Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μου τα είχαν μαζεμένα ξανά: Οι αναφορές του παπαδαριού και των οπαδών του, της χθεσινής ημέρας. Θέλουν να με φέρουν σε νέα ένταση με το facebook, διότι όλη μέρα χθες, έτρωγαν τα μούτρα τους στις συζητήσεις που είχαμε για το «άγιο φως». Τα έπαιξαν λοιπόν ξανά, και αντέδρασαν έτσι… Με ψυχικό τραλαλαλά, με καρδιακό τάκα-τάκα, και εγκεφαλικό τσίου-τσίου!

ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ:
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 , 05:00
facebook

Panagiotis, φαίνεται ότι ο λογαριασμός σας έστελνε μηνύματα σπαμ
Ο λογαριασμός σας είναι πλέον ασφαλής και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επαληθεύσετε ότι όλα τα πρόσφατα "Μου αρέσει!" και οι δημοσιεύσεις έγιναν από εσάς.
Βλέπετε ενημερώσεις κατάστασης που δεν έχετε δημοσιεύσει στην πραγματικότητα; Επιλέξτε αυτές που θέλετε να διαγράψετε από το Χρονολόγιό σας.  

1. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/381412     

2. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
http://www.philenews.com/eidiseis/epistimi/article/380697   
3.  Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα KANTHLI.   
4. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Γράψαμε…
(Τρίτη, 4 Απριλίου 2017)
Η Αυτοκρατορία (του facebook), αντεπιτίθεται…
Μετά τη διαγραφή πριν δυο μέρες μια φωτογραφίας βάφτισης, διότι το μωρό λέει ήταν γυμνό… (για την οποίαν τους ξεφώνησα τους χασαπο-γιάπηδες του facebook), πριν από λίγο (πόσο έψαξαν για να το βρουν και να με εκδικηθούν;) διέγραψαν από τη σελίδα μου και μια φωτογραφία που είχα αναρτήσει πριν από ένα χρόνο (αντιγραφή από άλλη σελίδα του facebook) με τον Βασίλη Λεβέντη σε καμπαρέ –στα νιάτα του, με παρέα μια γυμνόστηθη κυρία!
Μαζί δε, μου επέβαλαν και απαγόρευση δημοσιεύσεων για τρεις μέρες!..

5. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Θαύμα- θαύμα: Κοιτάει επάνω να δει από πού έρχονται αυτές οι κουτουλιές που πέφτουν βροχή στο κεφάλι του… Και είδε ότι ήταν από το μαρμαρωμένο περιστέρι!    
6. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Έλα να πάρεις! Και Παΐσιο, σε πρώτη ζήτηση, έχουμε -λέμε!     

7. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Τα παιδιά ξέρουν: Το Ενοριακό Κέντρο Νεότητας (ανώτερο Κατηχητικό), δημοσίευσε (20 ώρες πριν) μια εικόνα από τη σελίδα «Άγιος Νεκτάριος», όπου φαίνεται καθαρά, η πραγματική ηλικία του Ιωσήφ, του μνηστήρα της δεκαπεντάχρονης Παναγίας.    
8. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Διαβάζω: «Ἡ ἐκκλησία μας εἶναι καθέτως ἀντίθετη στὴν καῦσιν τῶν νεκρῶν. Ἡ ἀποτέφρωσις τοῦ σώματος καθιστᾷ τὴν ἐπερχομένην ἀνάστασιν τοῦ νεκροῦ αὐτομάτως ἀδύνατον.»    
9. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Εκδρομή στο εκκλησάκι της αγίας Θεοδώρας- Βάστα Αρκαδίας, έκανε προχθές η ενορία μου, και μια γειτόνισσα μου έφερε από εκεί -από τα μαγαζιά του ναού με σουβενίρ και αναμνηστικά, και ένα ιερό κλαδάκι από τα δέντρα αυτά, που μπορούν και εντοιχίζονται, και που τα κλαριά τους τρέχουν και οριζόντια πάνω στη σκεπή, και δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είναι δέντρα χωρίς ρίζες και ότι τάχα στηρίζονται θαυματουργικά εκεί πάνω στα κεραμίδια!

10. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Ο πατήρ Ιωάννης, και η γυναίκα του, παρουσιάζουν σκηνές, από τον (πριν τη χειροτονία του) γάμο τους. (φωτο και σκίτσο)     

11. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
«Εκκλησία, Καρναβαλική»: Μια από τις ετικέτες, του ιστολογίου «χαίρετε». (225 αναρτήσεις)  

12. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Με σήμα το «Δάχτυλο», και, ο Εθνάρχης, ο μη Μακαριστός Χριστόδουλος!
(τελικά από τι πήγε;)    
13. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Στην δυτική –παπική –αιρετική αγιογράφηση του Ευαγγελισμού, βλέπουμε την «παρθένα», τον «κρίνο», και το «περιστέρι». Τέτοια αγιογραφία, είναι και η Μεγαλόχαρη στην Τήνο!
Απορεί κανείς από πού άραγε να εμπνεύστηκαν και τα τρία αυτά σύμβολα οι αγιογράφοι του πάπα, και ο νους του πάει στο Άσμα Ασμάτων, το ερωτικό αυτό ποίημα του βασιλιά Σολομώντα, το οποίο αποτελεί μέρος της αγίας γραφής, στην παλαιά διαθήκη…    
14. Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε μια παλιότερη δημοσίευση.
Καλημέρα! Επιστρέψαμε! Τρεις μέρες διακοπές, δώρο από το Φ/Β! Πέρασα υπέροχα! Καλώς σας βρήκα ξανά, λοιπόν… Και θα τα ξαναλέμε... Μέχρι νεωτέρας εμπλοκής, ανόητου –εκδικητικού και εγκληματικού σε βάρος μου, εκ μέρους του Φ/Β – μπλοκαρίσματος μου! Χα!

Panagiotis
Τίποτε από τα πιο πάνω δεν είναι σπαμ.
Είναι κανονικές δικές μου δημοσιεύσεις. Δεν διαγράφεται λοιπόν τίποτε!

facebook
Σας ευχαριστούμε Panagiotis, για το χρόνο που αφιερώνετε να ελέγξετε τις δημοσιεύσεις σας και τα "Μου αρέσει!". 
Panagiotis 
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Μη λέτε τόσο χοντρές μαλακίες, ρε! Αυτό είναι φως του Ήλιου που μπαίνει από το παράθυρο ψηλά, στο ναό της Αναστάσεως! Η αφή εκεί, γίνεται μέρα μεσημέρι! Το «άγιο» φως ο πατριάρχης, το παίρνει από την ακοίμητη καντήλα που είναι μέσα στον τάφο! Προσέξτε ρε, για αυτά που λέτε στον κόσμο! Αν δεν είστε βλαμμένοι, αν δεν είστε λαοπλάνοι, θρησκεμπόροι και κοινοί απατεώνες, τότε σίγουρα θα είστε παγανιστές, ειδωλολάτρες και πυρολάτρες!


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Δεσποινα Κωστακλη
2 ώρες πριν
Θυμάμαι πέρσι τέτοια μέρα... που ξαφνικά, έπαψα να ''υπάρχω'' γιά τον κόσμο του facebook.... Έγινα αόρατη.... Μπορούσα να σας βλέπω... αλλά δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν...
Από το facebook πήρα αυτό το αόριστο μήνυμα.. που ανάθεμα και κατάλαβα τι εννοούσε.....
''Ο λογαριασμός σας μπορεί να έχει περιορισμένες δυνατότητες αυτή τη στιγμή επειδή κάποιος υπολογιστής που χρησιμοποιήσατε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook πιθανώς έχει ιό ή κακόβουλο λογισμικό. Θα σας ενημερώσουμε αν υπάρχουν και άλλα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Διαφορετικά, ο λογαριασμός σας θα επανέλθει στην κανονική του κατάσταση μόλις διορθώσουμε το πρόβλημα. Μπορεί να χρειαστούν μερικές μέρες για να γίνει αυτό.''
Ζήτησα.. εδώ στο προφίλ μου.. στις σελίδες.. στις ομάδες.. -μέσω άλλου λογαριασμού βέβαια- πως αν κάποιος φίλος ξέρει.... ή του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο... να μου πει, τι μπορώ να κάνω.. Αλλά δεν μου απάντησε κανείς... γιά ένα μήνα περίπου που περίμενα...
Τελικά επανήρθε μόνο του... κι ακόμη, δεν έχω καταλάβει τι συνέβη.....
Το δημοσιοποιώ, σαν συμπαράσταση.. γιατί όλο και ακούω να συμβαίνει και σε κάποιους άλλους.....
Αυτά... Καλό ξημέρωμα.. και σας ευχαριστώ... γιά όσα μοιραζόμαστε.....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=695762887277130&set=a.288493884670701.1073741827.100005302758812&type=3&theater

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο όρος "ανεπιθύμητο περιεχόμενο" ή "σπαμ" αφορά την επανειλημμένη επικοινωνία με άλλους μέσω της αποστολής/δημοσίευσης ανεπιθύμητου περιεχομένου ή ανεπιθύμητων αιτημάτων. Περιλαμβάνεται η αποστολή μαζικών μηνυμάτων, η δημοσίευση πολλών συνδέσμων ή εικόνων στα Χρονολόγια άλλων και η αποστολή αιτημάτων φιλίας σε άτομα που δεν γνωρίζετε προσωπικά.
Τα σπαμ εξαπλώνονται μερικές φορές με ένα πάτημα σε κακόβουλους συνδέσμους ή με την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού. Σε άλλες περιπτώσεις, οι απατεώνες αποκτούν πρόσβαση στους λογαριασμούς των χρηστών του Facebook, οι οποίοι χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για την αποστολή σπαμ.
Αν πατήσατε κάτι που ήταν σπαμ ή ο λογαριασμός σας δημιουργεί ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις, εκδηλώσεις, ομάδες ή Σελίδες.