Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Κάνετε λίγο υπομονή… θα έρθει η σειρά, και, αυτής της ευλογημένης κυρίας… Αυτής της τελευταίας στη φωτο… Της οπαδού του κωλόγερου Παΐσιου… Αυτής της ξανθής, της κάπως και χοντροκώλας, να πούμε…

Stelios Xatzidakis
Να ΚΆΝΩ ΜΙΑ ΕΡΏΤΗΣΗ;;
Αν θα σας καλούσε Ο Βασιλιάς για δείπνο εσείς όταν θα φτάνατε στο Παλάτι Του, θα προσκυνούσατε τους υπηρέτες του και μετά θα πηγαίνατε στον Βασιλιά;
Μάθετε ποιανού παιδιά είστε, ένας είναι Ο Θεός και ένας Ο Μεσίτης μεταξύ Θεού και Ανθρώπων Άνθρωπος Ιησούς Χριστός.
Αυτόν να προσκυνάτε, γιατί σε Αυτόν ανήκει η δόξα η λατρεία και η τιμή.

https://www.facebook.com/stelios.xatzidakis.18/posts/1915718415342542


ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Sakis Kazakis κοινοποίησε τη δημοσίευση του Kyriakos Athanasiadis.
3 ώρες πριν
Βασικά, αυτοί είμαστε.
Σουρωτή Θεσσαλονίκης, τάφος αγίου Παϊσίου, σήμερα.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1603459756365116&set=a.100349180009522.101.100001033201821&type=3&theater
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:

Panagiotis Michalopoulos 
Κάνετε λίγο υπομονή… θα έρθει η σειρά, και, αυτής της ευλογημένης κυρίας… Αυτής της τελευταίας στη φωτο… Της οπαδού του κωλόγερου Παΐσιου… Αυτής της ξανθής, της κάπως και χοντροκώλας, να πούμε…
Υπομονή, λοιπόν! Θα φτάσει κι αυτή σε λίγο στον τάφο, στο μνήμα που –από βίτσιο είναι χαμηλό, επίτηδες στο ύψος του εδάφους… Θα πέσει και η μαντάμ… στα τέσσερα κι αυτή –όπως όλοι οι άλλοι… Και ΤΟΤΕ –με τον φακό που πάντα είναι εκεί –στο προσκύνημα, και καραδοκεί να πιάσει και κανένα γυμνό γυναίκειο κώλο… 

ΤΟΤΕ λοιπόν, θα τα δείτε όλα, κι εσείς!
Όσοι… πιστοί!
https://www.facebook.com/sakis.kazakis/posts/10155002508329023

ΚΩΛΟΙ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ... ΓΟΥΣΤΑ!
ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΔΙΑΒΑΣΑ ΧΘΕΣ:
«Κοσμοσυρροή -και χθες και σήμερα, στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου, του πρόσφατα πεθαμένου καλόγερου, που σήμερα γιορτάζει!»

Σχολίασα:
Πω-πω, κόσμος! 

«Γίνεται της πουτάνας» δηλαδή, αλλά με την καλή έννοια!
Πειρασμός επίσης, και το αναγκαστικό… «πισω-κολλητό» ακούμπισμα, που θα είναι σίγουρα και λιγότερο επιλήψιμο, αν είναι μόνο ανάμεσα σε άτομα διαφορετικού φύλου!

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Γιώργος Σαράφης
Τους αγιους αγαπητοι φιλοι και αδελφοι τους κανει Ο Χριστος και κανενας αλλος.
Οταν παιρνουμε τη θεση του Θεου, ειναι ''βλαστημια πνευματος αγιου'' και ειμαστε ασυγχωρητοι... 
Γιώργος Σαράφης
Ο Χριστος ειπε στον Σατανα ''Κυριον τον Θεον σου θα προσκυνησεις και αυτον ΜΟΝΟΝ θα λατρευσεις...'' (ευαγγελιο Ματθαιος Δ' 10.)
Γιατι να μην κανουμε ο,τι λεει ο Χριστος και να κανουμε,ο,τι μας λενε οι ανθρωποι και να αμαρτάνουμε? 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1477861092276565&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater
ΣΧΕΤΙΚΟ:
(13/7/2017)
Panagiotis Michalopoulos 
Η επομένη μέρα, από το προσκύνημα στον τάφο του γέροντα Παΐσιου…
Χθες ήταν ώρες στην ουρά αναμονής, εκεί… 
Σήμερα επέστρεψε… 
Της έχει μείνει αξέχαστο!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1478130755582932&set=p.1478130755582932&type=3&theater

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Γιώργος Σαράφης
Φιλε,μην μιλας ετσι,δεν θελει ο Χριστος αυτον τον τροπο αντίδρασης, θελει την προσευχη μας, να ανοιξουν τα ματια τους, γιατι κ τα δικα μας ηταν καποτε κλειστα.Καλημερα
Panagiotis Michalopoulos 

ΠΡΟΣ Γιώργος Σαράφης,
Με θέμα την αγιοκατάταξη (Φεβρουάριος, 2015, Τρίτη και 13) του ανόητου αυτού φαστιστόγερου, του κωλογερο-καλόγερου Παΐσιου…
Έχουμε, 66 αναρτήσεις στο ιστολόγιο «χαίρετε»
Κλικ, ΕΔΩ:
http://xairete.blogspot.gr/search/label/AGIOKATATAKSH-KOLOGEROY-PAISIOY
 

