Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Η θεσσαλονικιά κ. Ιφιγένεια Γουγουτσά, η ξανθιά εντυπωσιακή δασκάλα, του 4ου Δημοτικού σχολείου στο Ναύπλιο, που όλο σκέρτσο και νάζι, μοιράζοντας διάπλατα χαμόγελα, πασαρέλασε στην μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… Με αεράτο περπάτημα, φορώντας ψηλοτάκουνες - δωδεκάποντες γόβες, μαύρο στενό μίνι φόρεμα με χρυσή λεπτομέρεια… Και κατάφερε να γίνει το επίκεντρο σεξιστικού σχολιασμού στα social media.

http://www.protothema.gr/greece/article/726156/thelo-na-timo-tous-iroes-leei-i-daskala-pou-ekane-pasarela-sto-nauplio/  
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η θεσσαλονικιά κ. Ιφιγένεια Γουγουτσά, η ξανθιά εντυπωσιακή δασκάλα, του 4ου Δημοτικού σχολείου στο Ναύπλιο, που όλο σκέρτσο και νάζι, μοιράζοντας διάπλατα χαμόγελα, πασαρέλασε στην μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου…
Με αεράτο περπάτημα, φορώντας  ψηλοτάκουνες - δωδεκάποντες γόβες, μαύρο στενό μίνι φόρεμα  με χρυσή λεπτομέρεια… 
Και κατάφερε να γίνει το επίκεντρο σεξιστικού  σχολιασμού στα social media.
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Αυτή είναι η δασκάλα στην μαθητική παρέλαση στο Ναύπλιο (φωτο και βίντεο) …Με την αυθεντική ελληνορθόδοξη φορεσιά της… Τίμησε δεόντως, και το ΟΧΙ και την Αγία Σκέπη! (Μαύρο εφαρμοστό μίνι με χρυσές λεπτομέρειες, έντονο μακιγιάζ, ψηλοτάκουνες γόβες και περπάτημα τύπου... πασαρέλα!)

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ:
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΔΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, μου είπε... 
Που το ειδες το κακο. Μια ομορφη κοπελα. Αυτο που μετραει ειναι η ψυχη και οχι η εμφανιση. Η κοπελα μπορει να ειναι καλητερη απο καποες θεουσες,και το πιστευω. 
29 Οκτωβρίου 2017 - 7:10 μ.μ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Που το ειδες το κακο. Μια ομορφη κοπελα. Αυτο που μετραει ειναι η ψυχη και οχι η εμφανιση. Η κοπελα μπορει να ειναι καλητερη απο καποες θεουσες,και το πιστευω.