Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το facebook, απαγορεύει βέβαια σε χριστιανούς τη δημοσίευση φωτο που δείχνουν ιερές κολυμπήθρες με μωρά σε βάφτιση σε ορθόδοξους ναούς, διότι λέει είναι… «ακατάλληλες» (το μωρό, είναι γυμνό)! Επιτρέπει όμως πάντα στα αντίχριστα μέλη του, να δημοσιοποιούν όλες τις αμέτρητες αισχρές βλασφημίες για τον Χριστό και την Παναγία, που τα δικαιολογεί ότι με αυτό που κάνουν είναι απόλυτα σωστοί, και δεν παραβιάζουν κανέναν από τους όρους της κοινότητας!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης Be The King, δημοσιοποίησε... 

https://www.facebook.com/bethekingfun/photos/a.249211262079075.1073741828.249183558748512/297769377223263/?type=3&theater

4 σχόλια:

stavroula είπε...

Καλησπέρα από εμας.
Τι γινεται με το σκηνωμα της Αγιας Ελένης, ειλικρινα ουτε ηξερα ότι υπηρχε.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλησπέρα, Σταυρούλα!
Έχεις δίκιο! Ποιο σκήνωμα; Από πού και ως πού;
Και το σωστό αυτό πρέπει να είναι, ότι δηλαδή δεν υπάρχει σκήνωμα.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
1. Εκεί στο προσκύνημα, της Αποστολικής Διακονίας, στην αγία Βαρβάρα, δίπλα στο Δρομοκαΐτειο, υπάρχει μόνιμα –εδώ και κάποια χρόνια, κάποιο κόκαλο της αγίας τάχα που είχε φέρει από τους παπικούς, αυτή η παπική σκατόφατσα, ο ίδιος ο νυν Αρχιεπίσκοπος μας, αν θυμάμαι καλά.
2. Πρόπερσι δε, έγινε μεγάλο νταβαντούρι, και μιλούσαν για σκήνωμα πάλι, της αγίας Βαρβάρας τάχα, και μας έφεραν οι παπικοί εκείνο το κουτί, στο ίδιο προσκύνημα της Αποστολικής Διακονίας. Που το υποδεχτήκαμε και με τιμές αρχηγού κράτους, και με συγκυβέρνηση Τσίπρα –Παπαδο-Πουτανών.
3. Τώρα, το σόου έχει μεγαλώσει, το ίδιο και το κουτί. Έχει το μέγεθος ανθρώπου, σαν φέρετρο, και από πάνω έχει ανάγλυφη μια πάπισσα Ιωάννα, με περιεχόμενο την αγία Ελένη τάχα!
Χα!

P. MICHALOPOULOS είπε...

OLA SKATA
http://xairete.blogspot.gr/2017/05/ola-skata.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν φοβούνται πια, καθόλου το θεό; Τέτοια ασέβεια;
Ήρθε –που λέτε, το σκήνωμα της αγίας Ελένης στη Ελλάδα… Το μοναδικό και αυθεντικό σκήνωμα… Ολόκληρο δηλαδή, ατόφιο το σώμα της αγίας… Μέχρι και το αιδοίο της, διατηρεί ανέπαφες τις τρίχες του…
Και έγινε λέει, μεγάλο στριμωξίδι και κανονικό πισω-κολλητό κατά την προσκύνηση, εδώ στο Αιγάλεω, κοντά στο Δρομοκαΐτειο; Τι λέτε Άγιε Μητροπολίτη Μεσόγαιας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαε Χατζηνικολάου; Έτσι είναι;
Αν ναι, τότε αυτό θα είναι μια πολύ μεγάλη αμαρτία! Φοβούμαι δε, ότι γι αυτό, κάποιος Ερντογάν –πιο μεγαλόπρεπης από το σκήνωμα αυτό, θα είναι ο επόμενος επισκέπτης μας… Με ρομφαία εξολοθρευτή, ως Άγγελος τιμωρός αυτού του γελοίου κόσμου μας, με τις παπαδο-πουτάνες που μας κυβερνάνε!
http://xairete.blogspot.gr/2017/05/blog-post_16.html