Panagiotis Michalopoulos 
Μη ξεχνάτε ακόμα, ότι την αγιοκατάταξη του ανόητου αυτού φαστιστόγερου, του κωλογεροκαλόγερου Παΐσιου, την υπέγραψε (με το αζημίωτο βέβαια) το πιο γελοίο υποκείμενο του χώρου μας: Ο οικουμενιστής, και τούρκος αξιωματικός, ο οικονομικός πατριάρχης Βαρθολομαίος!
http://xairete.blogspot.gr/2016/07/blog-post_65.html

Panagiotis Michalopoulos 

Γέροντας Παΐσιος, ο μέγας ψευδοπροφήτης!
«Προέβλεψε» ότι θα πεθάνει στο άγιο όρος, προετοίμασε εκεί τον τάφο του, έφτιαξε και σχετική επιγραφή!!!..
Τελικά, πέθανε εκτός αγίου Όρους, και τον έθαψαν σε γυναικείο μοναστήρι!
http://xairete.blogspot.gr/2015/08/blog-post_78.html

Panagiotis Michalopoulos 

Με ετικέτα «Παΐσιος»,
Έχουμε 1.019 αναρτήσεις, στο ιστολόγιο «χαίρετε».
κλικ, ΕΔΩ:
http://xairete.blogspot.gr/search/label/%CE%A0%CE%B1%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82

Panagiotis Michalopoulos 

Περί Παϊσίου ο λόγος...
ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 -15 ΧΡΟΝΙΑ:
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του!

Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! 
Αυτά!
Panagiotis Michalopoulos 

Η Εκκλησία όμως αγαπητέ φίλε κ. Γιώργο Σαράφη...
Η Εκκλησία μου, δεν αγιοποίησε τον γ. Παΐσιο για τα «λίγα και καλά» ασήμαντα που είπε και έκανε, σπουδαία βέβαια συγκρινόμενα με την άκρα ασχετοσύνη του και την μεγάλη αγραμματοσύνη του.
Τον αγιοποίησε και μάλιστα αντικανονικά -σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από όλη αυτήν την προπαγάνδα για τα πολλά εξωφρενικά που (οπαδοί του και άλλοι) λένε ότι είπε ή έκανε.
Τον αγιοποίησε, κάτω από αυτήν την πίεση, και μετά από όλη αυτήν την μεγάλη επιχείρηση για την εμπορευματοποίηση του γέροντα, αυτά τα 20 χρόνια. Τόσο λοιπόν η πίεση αυτή, ότι έχουμε να κάνουμε με έναν σούπερ άγιο, αλλά και τα 30 αργύρια (που μάλλον θα ήταν ράβδοι χρυσού) έκαναν το πατριαρχείο να συμφωνήσει (αρνιόταν πεισματικά τα 3 τελευταία χρόνια), και να δεχτεί να υπογράψει την αγιοκατάταξη του.
Και εδώ είναι το σκάνδαλο! Λίγοι ξέρουν τον αληθινό Παΐσιο για αυτά που πραγματικά είπε και έκανε σαν καλό γεροντάκι, και οι πάντες ξέρουν τον ψεύτικο, τον πλαστό, τον ανόητο, τον ψευδοπροφήτη, τον αιρετικό, αυτόν που τόσα χρόνια τώρα μας πλασάρουν οι άθλιοι προβοκάτορες στον εκκλησιαστικό χώρο.
Θα έπρεπε λοιπόν η Εκκλησία, όπως κάνω εγώ εδώ και 10 -15 χρόνια, να έχει ξεχωρίσει το σιτάρι από το άχυρο. Θα έπρεπε -πριν από την ανακατάταξη, να είχε ενημερώσει το ποίμνιο για την πλάνη αυτή. Δεν μπόρεσε όμως ή δεν ήθελε, τόσο από δειλία για να μην έρθει σε σύγκρουση με τους φανατικούς γεροντο-λάτρες (που μπορούν και φόνο να κάνουν υπερασπιζόμενοι την ψεύτικη φήμη για έναν γέροντα τους), όσο και για το ότι συμμετείχε και αυτή, επίσημα, στην αποχαύνωση του κόσμου, συμμετείχε στη μάσα, στα κέρδη, που επέφερε όλη αυτή την Παϊσιο-προπαγάνδα.
Και τώρα, αφού σύμφωνα με την Εκκλησία «αληθινή τιμή αγίου είναι η μίμηση του αγίου», τι έχουμε; Έχουμε πλέον μια εκκλησία χουντο-σκατο-κωλογερο-καλογερική Εκκλησία, σαν τον κατασκευασμένο από τους χριστιανο-φασίστες «άγιο» με τον οποίον και ταυτίστηκε! Έχουμε πλέον μια Εκκλησία «του κώλου», όπως την αποκαλώ καθημερινά αυτά τα τελευταία χρόνια, και τη φορά αυτή Εκκλησία «του κώλου», με την υπογραφή του Βαρθολομαίου (από την Τρίτη και 13 του Ιανουαρίου, του 2015).

Δεν υπάρχουν σχόλια: