Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΠΑ, ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ INBOX ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ... «θεοφανης γεωργιος δανιηλ»

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Μαγαρισμένη -«ορθόδοξη» Εκκλησία της Ελλάδος: Βλάσφημες –παπικές, εικόνες, δεσπόζουν στον τρούλο ιερών ναών, στην πατρίδα μας! Αίσχος!


P. MICHALOPOULOS είπε...
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΠΑ, ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ INBOX ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ... «θεοφανης γεωργιος δανιηλ»

θεοφανης γεωργιος δανιηλ
Ιερεας στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου

Έγραψα: «Βλέπω ότι το σχόλιο σας π. «Στυλιανός Τζινευράκης Ιερομόναχος», το έχει εγκρίνει και ο οικοδεσπότης εδώ, ο π. «θεοφανης γεωργιος δανιηλ», που έχει τελειώσει και με τη θ. λειτουργία που είχε νωρίτερα…» 
Αυτό, σε καμιά περίπτωση δεν υπονοεί ότι εσείς δεν ήσασταν πράγματι στη λειτουργία… Είναι μια διαπίστωση, ότι συμφωνείτε με τον ιερομόναχο… Ότι αν και τελειώσατε τη λειτουργία, βάζετε άλλους να απαντούν, όπως και εκείνον τον τύπο τον ευτραφή νεαρό οπαδό σας τον μηχανόβιο τον Μανώλη Μανιά, που μου έγραψε –με μανία, κάτω από τα δικά σας σχόλια 
(16 Δεκεμβρίου στις 11:17 π.μ): «Αφήστε τις δικαιολογίες κύριε. Ειστε σχετικά μορφωμένος για να μπορείτε να κρίνετε και να κατακρίνετε εσεις ;;;; μιλάτε για ιερωμένους κσι τη τον οικοδεσπότη που προφανέστατα δεν γνωρίζετε προσωπικα. Αν εχετε τα γκαραντι να ομιλείτε να σας ακούσουμε , σε καθε αλλη περιπτωση περιοριστε τα κακόβουλα σχόλια σας στους οικείους σας και οχι δημόσια. Καλημερα»
Με αποτέλεσμα, να τον διαγράψω αμέσως. Και βέβαια, εγώ είχα μια καλοπροαίρετη διάθεση για έναν εκκλησιαστικό διάλογο. Εσείς όμως μη έχοντες επιχειρήματα, χολωθήκατε –ξεβρακωθήκατε δημόσια -σαν ρασοφόροι της συμφοράς, και συσπειρωθήκατε σε ομάδα εναντίον μου… 

Και φυσικά, δεν χρειάζομαι τέτοιους σκοτεινούς τύπους για φίλους και συνομιλητές… Μετά από τον μπούλη, τον Μανώλη σας… Σας διαγράφω αμέσως και εσάς. Και εσένα παπά μου, και τον κολαούζο τον ιερομόναχο σου! Αυτά!
16 Δεκεμβρίου 2016 - 1:36 μ.μ.
http://xairete.blogspot.gr/2016/12/blog-post_691.html
 Ο ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ
Ο Μανώλης Μανιάς

3 σχόλια:

pstylianoserimitis είπε...

Κύριε Μιχαλόπουλε καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα. Πριν λίγες μέρες μου κάνατε αίτημα φιλίας στο fb στο οποίο δεν πρόλαβα να απαντήσω καθώς το διαγράψατε ενωρίτερα. Από την πρώτη στιγμή είδα ότι αναρτήσατε φωτογραφία μου της οποίας όμως την περιγραφή δεν αναρτήσατε η οποία έλεγε
"Στοχαζόμενος τη ματαιότητα και τη ρευστότητα των ανθρωπίνων πραγμάτων. 5-12-2010." Δεν νομίζω να ναι ανάρτηση με κοσμικό η αντιχριστιανικό πνεύμα αλλά δεν την αναρτήσατε. Αναρτήσατε όμως την φωτογραφία μου γιατί έκανα το αδίκημα να πατήσω λάικ σε μια τοιχογραφία η οποία υπάρχει στην Εκκλησία του χωριού καταγωγής των προγόνων μου. Εγώ το fb δεν το χω ούτε για να κάνω απολογητική ούτε θεολογικές συζητήσεις ούτε αντιπαραθέσεις.Το έχω για να επικοινωνώ με φίλους μου. Αναρτήσατε λοιπόν τη φωτογραφία μου χωρίς να με γνωρίζετε προσωπικά, χωρίς να γνωρίζετε τη διακονία μου και χωρίς φυσικά την άδεια μου. Αν και η φωτό είναι δημόσια αναρτημένη εντάξει, αλλά όμως μου δίνει την αίσθηση ότι αναρτήθηκε εκεί για να με παραδώσει στη δημόσια κατάκριση και χλεύη. Γιατί κύριε Μιχαλόπουλε? Και αν ακόμα ένας κληρικός είναι ανάξιος, ποιος σας έδωσε τέτοια εξουσία? Να με οδηγείτε ενώπιον παγκόσμιας κρίσης μέσω διαδικτύου? Σας παρακαλώ λοιπόν μέρες που είναι να αφαιρέσετε τη φωτογραφία μου από το ιστολογιο σας. Εγώ δεν απειλώ ούτε μηνήσες κλπ πιστεύω όμως ότι θα δείτε το λάθος και θα το διορθώσετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλά Χριστούγεννα.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Εμείς αντιγράψαμε, την δική σας περιγραφή για το πρόσωπο σας, που έλεγε:

Στυλιανός Τζινευράκης Ιερομόναχος
Υποψήφιος Διδάκτορας (PhD) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σπούδασε Ιστορία της Φιλοσοφίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τόπος καταγωγής: Αθήνα
http://xairete.blogspot.gr/2016/12/blog-post_691.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΕΛΑΒΑ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ:
Δεκ 21 τις 1:47 μ.μ.
Από: pstylianoserimitis
Προς: michalopoulos_p@yahoo.gr

Ναι, η φωτογραφία όμως παραμένει.
Προσπαθώ με όμορφο και κοινωνικό τρόπο να βγάλετε τη φωτογραφία μου από το μπλόγκ σας
δεν θέλω να είναι εκεί,
δεν μου αρέσει με στενοχωρεί.
Σας παρακαλώ.