Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ο Παΐσιος βέβαια, προφήτευε μια χούντα που θα κάνει και τον εκκλησιασμό υποχρεωτικό, και θα βγαίνει αναφορά στον οπλονόμο υπηρεσίας όποιος δεν έκανε την προσευχή του! Χα!

Κωλόγερου Παΐσιου, προφητειών, το ανάγνωσμα… Σοφία, πρόσχωμεν! («Μετά από χρόνια, μια μέρα αν δεν κάνεις προσευχή, θα σε κλείνουν φυλακή! Θα δίνης λογαριασμό στον άρχοντα αν προσευχήθηκες ή όχι! ..Θα έρθουν τα πράγματα στη θέση τους.»)

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Να γιατί και οι χουντικοί πρέπει να έχουν τον «άγιο» τους!!!
http://kalogeropaisios.blogspot.gr/2008/08/blog-post_18.html


ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο, στη Δημοσια ομαδα «Ανεμος Ανατροπής» -ιστότοπος ειδήσεων και ΜΜΕ.
28 Ιουλίου στις 2:36 π.μ.
Τι χρειάζεται η πρωινή προσευχή, και, στο σχολείο;
Οι χριστιανοί μαθητές, δεν προλαβαίνουν να κάνουν την προσευχή τους από το σπίτι τους;

http://xairete.blogspot.gr/2017/07/blog-post_68.html

ΣΧΟΛΙΑ:
Μιχάλης Ρασιώτης 

Α ρε Αρχιμασωνοι, πουστηδες.
Panagiotis Michalopoulos
Eleni Doudoumi 
Δεν πατε καλα χωρις προσευχη
Panagiotis Michalopoulos 
ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ... 
ΟΠΩΣ ΕΞΩ ΚΑΙ Η ΚΙΛΟΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!
Thodoris Tsiotikas
Οι δήθεν άθεοι μέχρι να πέσει το αεροπλάνο. Τρομάρα τους. 
Όλα τα λύσαμε, η προσευχή τους πείραξε.......
Panagiotis Michalopoulos 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ! ΧΑ!
Thodoris Tsiotikas 
Εύχομαι να μη χρειαστεί, αλλά σύντομα θα ψάχνεις κι εσύ και όλοι μας από Άγιο μέχρις Παναγία........ Το αεροπλάνο Ελλάδα άρχισε ήδη να πέφτει..
Panagiotis Michalopoulos
Γιατί να ψάχνω "από Άγιο μέχρις Παναγία", στα διάφορα μεσιτικά γραφεία; Κανένας από αυτούς, δεν είναι θεός, ώστε να είναι πανταχού παρών για να με ακούσει και να με βοηθήσει. Δεν ξέρω δε ακόμα, αν και ο ίδιος ο Χριστός -ως δεσμευόμενος από την ανθρώπινη φύση του, μπορεί και αυτός να είναι πανταχού παρών. 
Έτσι, θα επικαλεστώ τον Τριαδικό Θεό, για να με βοηθήσει. 
Έχει έναν πολύ ωραίο σχετικό ύμνο η Εκκλησία μας, που λέει: «Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία δόξα σοι!» 
Αντώνιος Παπακωνσταντίνου 
Η πρωινή προσευχή στα σχολεία υπενθυμίζει στους πάντες ότι η πλειοψηφία αυτού του λαού (και πάντως αυτοί που ίδρυσαν τα σχολεία από το υστέρημά τους) είναι ελληνορθόδοξοι πολίτες. Φυσικά όσοι δεν συμφωνούν με την πλειοψηφία έχουν το δικαίωμα να μη συμμετέχουν στη διαδικασία της προσευχής χωρίς καμιά επίπτωση στις σπουδές τους. Όλα τα υπόλοιπα είναι νεωτερισμοί που έχουν ως σημείο εκκίνησης τις γνωστές αδελφότητες ή στοές του "εκσυγχρονισμού".
Panagiotis Michalopoulos 

Ώστε η πρωινή προσευχή, (κ. Αντώνιος Παπακωνσταντίνου), είναι για ζήτω, για κράχτης, για επίδειξη! Κάτι σαν δημοψήφισμα ότι οι έλληνες είναι χριστιανοί! Χα!
Τότε, ας αφήσουν ελευθέρα τα παιδιά να αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν στο αναγκαστικό αυτό μάντρωμα της ομαδικής σχολικής προσευχής, όπως είναι σήμερα.
Αλλά και η πλειοψηφία των ελλήνων είναι τόσο ορθόδοξη, ώστε τακτικά εκκλησιάζεται μόνο το 2% του λαού! 

Ο Παΐσιος βέβαια, προφήτευε μια χούντα που θα κάνει και τον εκκλησιασμό υποχρεωτικό, και θα βγαίνει αναφορά στον οπλονόμο υπηρεσίας όποιος δεν έκανε την προσευχή του! Χα!
https://www.facebook.com/groups/anemosanatropis/permalink/767775246758778/

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Αντώνιος Παπακωνσταντίνου
(φωτο προφίλ)
Εισαγωγική κάρτα
Pulmonologist spec. in allergy & proteomics
Medical Director στην εταιρεία IDEA Athens Medical Diagnostic Laboratories
Πρώην Professor στην εταιρεία TEI ATHINAS
Πρώην Επιμελητής στην εταιρεία ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ "ΣΩΤΗΡΙΑ"
Medicine • National and Kapodistrian University of Athens
Τόπος διαμονής: Αθήνα
Τόπος καταγωγής: Αθήνα

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003908649335
ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Ο Panagiotis Michalopoulos, κοινοποίησε ένα σύνδεσμο, στη Δημοσια ομαδα «Ανεμος Ανατροπής» -ιστότοπος ειδήσεων και ΜΜΕ.
28 Ιουλίου στις 3:41 π.μ.
9 ΣΧΟΛΙΑ:
1. Panagiotis Michalopoulos
Γιατί ανάγλυφο ασημένιο πουκάμισο στην εικόνα του αγίου Παντελεήμονα;
Γιατί κρύβουν την αγιογραφία;
Για να αποκτήσει –με το πολύτιμο μέταλλο, μεγαλύτερη αξία η εικόνα;
Επιτρέπεται να προσκυνάμε ανάγλυφα εικονίσματα, γιατί όχι και αγάλματα;
Και μάσκες ακόμα, σαν αυτή με τον αρχάγγελο στην Λέσβο;
2. Γιώργος Καψάλας
Αγαπητε μου τι ειναι αυτα που λες ??
Εαν δεν σου αρεσει μην προσκυνας καμια Ιερη εικονα.
Δεν ειμαστε ειδολολατρες να προσκυναμε αγαλματα.
Ειμαστε Χριστιανοι Ορθοδοξοι και Ελληνες.
Δεν θα επεκταθω σε θεολογικα ζητηματα καθολου γιατι δεν θα καταλαβεςι τιποτα !!
Kαι απλα σου αναφερω τα λογια του Χριστου. Οστις γαρ θελητε οπιισω μου ακολουθητο μοι. Οσοι θελετε...
Εσεις προφανως δεν θελετε αρα μην ακολουθειτε και μην κουραζετε το μυαλουδακια σας με τετοιες αποριες ....
3. Panagiotis Michalopoulos
Πρώτα από όλα να σου πω Γιώργο, ότι δεν είναι ωραίο αυτό που λες, το… «δεν θα επεκταθώ σε θεολογικά ζητήματα καθόλου γιατί δεν θα καταλάβεις τίποτα !!», διότι είναι πολύ εγωιστικό αυτό, το να φαντάζεσαι δηλαδή σαν κάποιον σπουδαίο τον εαυτό σου, και όλους εμάς άσχετους!
4. Panagiotis Michalopoulos
Βλέπω Γιώργο στο προφίλ σου -να λες, ότι σπούδασες σε ένα «Πρόγραμμα ιερατικών και θεολογικών θεμάτων». Τι είναι αυτό; Σεμινάριο για παπάδες;
Κάνε αν θες μια προσπάθεια να μας πεις τι έμαθες εκεί σχετικά με την προσκύνηση των εικόνων. Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε! Χα!
5. Panagiotis Michalopoulos
Μας γράφεις Γιώργο -στο απαντητικό σου σχόλιο: «Εαν δεν σου αρεσει, μην προσκυνας καμια Ιερη εικονα».
Να υποθέσω λοιπόν ότι εσύ προσκυνάς μια ιερή εικόνα διότι… «έτσι σου αρέσει»; Αυτό είναι το μόνο επιχείρημα σου;
6. Γιώργος Καψάλας
Ειναι πανεπιστημιο πεντε ετων αγαπητε μου αυτο που σπουδασα σε επιπεδο θεολογικης και εχω δικαιωμα να διδαξω θρησκευτκα και φιλοσοφικα μαθηματα σε λυκειο η εαν το θελησω να γινω ανωτερος κληρικος !! Ετσι για να ενημερωνεσε. εαν εχεις και εσυ τα κοτσια διαβασε περνα 64 μαθηματα ζησε 5 χρονια στην επαρχια παρε πτυχιο θεολογικης και μετα τα ξαναλεμε για του παπαδες που δεν ειναι παπαδες αλλα ιερεις.
7. Panagiotis Michalopoulos
Τι λες Γεώργιε; Έχεις δικαίωμα να διδάξεις και θρησκευτικά, με την επαγγελματική σχολή που έβγαλες, χωρίς να είσαι και παπάς; Και δεν ξέρεις ότι αυτό απαγορεύεται από τους ιερούς κανόνες, που επιτρέπουν την κατήχηση μόνο σε κληρικούς, από τον βαθμό του Αναγνώστη και πάνω;
Στο μεταξύ μάθε, ότι εγώ είμαι ήδη κληρικός -εδώ και πολλές δεκαετίες, χειροθετημένος Αναγνώστης! Έτσι για να γνωριζόμαστε σιγά –σιγά!
ΥΓ
Και εξήγησε μου αν θες: όταν λες ότι οπότε θέλεις γίνεσαι ανώτερος κληρικός, τι εννοείς;
8. Γιώργος Καψάλας
Δεν θα κανω καμια προσπαθεια φιλε μου . Εαν θελεις να μαθεις για τις Ιερες εικονες και το τι προσκυναμε σε παροτρυνω να διαβασεις την δογματικη που διδασκομαστε στα πανεπιστημια ενα βιβλιο περιπου 500 σελιδες ετσι ωστα να καταλαβεις απο την αρχη ...
9. Panagiotis Michalopoulos
Ένα βιβλίο, Γεώργιε, ακόμα και μέσα σε 5.000 σελίδες να επιχειρηματολογεί υπέρ του να προσκυνάμε τοτέμ, είδωλα, λείψανα παπικής (και όχι μόνο) προέλευσης, δικέφαλους αετούς, πλαστικές παντόφλες Παΐσιου, κλπ, δεν μπορεί να αντικαταστήσει –να καταργήσει αυτές λίγες λέξεις από τον λόγο του θεού, που λέει: «Κύριον τoν Θεόν σου προσκυνήσεις καὶ αυτώ μόνω λατρεύσεις»!
Αλλά η θρησκεία που σε δίδαξαν Γεώργιε για βιοπορισμό, εκεί στη σχολή, δεν είναι η αληθινή πίστη, δεν είναι η αποκάλυψη του θεού, αλλά είναι σατανικά τεχνάσματα, είναι αντίθεα -ανθρωπινά, εντάλματα…
Δεν είναι ο λόγος του θεού, αλλά το τι είπε ο κάθε γερο-παραλυμένος καλόγερος του αγίου όρους… Είναι όλα τα βουδιστικής προέλευσης εξαρτήματα σας, όπως τα κομποσκοίνια, τα καντήλια, τα κεριά, τα λιβάνια, τα φωτοστέφανα, τα χειροφιλήματα και η προσκύνηση!
Είναι η μαγική λατρεία, όπου ο Άγιος Φανούριος φανερώνει, το ρύζι ριζώνει, ο Άγιος Προκόπιος φέρνει προκοπή, και ο Άγιος ελευθέριος ελευθερώνει!
Είναι τα παπαδικά εργαλεία της σιμωνίας, του εμπορίου των μυστηρίων… Είναι τα μνημόσυνα, τα τρισάγια στα οποία κυνηγάτε σαν τρελοί στα νεκροταφεία για τα τυχερά σας... Εσείς οι παπάδες (και όχι ιερείς), οι δημόσιοι υπάλληλοι της κρατικής εκκλησίας, που δεν έχετε καμία σχέση με Χριστό παρά μόνο με χρυσό, με αργύρια!

https://xairete.blogspot.gr/2016/07/blog-post_614.html
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Αντώνιος Παπακωνσταντίνου 
Ως απλός πιστός δεν συμφωνώ με τις απόψεις που διατυπώνει ο Panagiotis Michalopoulos. Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία της παράδοσης στην Ορθοδοξία που χρειάζονται αναθεώρηση με επιστροφή στις ρίζες. Αυτό όμως πρέπει να γίνει σταδιακά και χωρίς να δημιουργήσει αντιθέσεις, αναταραχή και "εμφύλιο πόλεμο". Επαναλαμβάνω: Η άποψη ενός απλού πιστού...
Panagiotis Michalopoulos 

Διάβασα με πολύ προσοχή το σχόλιο του απλού πιστού, του χρήστη «Αντώνιος Παπακωνσταντίνου» το σχετικό με τις απόψεις που διατυπώνει πιο πάνω ο Panagiotis Michalopoulos, απλός πιστός επίσης, παλαίμαχος «Κατηχητής» της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος… Αλλά και Ορθόδοξος κληρικός, αφού έχει χειροθετηθεί «Αναγνώστης», από τα νιάτα του.
https://www.facebook.com/groups/anemosanatropis/permalink/767796643423305/

Δεν υπάρχουν σχόλια: