Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ρε πάτε καλά????

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Poly Ioannidou
22 λεπτά πριν
Μυρο από χεράκια μοναχων! Αγίου Όρους ...

μαζί με τα νέα για το survivor και ...
το τι βρακι φοράει η Μενεγακη 🤓 
Στο επόμενο τεύχος και σαμπουάν με μυρο.
Α και προσέξτε προσφορά και μια ευλογημένη ! εικόνα της Παναγίας μαζί !!!
Ρε πάτε καλά????

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos
Panagiotis Michalopoulos
 Panagiotis Michalopoulos
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208058427212854&set=a.10202303023371355.1073741834.1664534357&type=3&theater 
Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ, κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ, ΕΙΠΕ:
Κατ' αρχήν άγιο μύρο πουθενά στον κόσμο δεν παρασκευάζεται, παρά μόνο στο Πατριαρχείο της Κ/Πολης, από τους εκεί μυρεψούς.
Το άγιο μύρο χρησιμοποιείται πάντοτε στην τελετή της Βάπτισης (κατά το μυστήριο του Χρίσματος) και ορισμένες φορές κατά την επιστροφή αιρετικών στην Ορθοδοξία, όπου δεν βαπτίζονται, αλλά μυρώνονται. Δεν υπάρχει πληρωμή αγίου μύρου, κατά την τελετή του Χρίσματος.
Τα υπόλοιπα «άγια μύρα» από αγιορείτες μοναχούς ή άγιες εικόνες είναι απλές κολώνιες ή λάδια ή ανάμεικτες καταστάσεις και διαφημίζονται, ως θαυματουργά, με το αζημείωτο βέβαια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν άγιο μύρο πουθενά στον κόσμο δεν παρασκευάζεται, παρά μόνο στο Πατριαρχείο της ΚΠολης, από τους εκεί μυρεψούς. Το άγιο μύρο χρησιμοποιείται πάντοτε στην τελετή της Βάπτισης (κατά το μυστήριο του Χρίσματος) και ορισμένες φορές κατά την επιστροφή αιρετικών στην Ορθοδοξία, όπου δεν βαπτίζονται, αλλά μυρώνονται. Δεν υπάρχει πληρωμή αγίου μύρου, κατά την τελετή του Χρίσματος.
Τα υπόλοιπα "άγια μύρα" από αγιορείτες μοναχούς ή άγιες εικόνες είναι απλές κολώνιες ή λάδια ή ανάμεικτες καταστάσεις και διαφημίζονται, ως θαυματουργά, με το αζημείωτο βέβαια.

ΙΚ