Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Αυτό, δεν το είπε το άλλο το χουντόμουτρο, ο του κώλου προφήτης, ο Παΐσιος που γιορτάζει σήμερα, και που στις ειδήσεις είδαμε εικόνες να γίνεται της πουτάνας (με την καλή έννοια) από κόσμο στην προσκύνηση στον τάφο του, εκεί σε γυναικείο μοναστήρι, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Αυτό, το είδα στο facebook, στη σελίδα «Εθνική Ενότητα». Και το είδα μόλις τώρα, διότι εκεί με έστειλε με μήνυμα του (πριν δυο ώρες) ο φίλος χρήστης «ματθαιος Φουντουλης»… Μήνυμα -πρόσκληση, για να πάω εκεί και δηλώσω ότι… «μου αρέσει» η σελίδα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σελίδα Εθνική Ενότητα
3 Μαΐου
https://www.facebook.com/ethnikhenothtavoiotias/photos/a.485594374979355.1073741828.485588301646629/632930410245750/?type=3&theater

3 σχόλια:

stavroula είπε...

Καλησπέρα με τις μεγαλες θερμοκρασίες μας και τον καυσωνα.
Σε σκεφτηκα σημερα θα δινουν κ θα περνουν τα σχολια. :D
Καλη συνεχεια

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλησπέρα Σταυρούλα μου!
Πράγματι είχαμε ένα νέο κύμα καύσωνα τις μέρες αυτές, πιο ήπιο από το προηγούμενο. Από αύριο λένε, θα αρχίσει να υποχωρεί και αυτό. Με τη βοήθεια του θεού επιβιώνουμε ξανά και ξανά! Δοξασμένο το όνομα Του!
Σχετικά με τα σχόλια που λες, πράγματι η μάχη έχει μεταφερθεί στο facebook. Εκεί, τα σχόλια δεν σταματούν καθόλου, μέρα - νύχτα, όλο το 24ωρο από προχθές, κυρίως! . Σχετικά με τον Παΐσιο εννοείται! Ο Κύριος είναι μαζί μας και σε αυτόν τον αγώνα, και δίνουμε και εκεί παρά πολλές νικηφόρες μάχες και σε αυτό το θέμα. Δοξασμένο ξανά το όνομα Του!
Σε ευχαριστώ Σταυρούλα που μας θυμάσαι! Εσύ μόνο μας έμεινες.
Ο Επισκέπτης μας, ήταν της εξαφάνισης τελευταία και έμπαινε επετειακά να αφήσει ένα σχόλιο όπως π.χ. χρόνια πολλά για το νέο έτος… Χα!
Τώρα όμως χάσαμε και τον μόνο τακτικό, τον καθημερινό συνεργάτη μας, τον φίλο για πάρα πολλά χρόνια, τον κ. Καρδάση μας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και έχει πολλούς μήνες για να δώσει το παρόν! Εύχομαι να είναι καλά και αυτός!
Καλή συνέχεια και σε εσάς Σταυρούλα μας!
Χαίρετε!:D

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΗΝΥΜΑ…
Από: Elefteria Gagavouzi (Ζει στη Μελβούρνη Αυστραλίας, γράφει Ποιήματα -Προσευχές -μυθιστορήματα)
Προς: Panagiotis Michalopoulos (Σήμερα στις 5:08 π.μ.):
«Εσχος κύριε… ο Άγιος Παισιος ήταν Και θα είναι Άγιος… είσαι τους ένωνας Των εωνων Αμην!!!!!»
http://xairete.blogspot.gr/2017/07/elefteria-gagavouzi-panagiotis.html