Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Το facebook, που με παρότρυνση από το παπαδαριό… 1. Διέγραψε πρόσφατα ανάρτηση μου με βάπτιση παιδιού, χαρακτηρίζοντας την ακατάλληλη λόγω της φωτο με το μωρό γυμνό στην κολυμπήθρα… 2. Με τιμώρησε αμέσως μετά και με τριήμερο αποκλεισμό ανακαλύπτοντας «τυχαία» (δηλαδή με υπόδειξη του παπαδαριού ξανά) μια παλιά φωτογραφία του πολιτικού Βασίλη Λεβέντη με παρέα μια γυμνόστηθη τσούλα, που είχα αναρτήσει σε σχόλιο μου πρόπερσι… 3. Με τιμώρησε καπάκι στη συνέχεια και με επταήμερο αποκλεισμό, για μια ακόμα πιο παμπάλαια δημοσίευση μου για την τραγουδίστρια Άντζελα Δημήτριου με φωτο της σε εξώφυλλο περιοδικού για άντρες… 4. Το facebook λοιπόν, φαίνεται πως επιτρέπει τις… τσόντες! Π.χ. περίπτωση με βίντεο χρήστη, που τον δείχνει να κάνει σεξ!

Διαβάζω:
30|05|2017, 13:24.
Ανεξέλεγκτο: Χρήστης του Facebook πόσταρε βίντεο που τον δείχνει να κάνει σεξ.
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η δημοσίευση ακατάλληλων βίντεο στα social media με τελευταία περίπτωση αυτή ενός άνδρα που κάνει σεξ με μία γυναίκα μπροστά στην κάμερα.
Το βίντεο ανέβηκε από τον ίδιο τον χρήστη και είχε «μαύρο» στα ακατάλληλα σημεία, ώστε να μπορεί να δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.
Πάντως το Facebook δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση προς το παρόν.
Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: