Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Θαύμα –θαύμα! Μια άλλη Παναγιά (δες σχετική φωτο), εμφανίζεται, στην Ταϊλάνδη! Ανάστατοι οι κάτοικοι!

Θαύμα –θαύμα!
Όπως διάβασα (30 Ιουνίου 2017, 2:48 μμ) αστυνομικοί στην Ταϊλάνδη, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια υπόθεση έξω από τα συνηθισμένα.
Μια γυναίκα σαν την δική μας Παναγία -όπως την βλέπουμε στις διάφορες διάσημες εικόνες της σε ναούς και προσκυνήματα –στολισμένη…

Μια τέτοια κυρία λοιπόν, εμφανίζεται στην Ταϊλάνδη… 
Εμφανίζεται τακτικά  επί μήνες τώρα, σε ένα χωριό στα ανατολικά της χώρας… Σαν μια γυναίκα – φάντασμα, που φέρεται να τρομοκρατεί τους κατοίκους, δεδομένου ότι αυτοί δεν είναι χριστιανοί, και έτσι δεν έχουν εξοικειωθεί σαν και εμάς σε τέτοια παγανιστικά θαύματα. 
Γι αυτό και η αποστολή των αστυνομικών που κλήθηκαν για βοήθεια και έφτασαν αμέσως στο χωριό, ήταν να επιληφθούν της υπόθεσης, που από τους ντόπιους αποκαλείται ως «phi pob» (δες σχετική φωτο).
Στην Ελλάδα βέβαια, θα κτυπάγαμε τις καμπάνες, θα κάναμε λιτανείες -με την εικόνα του φαντάσματος, και η μπάντα της αστυνομίας θα παιάνιζε θριαμβευτικά… 

Ενώ παράλληλα οι γυναίκες της εκκλησίας, θα πήγαιναν γονατιστές -στα τέσσερα, για να της ανάψουν κεριά και λαμπάδες, και να την φορτώσουν με περισσότερα τάματα… Και να την παρακαλέσουν βέβαια, να μη τις τιμωρεί για τις αμαρτίες τους, αλλά να σώσει την ψύχη τους!
Στην όλη δε τελετή, θα έδιναν το παρόν, και διάφορα σημαίνοντα μέλη της αριστερο-δεξιάς συγκυβέρνησης, γνωστά και ως παπαδο-πουτάνες της πολιτικής. Και με δηλώσεις τους μπροστά στις κάμερες, θα την εκλιπαρούσαν να γίνει Υπέρμαχος Στρατηγός του κράτους... Και σκληρή τιμωρός… μόνο για εχθρικούς σε εμάς λαούς!

Διαβάζω ακόμα στο ρεπορτάζ:
«Πάντως, δεν πρόκειται για το μοναδικό πνεύμα που θεωρείται ότι υπάρχει στην Ταϊλάνδη, μια χώρα γνωστή για τις προκαταλήψεις της.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τουλάχιστον άλλα 20 πνεύματα θεωρείται ότι υπάρχουν στη χώρα, αλλά δεν είναι όλα κακόβουλα.»
Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: