Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Έχει γίνει έθιμο πια. Τουριστικά γραφεία που συνεργάζονται με Παπαδο-πουτάνες, μαζεύουν κόσμο για προσκύνημα, αλλά και για «θρησκευτικό» ζευγάρωμα. 1. Πρώτα –προ ετών, στην Παναγία την Γοργοεπίκοο στην Μάντρα Αττικής –παραμονή εκλογών για δέηση, ώστε να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία… 2. Και τώρα με τα παπικά κόκαλα της αγίας Ελένης στο Αιγάλεω. (Κοινός προορισμός κατάληξης, η Νέα Πέραμος… Για μεζεδάκια, και ούζο… Και για «να βγάλουν και κάποιοι τα μάτια τους»… Απόμερα, εκεί στα ταβερνάκια… «Με το συμπάθιο», όπως θα έλεγε και η θεία μου η Χίπισσα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ....
Και οι κληρικοί, και το ουζερί,
και το ταξιδιωτικό γραφείο....
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΜΠΟΡΙΟ....

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Έχει γίνει έθιμο πια. Τουριστικά γραφεία που συνεργάζονται με Παπαδο-πουτάνες, μαζεύουν κόσμο για προσκύνημα, αλλά και για «θρησκευτικό» ζευγάρωμα.
1. Πρώτα –προ ετών, στην Παναγία την Γοργοεπίκοο στην Μάντρα Αττικής –παραμονή εκλογών για δέηση, ώστε να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία…
2. Και τώρα με τα παπικά κόκαλα της αγίας Ελένης στο Αιγάλεω.
(Κοινός προορισμός κατάληξης, η Νέα Πέραμος…  Για μεζεδάκια, και ούζο… Και για «να βγάλουν και κάποιοι τα μάτια τους»… Απόμερα, εκεί στα ταβερνάκια… «Με το συμπάθιο», όπως θα έλεγε και η θεία μου η Χίπισσα!


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: