Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Διαβάζω σήμερα, στο Philenews: «Για πρώτη φορά στην Κύπρο, η Τίμια Εσθήτα της Παναγίας!» (Σχολιαστής, είπε: «Τί έγινε ζόμπι; Ξεμείνατε από κόκκαλα, τώρα πιάσατε τα φετίχ με τα φορέματα;»

Διαβάζω:
Για πρώτη φορά στην Κύπρο η Τίμια Εσθήτα της Παναγίας

Ένα από τα πιο ιερά κειμήλια της Χριστιανοσύνης, η Tίμια Eσθήτα (φόρεμα) της Παναγίας, θα εκτίθεται για προσκύνημα στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι (περιοχή Ηλιούπολης) από αύριο μέχρι και τις 23 Μαΐου.
Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Κύπρο, από τμήμα της θαυματουργής Εσθήτας της Παναγίας.

Αύριο στις 6:30 μ.μ., θα γίνει υποδοχή μικρού τεμαχίου της θαυματουργής Εσθήτας (φόρεμα) της Παναγίας μαζί με την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δαδιάς.
Θα παιανίζει η Φιλαρμονική της Αστυνομίας. 

Τα Ιερά κειμήλια θα παραμείνουν στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου μέχρι την Τρίτη 23 Μαΐου 2017. Ο ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 6:30 π.μ. - 10:00 μ.μ.
Πηγή: Ο Φιλελεύθερος

 
1 comment
Миша
10 hours ago
Τί έγινε ζόμπι; 

Ξεμείνατε από κόκκαλα, τώρα πιάσατε τα φετίχ με τα φορέματα;
Και από πού κι'ως πού να παιανίζει η Φιλαρμονική της Αστυνομίας;
Ας ...παιανίζει η φιλαρμονική της εκκλησίας, ψάλτες, καντηλανάφτες, κλπ .
Δεν είναι κρατικό θέμα, αλλά ενός από τα διάφορα κάλτ που υπάρχουν στο νησί.

http://www.philenews.com/eidiseis/topika/article/399091/ga-proti-fora-stin-kypro-i-timia-esthita-tis-panagas

Αυτό πάλι, τι είναι; 
Το μεσοφόρι -κομπινεζόν, της Παναγίας; 
(Μιλάμε δηλαδή για μεγάλη… κομπίνα!)

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Στην Κύπρο, και με τιμές αρχηγού κράτους; (παιανίζει η φιλαρμονική της αστυνομίας), οι συνάδελφοι μαλάκες εκεί (καμιά δεκαριά ομόδοξοι και ομοεθνείς) υποδέχονται το ιερό κουρελάκι (μεγέθους καλτσοδέτας) από την κομπιναιζόν (μεσοφόρι -εσθήτα) της Παναγίας! (Ντόπιος σχολιαστής, διαβάζοντας το σχετικό ρεπορτάζ, είπε: «"Ήταν στην κατοχή μιας Ιουδαίας και με ένα τέχνασμα, της την απέσπασαν και τη μετέφεραν στην Κωνσταντινούπολη"... Δηλαδή 2 τύποι εκλέψαν ένα κομμάτι ύφασμα, το οποίο μας παρουσιάζει σήμερα η εκκλησιά ως το φόρεμα της παναγίας, τζιαι εν έτη 2017 βουρούν να το προσκυνήσουν... Αν είναι δυνατόν! Τζιαι ύστερα μιλούμε για ISIS, θεοκρατικά κράτη, τζιαι ειδολολάτρες...»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: