Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Εσείς, όσοι πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί, σε ποια ομάδα βουντού ανήκετε, και ποιο τοτέμ προσκυνάτε σαν μοναδικό προστάτη σας; Αυτό στον Μανταμάδο στη Λέσβο, ή το άλλο στον Πανορμίτη της Σύμης, απέναντι από τη Ρόδο;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Γεώργιος Βαλάκος στην τοποθεσία "κάπου Στη Μυτιλήνη".
6 Μαρτίου στις 7:10 π.μ. 

Mytilene, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=765546530261763&set=a.187425551407200.1073741825.100004192681774&type=3&theater
Απο την Ομαδα ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ_ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ, ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ!!!
ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΗ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΕΟΥ.... ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ.....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ............ΜΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ.... ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΚΥΕΙ... ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΣ.............ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ.... ΕΥΧΟΜΑΙ - ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ - ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΟ "ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ..... ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ......
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.... ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ:

Γρηγορης Γανωσης 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Antonis Psomas 

Καλημέρα Γιώργο .Ευχαριστούμε για ότι ανεβάζεις!!!.
Panagiotis Michalopoulos 

Πράγματι ο άνθρωπος είναι αδύναμος! Αλλά το στήριγμα του, η πίστη του, πρέπει να είναι μόνο στον θεό τον παντοδύναμο, σε αυτόν δηλαδή που του στέλνει (στην περίπτωση μας) τον κάθε Άγγελο -το εκτελεστικό όργανο του, το οποίο δεν ενεργεί αυτοβούλως, δεν θαυματουργεί από μόνο του, αλλά μόνο με τη δύναμη και την εντολή του θεού, όπως γίνονται άλλωστε και όλα τα θαύματα, που ζητούν οι πιστοί χριστιανοί. Με την πίστη τους δηλαδή γίνονται θαύματα, και όχι με βουντού! Με την προσευχή τους γίνονται θαύματα, σε όποιο σημείο της γης και αν βρίσκονται! Διότι ο θεός είναι και μέσα μας, και παντού, και ποτέ μέσα σε κάποιο κατασκεύασμα μας, σε κάποιο ξόανο!
Δεν θέλουμε λοιπόν άλλους προστάτες, κάτι που ακούγεται και άσχημα, σαν να είναι ιερόδουλες οι ψυχές μας… Και τι φαινόμενο είναι αυτό, ώστε άλλες «ομάδες» να έχουμε προστάτη τον αρχάγγελο στο Μανταμάδο, άλλες τον συνώνυμο του στον Πανορμίτη, ή άλλες άλλου, κλπ!
Όλα αυτά τα ειδωλολατρικά, τα παρακμιακά, που συμβαίνουν στον λεγόμενο θρησκευτικό τουρισμό, τα καλλιεργούν για το συμφέρον τους και μόνο, όσοι πονηροί άνθρωποι –κληρικοί ή λαϊκοί, έχουν σαν έργο τους το να εμπορεύονται την θρησκεία, να εκμεταλλεύονται αισχρά το θρησκευτικό συναίσθημα των συνανθρώπων τους! Το αποτέλεσμα είναι, και οι ίδιοι να κολάζονται, και όσοι τους ακολουθούν, είτε είναι μόνοι τους -στην πορεία προς τον γκρεμό, είτε κατά ομάδες!
ΠΗΓΗ:

valakosgeorge posts
Εικόνα προφίλ
Γεώργιος Βαλάκος
Τόπος διαμονής: Mytilene, Lesvos, Greece
Παντρεμένος με την ΦΙΛΙΣΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
Τόπος καταγωγής: Mytilene, Lesvos, Greece

https://www.facebook.com/valakosgeorge

Δεν υπάρχουν σχόλια: