Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Τελικά, αυτό το σατανικό παπικό κατασκεύασμα που πρόσφατα υποδεχτήκαμε με τιμές αρχηγού κράτους από τη Βενετία, δεν ήταν κανένα σκήνωμα καμιάς αγίας Ελένης, όπως παραπλανητικά μας έλεγε αυτή η παπαδο-πουτάνα (φωτο) της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δεν ήταν σώμα, μούμια ή έστω σκελετός… Αλλά μέσα σε ένα γυάλινο φέρετρο, ήταν ξαπλωμένο ένα άγαλμα… Μια κούκλα με πρόσωπο γυναίκας, που μας ήρθε φορώντας μια παπική τιάρα στο κεφάλι, και που εμείς εδώ την ντύσαμε με μια βυζαντινή αυτοκρατορική στολή, και αλλάξαμε την τιάρα με ένα στέμμα… Τιμητικά βέβαια, και κάνοντας έτσι και μια πρώτη ερμαφρόδιτη ένωση μεταξύ της αιρετικής παπικής εκκλησίας, με αυτήν του τούρκου πράκτορα Βαρθολομαίου! Χα! (σ.σ. μέσα δε στο φέρετρο, υπήρχαν λέει τελικά μόνο κάτι μικρά θραύσματα κρανίου, ένα υπόλειμμα μασέλας, που όταν τα είχαν εξετάσει οι ειδικοί του πάπα, δεν μπορούσαν να πιστοποιήσουν ότι ήταν γυναικεία λείψανα, διότι μάλλον έμοιαζαν περισσότερε με αντρικά τοιούτα! Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τον Εφραίμ της Ν. Μάκρης που είναι τελικά γυναικείος σκελετός!)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης Αμαρτίες κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
8 ώρες πριν
Μεγάλη απάτη με υπογραφήν Θεοφιλεστάτου; Ήτο άδειο το «σκήνωμα»!

Σχολιάζω:
Panagiotis Michalopoulos
Τελικά, αυτό το σατανικό παπικό κατασκεύασμα που πρόσφατα υποδεχτήκαμε με τιμές αρχηγού κράτους από τη Βενετία, δεν ήταν κανένα σκήνωμα καμιάς αγίας Ελένης, όπως παραπλανητικά μας έλεγε αυτή η παπαδο-πουτάνα (φωτο) της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Δεν ήταν σώμα, μούμια ή έστω σκελετός… Αλλά μέσα σε ένα γυάλινο φέρετρο, ήταν ξαπλωμένο  ένα άγαλμα… Μια κούκλα με πρόσωπο γυναίκας, που μας ήρθε φορώντας μια παπική τιάρα στο κεφάλι, και που εμείς εδώ την ντύσαμε με μια βυζαντινή αυτοκρατορική στολή, και αλλάξαμε την τιάρα με ένα στέμμα… Τιμητικά βέβαια, και κάνοντας έτσι και μια πρώτη ερμαφρόδιτη ένωση μεταξύ της αιρετικής παπικής εκκλησίας, με αυτήν του τούρκου πράκτορα Βαρθολομαίου! Χα! 
(σ.σ. μέσα δε στο φέρετρο, υπήρχαν λέει τελικά μόνο κάτι μικρά θραύσματα κρανίου, ένα υπόλειμμα μασέλας, που όταν τα είχαν εξετάσει οι ειδικοί του πάπα, δεν μπορούσαν να πιστοποιήσουν ότι ήταν γυναικεία λείψανα, διότι μάλλον έμοιαζαν περισσότερε με αντρικά τοιούτα! Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τον Εφραίμ της Ν. Μάκρης που είναι τελικά γυναικείος σκελετός!)
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=850169435130969&id=603733036441278

Διαβάζω:
Μεγάλη απάτη με υπογραφήν Θεοφιλεστάτου; Ήτο άδειο το «σκήνωμα»!

ΜΗΝΥΜΑ:
Προσοχή – προσοχή αδέλφια μου, ...
σε παραστάσεις  δαιμονικής λατρείας ...
και εορτές τσιρκολοκατάστασης, ...
Σε θεατρίνους υποκριτές φαρισαίους, ...
Σε θρησκέμπορους απατεώνες… 
Προσοχή – προσοχή αδέλφια μου, ...
Μη σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΤΑΝΕΣ"
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Με θέμα…
«Αγία Ελένη εισαγομένη…
Με σφραγίδα γνησιότητας: Φούφουτου, Βατικανού…»

20 αναρτήσεις… 

ΕΔΩ:
http://xairete.blogspot.gr/search/label/AGIA-ELENH

Δεν υπάρχουν σχόλια: