Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η νέα φίλη μου στο facebook, η κ. Σεβαστή Παππά. Μου έκανε αίτημα φιλίας, πριν από λίγο… Ε, κι εγώ… το αποδέχτηκα!

Φωτο φόντου (εξωφύλλου), του προφίλ της.
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σεβαστή Παππά
18 Μαΐου στις 9:28 μ.μ. 

Ο ερχομός του Ιερού Σκηνώματος της Αγίας Ελένης στην Πατρίδα μας εδώ και 2 ημέρες και η λατρευτική διάθεση χιλιάδων πιστών, που συρρέουν καθημερινά στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας για να προσκυνήσουν ευλαβικά, αποδεικνύει περίτρανα ότι αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο που η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ υφίσταται εκ νέου διωγμό και ο Ελληνικός Λαός δοκιμάζεται σκληρά σε όλα τα επίπεδα, οι πιστοί έχουν την ανάγκη να πλησιάσουν πιο κοντά στο Θείο για να πλημμυρίσει η ψυχή τους από την Ελπίδα που έχει χαθεί. 
Βεβαίως, όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχει πάντα και η γνωστή τραγική μειοψηφία που χλευάζει την Χριστιανική Πίστη και ομιλεί για θρησκοληψία. 
Εντελώς "συμπτωματικά" πρόκειται γι' αυτούς που μόνο η ταριχευμένη σορός του Λένιν, τους προκαλεί δέος και σεβασμό...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1960376120862969&set=a.1706078079626109.1073741830.100006717992126&type=3&theater

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Σεβαστή Παππά
Δουλεύει στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
Σπούδασε στο National and Kapodistrian University of Athens
Τόπος διαμονής: Αθήνα
Παντρεμένη
Τόπος καταγωγής: Αθήνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Γιώργος Ρόκκας 

είσαι όμως λίγο ζωηρός !!!
 

Panagiotis Michalopoulos 
Δεν θα το έκανα αποδεκτό το αίτημα της, κυρίως δε, για αυτές τις φωτογραφίες της. Κάθε άλλο μάλιστα! Αντίθετα δηλαδή -μπορώ να πω ότι με προδιέθεταν, αρνητικά! Είχε και κάποιες πιο σέξι πόζες -με μαγιό, ξαπλωμένη στην παραλία!
Αλλά απόρησα για το αίτημα, διότι δεν έβλεπα στις αναρτήσεις της κάποιο θρησκευτικό θέμα. Τι να ήθελε άραγε να πούμε; Πάνω λοιπόν που πήγαινα να την απορρίψω την αίτηση της, μετάνιωσα και την έκανα αποδέκτη, έτσι από περιέργεια, και θα ήμουν σε επιφυλακή να δω πώς θα αντιδράσει.
Μόλις λοιπόν γίναμε «φίλοι», τότε… ω, του θαύματος! Άνοιξαν αμέσως και οι κρυμμένες (για μη φίλους) αναρτήσεις της κυρίας, που αποδείκνυαν ότι εμφανίζεται ΚΑΙ σαν… θεούσα!
Πάνω –πάνω στο χρονολόγιο της, υπήρχε αυτή η ανάρτηση της για το παπικό τοτέμ, το δήθεν «σκήνωμα» της αγίας Ελένης, όπου φαινόταν και ο φανατισμός της για τους αντιφρονούντος με αυτήν την θρησκοληψία, την λειψανολατρεία και παποφιλία.
Κατάλαβα τότε, ότι εσκεμμένα και από δόλο ζήτησε τη φιλία, για να μπορεί να με βρίσει, ξέροντας προφανώς τις θέσεις μου, μη το μπορώντας όμως αυτό διαφορετικά, διότι σαν μη φίλη, δεν είχε πρόσβαση στη σελίδα μου, ούτε στα σχόλια, αλλά ούτε και στα εσωτερικά μηνύματα -στο ίνμποξ, στο οποίο έχω βάλει φίλτρο!
Αυτό το κακό της πρόσωπο, αποκαλύφτηκε αμέσως, από τα πρώτα κιόλας πέντε λεπτά της φιλίας μας.
Εγώ, έγραψα ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της με το «σκήνωμα», και είδα ότι αυτή έσπευσε να το διαγράψει! Αμέσως μετά μου έστειλε μήνυμα ότι μόνο στο ίνμποξ επιθυμεί να της γράφω σχόλια. (ώρα 11: 30 π.μ. - Σεβαστή Παππά: «ν μόύ γράφέίς σχόλίό όκ»)
Πήγα αμέσως να απαντήσω ότι συμφωνώ, αλλά πάραυτα με είχε… μπλοκάρει!
Έτσι τελείωσε μια... μεγάλη αγάπη, …ε, μια τέτοια υπέροχη φιλία, ήθελα να πω! Χα!
ΥΓ
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!
Κυρίως αυτό στην παραλία, που δεν σκέφτηκα να το αποθηκεύσω και αυτό!


ελενη ιωαννιδου 
γεια σου φιλε Παναγιωτη!!!!!!!!
ελενη ιωαννιδου 

σ ευχαριστω!
ειχα αναγκη να γελασω!!
και τα περιγραφεις εξαιρετικα!!!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1421449421251066 

Δεν υπάρχουν σχόλια: