Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Παπάς από τα «Jumbo»; Έσπευσε και έβγαλε εισιτήριο για τον Παράδεισο, για γιο του επιχειρηματία που έτρεχε με πάνω από 200 με τη Πόρσε του, και προκάλεσε αυτό το τραγικό δυστύχημα με τους τέσσερεις νεκρούς, που ανάμεσα τους ηταν και μια νεαρή μητέρα με το μωρό της 3 ετών! Και ο παπάς, το έκανε αυτό «τζάμπα» –στη σελίδα του στο facebook, πριν από λίγο… Χωρίς δηλαδή να τον πληρώσει ακόμα ο επιχειρηματίας, για ένα κανονικό εκκλησιαστικό μνημόσυνο!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης
21 λεπτά πριν
Ναι, είναι θλιβερό! 

Το λάθος της στιγμής, έβγαλε τόσα εισιτήρια για τον ουρανό.
Panagiotis Michalopoulos 
"Το λάθος της στιγμής, έβγαλε τόσα εισιτήρια για τον ουρανό." 
ΠΟΣΑ;
Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης 

Οσα τα θύματα
Panagiotis Michalopoulos 
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΗΓΑΝ;
Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης 

εχετε αντίρρηση?
Panagiotis Michalopoulos 

Δεν έχω καμιά αντίρρηση. Μακάρι να πήγαν. Αλλά δεν έχω την δική σας πληροφόρηση, και γι αυτό ρωτώ. Και όταν λέτε στον ουρανό θα εννοείτε στον παράδεισο. Σωστά; Πώς είστε λοιπόν τόσο βέβαιος;
Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης 

Δεν είμαι βέβαιος΄. Εύχομαι και ελπίζω στην αγάπη Του
Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης

ο ιερέας πρεπει να προσεύχεται και να εύχεται για το καλύτερο
Panagiotis Michalopoulos 

Εκτός όμως από την αγάπη του, υπάρχει και η δικαιοσύνη του. Και γι αυτό κάποιοι δεν ανεβαίνουν στον παράδεισο αλλά κατεβαίνουν στον Άδη! Υπάρχουν εισιτήρια και για εκεί… Αμφιβάλετε;
Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης 

σαφώς και δεν αμφιβάλω . Η μέση κατάσταση των ψυχών που αποτελεί διδασκαλία της Εκκλησίας επιβεβαιώνει αυτό που μόλις σχολιάσατε
Panagiotis Michalopoulos 
1. Ναι ξέρω! Θα εννοείτε τα μνημόσυνα. Αλλά υποθέτω ότι αυτά τα τελούν οι ιερείς μετά από αίτημα των συγγενών. Στην προκείμενη περίπτωση όμως εσείς δράσατε αυτοβούλως! Και μάλιστα, δεν ζητήσατε το έλεος του θεού, αλλά αποφασίσατε και διατάξατε μόνος σας και είπατε ότι όλοι εξασφάλισαν εισιτήριο για τον παράδεισο!
2. Από τη μέση αυτή κατάσταση, εσείς απομονώσατε και προβάλλατε μόνο αυτήν του παραδείσου, που τελικά οδηγεί στην βασιλεία των ουρανών! Αποκλείσατε δε και απορρίψατε -καταργήσατε, την άλλη μέση κατάσταση, του Άδη που οδηγεί στην κόλαση.
Μου θυμίζετε τα παπικά συγχωροχάρτια. Έχει άραγε να πληρώσει τόσα ο ιδιοκτήτης του Τζάμπο για να σώσει την ψυχή του γιου του που έτρεχε με 200 με την Πόρσε;

Μαίρη Ρόλλη 
Ενας ειναι ο μεγαλος Κριτης...κανεις να μην παιρνει τη θεση Του!Καληνυχτα! 
Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης 
Νομίζω οτι ξεφύγατε απο το θέμα. Η ελπίδα μου και η προσδοκία μου γι αυτές τις ψυχές ειναι ο Ουρανός. Η δική μου όμως ελπίδα και επιθυμία δεν εξαναγκάζει Τον Θεό να πράξει ότι εγώ θέλω. Εξάλλου το ίδιο επιθυμεί και ο Κύριος μας. ὃς πάντας ἀνθρώπους θέλει σωθῆναι καὶ εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν. Συνεπώς δεν διέταξα, ευχήθηκα!
Panagiotis Michalopoulos 

Ναι, πάτερ μου, «εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν», πριν πεθάνει! Μετά θάνατον δεν υπάρχει μετάνοια. Διαβάστε την παραβολή του Κυρίου με τον πλούσιο, και θα καταλάβετε ότι δεν είμαι εγώ αυτός που έχει ξεφύγει!
George Salamalekis Panagiotis 
Michalopoulos,
είστε απο τους ανθρώπους που δεν έχουν τι να κάνουν,κρίμα να λογοκρίνεις τον καθένα όταν συμβαίνει κάτι τόσο θλιβερό,σας παρακαλώ μην γίνεσται τόσο βαρετός.. 
Ηλίας Φροσυνός 
Πολυ ωραια τα λεει Ο Πατερ!
Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης 
Michalopoulos,
Η εντύπωση που προκαλείτε σε βάρος ψυχών που έχουν φυγει για την αιωνιότητα σας καθιστά λίγο παγερό.
Η εκκλησία απλά για να γνωρίζετε ακόμα και μετα θάνατον τελεί μνημόσυνα και τρισάγια, προτρέπει για ελεημοσύνη υπέρ των ψυχών ακριβώς επειδή η κρίση ειναι μερική και όχι απόλυτη. 
Αυτά όλα θα τα ακούσετε στην Εκκλησία. Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή. Υγιαίνετε 
Ηλίας Φροσυνός 
Επισης Πατερ! 
George Salamalekis 
Καλή σαρακοστή σε όλους..
Καλλιρόη Κούγια 
Panagiotis Michalopoulos,
και τι θέλεις να ευχηθει ένας ιερωμένος; Να πάει στην κόλαση ένας πιτσιρικας που έτρεχε με τα 200 και που ήτανε παιδί του παμπλουτου; Γιατί αυτό είναι το παράπονο σου τελικά. Θα τον κρίνει ο Θεός όταν ερθει η ωρα. Ολους θα μας κρίνει.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=891454974324729&set=a.171273003009600.40171.100003807057580&type=3&theater
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σάββας Μητροφάνης Αγαπίδης
Σπούδασε στο 1 ΤΕΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Πήγαινε στο 1ο ΤΕΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Τόπος διαμονής: Adámas, Kikladhes, Greece
Τόπος καταγωγής: Mílos, Kikladhes, Greece

https://www.facebook.com/arx.mitrofanis
Διαβάζω:
ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ
Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν στη μοιραία Porsche -Οι σπουδές στις ΗΠΑ και ο ρόλος του στην εταιρεία [εικόνες]
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες του Jumbo στην Εθνική Οδό κόπηκε το νήμα της ζωής του 24χρονου κληρονόμου της εταιρείας, Γιώργου Βακάκη.
Ο νεαρός Γιώργος Βακάκης μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργακόπουλο επέβαιναν στη μοιραία Porsche που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, προκαλώντας ένα φριχτό τροχαίο με συνολικά τέσσερις νεκρούς.
Φωτογραφίες από τον λογαριασμό τού Γιώργου Βακάκη στο Facebook:

 George Vakakis
Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ, ΣΤΟ FACEBOOK
(σατανικός χαιρετισμός;)
Ο Γιώργος Βακάκης (αριστερά) με τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο
https://www.facebook.com/george.vakakis
Ο Γιώργος Βακάκης είχε επιστρέψει πριν από λίγες ημέρες από τις Ηνωμένες Πολιτείες (Μαϊάμι) όπου σπούδαζε και μαζί με τον φίλο του που βρισκόταν κι αυτός μέσα στην Πόρσε πήγαιναν στην Αράχωβα για ολιγοήμερες διακοπές. Από επιχειρηματικούς κύκλους αναφέρεται ότι ο Γιώργος Βακάκης προοριζόταν για διάδοχος του Απόστολου Βακάκη στο τιμόνι των Jumbo.
Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Τόπος διαμονής: Μαϊάμι 
Τόπος καταγωγής: Κηφισιά
ΔΙΑΒΑΖΩ:
27|02|2017 - 20:06
«ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ...»
Αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου: 

«Η Porsche πρέπει να έτρεχε με 300 χλμ.!» 
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για την ταχύτητα που ανέπτυξε η Porsche.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος στο δελτίο του Star, «περίπου ένα χιλιόμετρο πριν το σημείο του δυστυχήματος, με προσπέρασε η Porsche. Ο δρόμος ήταν βρεγμένος αλλά δεν έβρεχε εκείνη την ώρα. Με προσπέρασε κανονικά, από αριστερά, αλλά με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Εγώ πήγαινα με 140, η Porsche ίσως πήγαινε και με 300 χιλιόμετρα την ώρα» αναφέρει ο κ. Θεοχαρόπουλος, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει από τέτοιου είδους υπεραυτοκίνητα «γιατί έχω οδηγήσει και εγώ».
http://www.iefimerida.gr/news/321734/aytoptis-martyras-toy-thanatiforoy-trohaioy-i-porsche-prepei-na-etrehe-me-300-hlm

(κωλοδάχτυλο;)
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ
(Οι φωτο είναι από τον λογαριασμό του νεαρού, στο facebook)
Διαβάζω:
Να ποιος είναι ο Γιώργος Βακάκης, ο γιος του Mr jumbo που πήγαινε με 200 χιλιόμετρα στην Αράχωβα για σκι και σκόρπισε τον θάνατο! Δείτε φωτογραφίες…
Ο 24χρονος γιος του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη, Γιώργος, ήταν ο οδηγός της Porsche που σκόρπισε τον θάνατο στην εθνική οδό Αθηνών–Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής.


Ο Οδηγός της μοιραίας Porsche Γιώργος Βακάκης
lifenewscy.com
ΣΧΟΛΙΟ:
Nikos Tsatsakis
Καλημέρα και καλή σαρακοστή να έχουμε.
Να εξομολογηθώ ότι από χθες που διάβασα και είδα το δυστύχημα με την σκοτώστρα γερμανικού τύπου Porsche, που το είχε στα χέρια του ένας ΑΠΕΙΡΟΣ οδηγός 24ων χρονών τα νεύρα μου έχουν κτυπήσει κόκκινο. Και η αιτία είναι ο γονιός. Έχουμε ξεφύγει σαν γονείς και τα πραγματικά προβλήματα που δημιουργούμε στους μελλοντικούς Έλληνες πολίτες τα ουσιαστικά τα υποκρύπτουμε και τα άλλα τα κάνουμε σελίδες και φύλλα εφημερίδων.
Πόσα τέτοια παιδιά, αυτής της ηλικίας έχουν στα χέρια τους τέτοιους δολοφόνους τύπου Porsche, η άλλες μάρκες με τέτοια ισχύ που πλησιάζει αυτήν των φόρμουλα F1;;;
Όταν ζούσε ο υπέροχος ομιλητής Άρης Σταθάκης και έτυχε να μιλήσουμε σε μια συγκέντρωση γιορτή του αυτοκινήτου του πρότεινα να εισηγηθεί την απαγόρευση δια νόμου οδήγηση άνω των 1400cc αυτοκίνητα μέχρι την ηλικία των 25 χρονών. Το είχε προτείνει στην Ν.Δ. αλλά και εκεί υπάρχουν καλόπαιδα και πήγε στα άχρηστα. Τώρα πληρώνουμε και θα πληρώνουμε την ασυνειδησία γονιών να μην προβλέπουν, αλλά να ευχαριστούν δήθεν με παροχή «όπλων» τα χέρια άπειρων παιδιών.
https://www.facebook.com/photoNikosT/posts/1496744007036927

O πατέρας του Γιώργου, ο Απόστολος Βακάκης.
(γνωστός και ως Μr Jumbo)
ΣΧΟΛΙΟ:
δημητρης παλιουρας 
Τηρουμένων των αναλογιών, οι ομοιότητες του τύπου που πέταξε τις μολότωφ στην Μαρφίν, αγνοώντας τις τραγικές συνέπειες της πράξης του, με τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που το πηγαίνει με 200 (όποιος και αν είναι αυτός, πλούσιος η φτωχός) ασυνείδητα κάνει το ίδιο έγκλημα. 
Αν το απερισκεπτο αυτό παιδί που καθάρισε έτσι την οικογένεια ζούσε, τώρα ολη η κοινωνία θα ήθελε να το κρεμάσει στο σύνταγμα. 
Ηθικό δίδαγμα, αν οι συνάνθρωποί μας σκέφτονταν πρίν κάνουν κάτι, τι συνέπειες θα έχει η πράξη τους θα είχαν δεύτερες σκέψεις, που δυστυχώς στην περίπτωση του γυιου του Βακακη και του φίλου του δεν μπορούν να υπάρξουν μιας και χαραμισαν έτσι τη ζωή τους.
https://www.facebook.com/aristotelis.aivaliotis/posts/10155038107393610
ΣΧΟΛΙΟ:
Dionisis Papageorgiou
Ο νεαρός με την Πόρσε, ο ηλικιωμένος με το κρις κραφτ, οι αξιωματικοί του «Εξπρές Σαμινα» που χάζευαν, ο 18χρονος που έπεσε με το Ι.Χ. σε στάση λεωφορείου, ο συνταξιούχος στρατιωτικός με τα αφύλακτα ροτβάιλερ και η λίστα (δυστυχώς) δεν τελειώνει.
Η εγκληματική αμέλεια δεν γνωρίζει ηλικία, εισόδημα, μόρφωση, εθνικότητα.
https://www.facebook.com/dionisis.papageorgiou.7/posts/10211501392187213

Διαβάζω:
Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο συνοδηγός της φονικής Porsche
Την Πέμπτη, στο Α' Νεκροταφείο, θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του.

Παιδικός φίλος του Γιώργου Βακάκη, λίγο μεγαλύτερος από εκείνον, τα δύο παιδιά ξεκίνησαν μαζί, αργά το μεσημέρι της Κυριακής, για την Αράχωβα.
Όπως αναφέρει το iefimerida.gr ο 24χρονος Ανδρέας εργαζόταν στη ναυτιλιακή Μαρτίνου και όχι στα Jumbo, όπως είχε αρχικά γραφτεί. 

Οι γονείς του είναι γιατροί, με διευθυντικές θέσεις στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία». Νεογνολόγος η μητέρα του, καρδιοχειρουργός ο πατέρας του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν συνεπιβάτης στην Porsche που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης. Το αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως όλα δείχνουν, και έπεσε σαν πύραυλος πάνω στο σταθμευμένο σε πάρκινγκ, στο 83ο χλμ. της εθνικής οδού, Honda Civic, σκορπώντας τον θάνατο. Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες του Honda, η 33χρονη Αποστολία με τον 3χρονο γιο της Παύλο, και οι επιβαίνοντες της Porsche. Μητέρα, παιδί και οδηγός της Porsche απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός του φονικού οχήματος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, εκτοξεύτηκε μέτρα μακριά και σκοτώθηκε.
Διαβάζω:
Οι αστυνομικές πηγές λένε ότι υπάρχει η πιθανότητα ο οδηγός η να κοιμήθηκε στο τιμόνι ή κάτι μέσα στο αυτοκίνητο να του απέσπασε την προσοχή πχ κινητό ή να ήταν υπό την επίρρεια αλκοόλ μεγάλης ποσότητας. «Πρέπει να πέρασε τον βοηθητικό δρόμο για εθνική οδό νόμιζε ότι εκεί στρίβει για τον προορισμό του. Γι’ αυτό δεν έχουμε πολλά ίχνη από τις ρόδες» λένε οι αστυνομικοί στο Youweekly.gr.

Διαβάζω:
  Ipatios Patmanoglou 
28 Οκτωβρίου 2016 
Χρονια πολλα Πατριδα Θρησκεια Οικογενεια (Ο.Υ .Κ. 135 )
https://www.facebook.com/ipatios.patmanoglou
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου (είχε υπηρετήσει στα ΟΥΚ και εργαζόταν στην ΕΥΔΑΠ). 
Ο 41χρονος τραγικός πατέρας που η Porsche του νεαρού, ξέφυγε από τον δρόμο, μπήκε στον παράδρομο και καρφώθηκε πάνω στο δικό του, σταθμευμένο αμάξι, σκοτώνοντας τη σύζυγό του και το τρίχρονο παιδί τους…
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208922368551450&set=pb.1082590203.-2207520000.1488339893.&type=3&theater
Σε συνέντευξή του στη Χριστίνα Λαμπίρη…
Ερωτηθείς για το τι θα άλλαζε εάν ήταν στη θέση του νεαρού με την Porsche, ο 41χρονος δήλωσε:
«Σαφώς και αν είχα ένα τέτοιο αυτοκίνητο, όσο τρελό και ακούγεται δεν θα έβγαινα να έτρεχα στους δρόμους. Το αυτοκίνητο αυτό έχει τελική 335. Το παιδί πρέπει να πήγαινε με πάνω από 300, ούτε 200, ούτε 250 και αυτές οι ταχύτητες σε αυτά τα αυτοκίνητα, επειδή είναι supercar, δεν τις καταλαβαίνεις.
Αυτό δεν πάει να πει πως τον δικαιολογεί η ταχύτητα, που κάνει, είναι παράνομο το παιδί. Αν ήμουν στη θέση του βασικά θα πήγαινα στις Σέρρες στην πίστα, θα πήγαινα στα Μέγαρα, θα έκανα εκεί το γούστο μου…»
Την Τετάρτη οι κηδείες μητέρας και αγοριού. 

Η 33χρονη Αποστολία και ο 3χρονος γιος της που έφυγαν από τη ζωή, όταν η Πόρσε του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους το απόγευμα της Κυριακής, θα φύγουν αγκαλιασμένοι στο τελευταίο τους ταξίδι. Μάνα και παιδί θα θαφτούν σε ένα φέρετρο.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=324055274320250&set=t.1082590203&type=3&theater
ΣΧΟΛΙΟ:
Mike Lampropoylos
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦIΛΟΙ-ΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK.
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΣTON Υπαίτιος Πατμάνογλου.
EYXOMAI O ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩΤΟ... 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ F-16;
ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ...
ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΝΕ…
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ… ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ!

https://www.facebook.com/mike.fotismenos/posts/1355011241223750

Σχετικά άσχετο μεν, αλλά..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201527026592523&set=pb.1082590203.-2207520000.1488340421.&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: