: 

«Να, ρε! Όρσε γαμπρέ κουφέτα! Πάρε τρία, για να έχεις!». 
Ο νέος, με ανάλογη χειρονομία, μοιάζει να του απαντά: 
«Φτύσε τα μπούτια σου, και τα άλλα –τα «τέτοια» σου, ρε γέρο, …και τη γριά σου, την εξέρω!».
(πιο κάτω δυο πιο νηφάλιοι θαμώνες, η κυρά Μαρία και ο κυρ Γιάννης, σπεύδουν να τους καλμάρουν.)


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ - ΣΗΜΕΡΑ
Ειρηνη Δεσποτιδου · Φίλοι με το χρήστη Χρήστος Γεωργαντίδης
Το ότι είσαι άθεος δε εννοείται ότι πρέπει να ξεφτιλιζεστε και να προσβάλεις τα ιερά και τα όσα πιστεύουν κάποιοι άλλοι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο χώρο της εκκλησίας υπάρχουν ψεύτες και υποκριτές, τόσο σε αυτό τον χώρο όσο και στην πολιτική και παντού.... Με αυτα που γράφεις κι εσύ με την άποψη σου και της προσβολές στην θρησκεία μου γίνεσαι κι εσύ ένα από τα ίδια
2 ώρες πριν
Panagiotis Michalopoulos 
Καλημέρα Ειρήνη!
1. Θέλεις να συζητήσουμε -πρώτα από όλα, για τη συγκεκριμένη ανάρτηση; Για αυτήν με την οποία σχολιάζω μια συγκεκριμένη εικόνα;
Αν ναι, τότε πες μου από πού προκύπτει αυτή η κατά τη γνώμη σου προσβολή ιερών και οσίων; Πες μου, αν εσύ πιστεύεις στην καταλληλότητα και στην ορθοδοξότητα αυτής της εικόνας.
2. Και μετά, λέμε και για άλλες υποτιθέμενες προσβολές της θρησκεία σου εκ μέρους μου.
Χαίρε! ;)
25 λεπτά πριν
Panagiotis Michalopoulos 
Έκανα μόλις τώρα μια βόλτα στο προφίλ της (eirhnh xrysivalantou) «Ειρηνη Δεσποτιδου» (έχουμε έναν κοινό φίλο), για να δω τι μέρους του λόγου είναι, και στο άλμπουμ της είδα αρκετές αισχρές φωτογραφικές παραστάσεις.
Γιατί έτσι Ειρήνη; Κρίμα σε σένα, διότι από το σχόλιο σου -που με μάλωσες, νόμισα ότι ήσουν πράγματι θρήσκα!
Σε λυπάμαι!
8 λεπτά πριν
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1236736826388994 
Δέχτηκα σήμερα –νωρίτερα, και άλλη μια επίθεση από την Ειρήνη…
Panagiotis Michalopoulos 

Ο Άρειος έλεγε για τον Υιό και Λόγο, άτι: "ην ποτέ, ότε ουκ ην".
Το άγιο Πνεύμα εδώ, που πονηρά ισαπέχει του Πατρός και του Υιού, συνηγορεί με τους παπικούς που λένε για ότι εκπορεύεται και εκ του Υιού. Έχουν δε θεοποιήσει την Παναγία. Έχουν μια… αγία τετράδα, οι παπικοί!
Χαρακτηριστική, η βλάσφημη αυτή εικόνα -της αγίας Τριάδας τάχα, με… 1. Τον (γεννημένο σε χρόνο) Χριστό, στη θέση του (άχρονου) Υιού και Λόγου… 2. Τον πατέρα (αιρετικά) παλαιότερο (ως γέρο) και… 3. Το άγιο πνεύμα κατώτερο και από τους δυο (Αρειανική αφορισμένη θεωρία) σαν ένα ζώο (πουλί -περιστέρι) το… κατοικίδιο τους!
Κατά τα άλλα αυτή είναι μια ορθοδοξότατη εικόνα, αυτή η τσιρκολοκατάσταση, όπου στο κέντρο της δεσπόζει η θεά Παναγία, με την γελοιογραφία αυτή της αγίας Τριάδας γύρω - γύρω. Όπως λέμε «γύρω - γύρω όλοι, στη μέση ο Μανώλης.....».

14 ώρες πριν
Ειρηνη Δεσποτιδου 

Χαλάρωσε Panagiotis Mixalopoulos.... 
Καταλάβαμε.... Έχεις αποθημενο την θρησκεία, τους αγίους κι ότι έχει σχέση με αυτά... 
Σαν χριστιανοί το σωστό είναι να μη μιλάμε άσχημα... Όμως κανείς δεν το κάνει δυστυχώς....
Οπότε αντε σκάσε παλιό χαμενε.... Δεν μας νοιάζει η γνώμη σου... 
Σίγουρα υπάρχουν και ιερείς που είναι άστα να πάνε κάτι σαν κι εσένα μπορεί και χειρότεροι.... 
Δεν έχεις πρόβλημα σε τίποτα κ μιλάς όπως γουστάρεις.... 
Αμε γύρευε ποιος σου σε....... Και κανείς σαν υστερικη γεροντοκορη ουστ πια
3 ώρες πριν
https://www.facebook.com/armos.ekdoseis.ekdiloseis/photos/a.1458353504387731.1073741827.1458165431073205/1969072896649120/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: