Κυριακή 2 Απριλίου 2017

«Αγαπητέ Panagiotis, Διαγράψαμε μία από τις δημοσιεύσεις σας.» Πρωταπριλιάτικο μήνυμα από το facebook: «Το περιεχόμενό σας "photo" αφαιρέθηκε for displaying nudity.» (σ.σ. η φωτο λέει, εμφανίζει… γυμνό! Και τι ήταν; Ένα αγοράκι μωρό, στην εκκλησία, τη στιγμή που το βάφτιζαν στην κολυμπήθρα! Χα!)

Ένας φίλος μου παπάς στο facebook, ο Petros Athanasopoulos, δημοσίευσε εκεί στη σελίδα του, τη φωτο από τη βάφτιση του γιου του. 
Την είδα (την περασμένη Πέμπτη), και σχολίασα ότι δεν βλέπω νερό στην κολυμπήθρα, είδα απλά τον ανάδοχο Σακελλαρίου Πέτρος (δική του η ανάρτηση) να το λούζει με λάδι το παιδί. 
Δεν πήρα απάντηση ούτε από τον ιερέα, ούτε και από τον ανάδοχο. Έκανα τότε και μια δική μου ανάρτηση με το σχόλιο αυτό, στη δική μου σελίδα, και έδειξα και τη φωτο με την κολυμπήθρα χωρίς νερό...
Κάποιος όμως (ποιος άραγε; Ο ιερέας είναι ακόμα φίλος μου) ενοχλήθηκε, και έκανε αναφορά!
Το facebook, χθες αργά, με πληροφόρησε ότι την διέγραψε από τη σελίδα μου τη φωτογραφία αυτή -σαν... ακατάλληλη (!!!), και κράτησε το θέμα «ανοιχτό», περιμένοντας τις εξηγήσεις μου. Εγώ σαν εξήγηση τους παράπεμψα στην ανάρτηση του νονού –και στο άλμπουμ του παπά, στον προσωπικό τους λογαριασμό, στο facebook πάλι, όπου εξακολουθεί να υπάρχει η φωτογραφία… 
Και πριν από λίγο έλαβα την απάντηση ότι το θέμα εξετάστηκε ξανά, και «έκλεισε» με την αρχική απόφαση να διαγραφεί μόνο από εμένα η σχετική φωτογραφία! 
Άρα, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο! Χα!
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ο ιερέας Petros Athanasopoulos, βάφτισε τον γιο του τον Αλέξανδρο. (σ.σ. πού είναι το νερό;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: