Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

P. MICHALOPOULOS είπε... «Ναι Σταυρούλα μου, θυμάμαι τους εκκλησιαστικούς προβοκάτορες, και έχω και σχετική ετικέτα στο ιστολόγιο «χαίρετε», για αυτούς. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση -αυτήν με τον γέροντα Παΐσιο, πρέπει να έχουμε να κάνουμε με το ίδιο σκοτεινούς τύπους ανθρώπων, δηλαδή ποιμένων και ποιμενομένων, ή αλλιώς δασκάλων και μαθητών, αρχηγών και οπαδών...»

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ, είπε...
Το κάστανο αγαπητέ αδελφέ εν Χριστώ κύριε Παναγιώτη, το κάστανο... Μετά τα δάκρυα στενοχώριας για το επαναλαμβανόμενο κατάντημα πού αλλού θα μπορούσα να μεταβώ πρώτα, παρά μόνο σε εσἀς για να δω τί γράψατε για το θεομπαικτικό καραγκιοζιλίκι αυτό: Ένας ορθόδοξος λαός να προσκυνάει θαυματουργά κάστανα, πλαστικές παντόφλες, ματογιάλια, ζακέτες, κατά σύμπτωση συγκεκριμένου αγιοποιηθέντος. 

Θεόπνευστα είναι όχι τα δικά μου ή τα δικά σας κείμενα, αλλά τα κείμενα της Καινής Διαθήκης, της Αγίας Γραφής. Και σε όσα συμφωνούμε μαζί της, είμαστε κι εμείς θεοφώτιστοι. Και νομίζω ότι σε αρκετά θέματα ὀπως π.χ. στο κάστανο, εσείς τα λέτε θεοφωτίστως. 
Οι άλλοι, ως νεοειδωλολάτρες, ακολουθούν παραδόσεις ανθρώπων όπως επί Απ.Παύλου οι Ιουδαἱζοντες, που ήθελαν να μετατρέψουν την Ορθόδοξη Πίστι, τον Χριστιανισμό, σε θρησκεία της περιτομής, των γνωστικών, ιουδαϊζόντων τυπολατρών και Νικολαϊτών, σε εθελοθρησκεία. 
Εσείς δεν είστε μόνος διαδικτυακά, διότι έχετε πολλούς φίλους, και blog, εγώ είμαι της παλαιάς σχολής και δεν έχω ούτε καν facebook! Χαίρετε. 
Χαιρετίσματα και στον αγαπητό Ι.Κ.
 Σας ευχαριστώ
Επισκέπτης 
21 Ιουλίου 2017 - 2:22 π.μ.
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Η stavroula, είπε...

Καλησπέρα κι από εμας κε Παναγιωτη.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτή η διακωμωδηση και που σκοπευει... Θυμαστε που καποτε ειχατε γραψει για προβοκάτορες και μεσα στον χωρο της εκκλησιας? Μονο αδαεις και ασχετοι τελειως, πιστοι με την εννοια τηα αγραμματοσύνης τρεχουν να προσκηνησουν ολο αυτό το τσιρκουλο.
ΤΟ χειροτερο κανεις μα κανεις δεν διαμαρτύρεται. "Είναι πολλα τα λεφτα Αρηηηη" Ετσι?
Καλη συνεχεια στον καλο αγωνα!
Χαιρετε :)
22 Ιουλίου 2017 - 12:22 π.μ.
 

P. MICHALOPOULOS είπε... 
Ναι Σταυρούλα μου, θυμάμαι τους εκκλησιαστικούς προβοκάτορες, και έχω και σχετική ετικέτα στο ιστολόγιο «χαίρετε», για αυτούς.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση -αυτήν με τον γέροντα Παΐσιο, πρέπει να έχουμε να κάνουμε με το ίδιο σκοτεινούς τύπους ανθρώπων, δηλαδή ποιμένων και ποιμενομένων, ή αλλιώς δασκάλων και μαθητών, αρχηγών και οπαδών...
1. Είναι λοιπόν η μάζα, ο όχλος, οι θρησκόληπτοι άνθρωποι, αυτοί που ζητούν εξωφρενικά πράγματα –και θαύματα –τέρατα και σημεία, για να αισθάνονται πιστοί… Αυτοί οι αρρωστημένοι, οι διεστραμμένοι, οι κοπροφάγοι… Αυτοί που τρώνε εύκολα και με κτηνώδη ευχαρίστηση, ό,τι σκατά τους σερβίρουν οι επιτήδειοι. Είναι οι οπαδοί, το κοπάδι το δαιμονισμένο, τα τετράποδα που κυρίως αποτελούν το σημερινό εκκλησίασμα… Αυτοί, που συνέχεια και τρέφονται και ζουν μέσα σε αυτήν την τσιρκολοκατάσταση, αλλά και παράλληλα την διαφημίζουν και την διατηρούν.
2. Είναι βέβαια και οι ινστρούχτορες. Μεγαλο-παπάδες, με τα τσιράκια τους, τους μικρο-παπάδες… Η φάρα των θρησκέμπορων… Κολλητοί τους, και οι καλόγεροι –καλόγριες… Διαπλεκόμενοι όλοι, και με τον λεγόμενο θρησκευτικό τουρισμό, που καταργεί τον κυριακάτικο εκκλησιασμό και μεταφέρει με πούλμαν όλο αυτό το θρησκόληπτο τσούρμο σε διάφορα προσκυνήματα… Μαζί όλοι αυτοί, με το εκκλησιαστικό παρακράτος των χριστιανο-φασιστών… Το παρακράτος που γεννά τις ιδέες, και που κινεί τα σατανικά νήματα όλης αυτής της θεομπαιξίας, της ειδωλολατρίας, της βλασφημίας!
Είναι αυτός ο τύπος των προβοκατόρων Σταυρούλα μου, που φροντίζει συνέχεια να τροφοδοτεί τους χοίρους με φτηνή τροφή, τσάμπα τροφή, με τα απόβλητα της πιο βρωμερής χωματερής… Δίνουν στον κόσμο που δεν μελετά τον λόγο του θεού (και που τον κρατούν επίτηδες σε αυτήν την αμορφωσιά -επειδή έτσι τον θέλουν να είναι), κάθε τι το υποκατάστατο, όπως και αυτό το κατασκεύασμα τους, τον γέροντα Παΐσιο και τις ανοησίες του! Τους συμφέρει όλους αυτούς που αποτελούν το σάπιο και φαύλο εκκλησιαστικό κατεστημένο να έχουν ένα ποίμνιο, ένα εκκλησίασμα ηθικά υπνωτισμένο, πνευματικά μαστουρωμένο, ανίκανο να αντιδράσει και να τους κυνηγήσει με το φραγγέλιο όπως τους χρειάζεται!
Καληνύχτα στη Βιρτζίνια αγαπημένα ξενιτεμένα μου αδέλφια! Χαίρετε!
https://xairete.blogspot.gr/2017/07/blog-post_21.html

ΜΗΝΥΜΑΤΑ:
Panagiotis Zotos 
22/7/2017 8:29 πμ 
Παναγιώτη Καλημέρα. Πραγματικά θαυμάζω αυτό κάνεις. Δυστυχώς κάποιοι όμως δεν λένε να βάλουν μυαλό. Συνεχίζουν ακάθεκτοι να πλασάρουν και να πουλάν ή καλύτερα να ξεπουλάνε θρησκείες αγίους τα Θεία και ότι βρεθεί στο διάβα τους . Βάζουν μπροστά τον Χριστό και ότι άλλο βρουν μόνο και μόνο για να κεντρισουν και να μαγνητισουν βλέπουμε για τον βωμό του χρήματος αμήν. Όσο αφορά για τους πιστούς αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν καθότι πολλοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το ψέμα από την αλήθεια. Την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. 
Panagiotis Zotos 
Η εκκλησία α.ε καλά κρατεί. Βοήθεια μας...... 
Panagiotis Zotos 
Άστα Πάνο μου κάθε μέρα είμαι στο site σου. Τα βλέπω και τα διαβαζω 
Panagiotis Zotos 
Don't worry.... 
Panagiotis Zotos 
Τόπος διαμονής: Xanthe, Xanthi, Greece 
Παντρεμένος με την Noula Sirakou 
Τόπος καταγωγής: Κιάτο
 https://www.facebook.com/Sp3ctralgirl
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ο ΤΑΦΟΣ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ...
Ioannis Kyriakides 
14 Ιουλίου στις 2:17 μ.μ. 
Αποκαλυψη Ιωαννου Κεφ.14:6-7: 
"Και ειδον αγγελον πετομενον εν μεσουρανηματι, εχοντα ευαγγελιον αιωνιον ευαγγελισαι επι τους καθημενους επι της γης και επι παν εθνος και φυλην και γλωσσαν και λαον, λεγων εν φωνη μεγαλη:
φοβηθητε τον Κυριον και δοτε αυτω δοξαν, οτι ηλθεν η ωρα τηςκρισεως αυτου, ...
και προσκυνησατε τω ποιησαντι τον ουρανον και την γην και την θαλασσαν και πηγας υδατων" 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1477693992293275&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater

1 σχόλιο:

stavroula είπε...

Δυστηχως ετσι είναι Τα εχουμε πει και παλαιοτερα.