Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Άγιος Γεώργιος ο Δρακόφιλος... (Εδώ κυρίες και κύριοι και αγαπητά μας παιδιά, βλέπετε πόσο καλός ήταν ο άγιος Γεώργιος… Πόσο πονόψυχος!)

ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε μια παλιότερη δημοσίευση.
Χθες στις 3:19 π.μ. 

Panagiotis Michalopoulos
Εδώ κυρίες και κύριοι και αγαπητά μας παιδιά, βλέπετε πόσο καλός ήταν ο άγιος Γεώργιος… Πόσο πονόψυχος!
Όταν σκότωσε τον Δράκο για να σώσει αυτό το γκομενάκι, την πριγκίπισσα, που το ανώμαλο τέρας την είχε φυλακισμένη στον πύργο της, και την κρατούσε σαν σκλάβα του σεξ…
Μετά λοιπόν ο άγιος ανέλαβε την οικογένεια του δράκου, την χαροκαμένη χήρα δράκαινα και τα μωρά της… Κυνηγούσε λοιπόν καθημερινά λαγούς ο καλός μας άγιος, και τους πήγαινε ο ίδιος, φρέσκους – φρέσκους στη σπηλιά του δράκου, και με τα άγια χεράκια του τάιζε τα ορφανά της.
Τι δεν καταλαβαίνετε;
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Ioannis Kyriakides 

Ιστοριες για αγριους!
Panagiotis Michalopoulos 

Επειδή έδειχνε κακός ο Άγιος Γεώργιος, και άκαρδος δολοφόνος που σκότωσε τον δράκο και άφησε χήρα τη δράκαινα, και ορφανά τα δρακάκια της -στη σπήλια να κλαίνε… Έφτιαξαν λοιπόν οι αγιογράφοι μας, και μια νέα αγιογραφία του, στην οποίαν τον παρουσιάζουν σαν «φιλεύσπλαχνο», όπως γράφουν και επάνω σε αυτήν.
Τον δείχνουν, να επισκέπτεται πεζός τη σπηλιά, και να ταΐζει τα μωρά της δράκαινας, η οποία δεν τον τρώει! Είναι καλή αυτή, και ο άντρας της μόνο ήταν τρομοκράτης και γι αυτό έφαγε το κεφάλι του…
Ο Άγιος, ταΐζει τα παιδιά της με λαγούς που σκότωσε ο ίδιος!
Σε άλλη αγιογραφία προσεχώς, πιθανόν θα τον κάνουν φιλεύσπλαχνο και προς την χήρα την κουνέλα… Θα πάει και στη δική της τη φωλιά, και θα ταΐσει εκεί τα λαγουδάκια της -με κάτι σχετικό, με καρότα ίσως, και έτσι εδώ κλείνει πια ο κύκλος!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1326752134054129

Δεν υπάρχουν σχόλια: