Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Μαγαρισμένη -«ορθόδοξη» Εκκλησία της Ελλάδος: Βλάσφημες –παπικές, εικόνες, δεσπόζουν στον τρούλο ιερών ναών, στην πατρίδα μας! Αίσχος!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο πατήρ θεοφανης γεωργιος δανιηλ
κοινοποίησε...
Ο Παντοκράτωρ στον τρούλο στο Γενέσιον της Θεοτόκου στην Βλαχερωνίτισσα

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
ΠΑΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ; 
(8 λεπτά πριν)
θεοφανης γεωργιος δανιηλ 
Η εικόνα είναι του 1955 δεν πιστεύω να είχαν υπόψη τους για τέτοια πράγματα τότε.....
Panagiotis Michalopoulos 
Γιατί δεν θα είχαν υπόψη τους για τέτοια πράγματα, τότε..... το 1955;
θεοφανης γεωργιος δανιηλ 
Αδελφε αρχίζω λειτουργία θα τα πούμε αργότερα......
Στυλιανός Τζινευράκης Ιερομόναχος

(16 Δεκεμβρίου στις 8:53 π.μ.)
Είναι μια υπέροχη Ναζαρινή τοιχογραφία μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα και στο Άγιον Όρος έτσι αγιογραφούσαν...
Panagiotis Michalopoulos 

Βλέπω ότι το σχόλιο σας π. «Στυλιανός Τζινευράκης Ιερομόναχος», το έχει εγκρίνει και ο οικοδεσπότης εδώ, ο π. «θεοφανης γεωργιος δανιηλ», που έχει τελειώσει και με τη θ. λειτουργία που είχε νωρίτερα…
Πείτε μου όμως…
Τι θα πει «Ναζαρινή»; Και ποιος λέει, ότι στο Άγιον Όρος είναι αλάθητοι, ή όλοι μορφωμένοι, και αγιογραφικά καταρτισμένοι… Ότι δεν κάθονται έτσι απλά –επαγγελματικά,  και αντιγράφουν -έστω
και από άγνοια, και παπικές εικόνες;
Από ό,τι ξέρω, οι εικόνες αυτού του είδους, της αγίας τριάδας τάχα, αυτές με το άγιο πνεύμα -αποκλειστικά σαν περιστέρι, και τον πατέρα σαν... γέρο, έχει καταδικαστεί ως βλάσφημη και αιρετική από μεγάλη Εκκλησιαστική Σύνοδο!
Διότι ποιος είδε ποτέ τον θεό, ποιος είδε την αγία τριάδα; Κανείς! Πώς τότε αγιογραφούμε έτσι αυθαίρετα, με την φαντασία μας μόνο;
Η εκκλησιαστική δεοντολογία -σχετικά με την αγιογραφία, είναι ότι «δεν ζωγραφούμε κάτι που δεν έχουμε δει»! 

Μανώλης Μανιάς 
Μπραβο κύριε Panagiotis Michalopoulos 
βλεπω οτι μιλάτε με περισσή σιγουριά ... 
ειστε καθηγητής αγιογραφία ή κατι σχετικό;;;
Panagiotis Michalopoulos 

Μην ειρωνεύεστε, κ. Μανώλης Μανιάς! 
Σας είναι εύκολη η προσωπική επίθεση, η "ανάκριση", για να ξεφύγετε; 
Απαντήστε σοβαρά -αν μπορείτε, και μόνον όταν έχετε και εσείς κάποια στοιχεία, κάποια επιχειρήματα, όπως και οι προηγούμενοι συνομιλητές. 
Αντικρούστε -αν θέλετε, αυτά που έχω ήδη πει, και μην ξεγλιστράτε σαν το φίδι!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202157260039014&set=a.1051764620392.2009094.1414074901&type=3&theater
Οι συνομιλητές μου: 
θεοφανης γεωργιος δανιηλ
Ιερεας στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου
Σπούδασε Σχεδιαστης στο ΑΚΤΟ
Στο παρελθόν: Ekklisiastiko Geniko Lukeio Kritis και 1 λυκειο ελευσινας
Τόπος διαμονής: Pírgos Psilóneros, Khania, Greece
Τόπος καταγωγής: Miríki, Evritania, Greece - Έζησε σε Μυρίκη
Παντρεμένος από 6 Φεβρουαρίου 1994, με την ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΑΛΚΙΑ


Στυλιανός Τζινευράκης Ιερομόναχος(φωτο... 5-12-2010)


Υποψήφιος Διδάκτορας (PhD) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Σπούδασε Ιστορία της Φιλοσοφίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Τόπος καταγωγής: Αθήνα


https://www.facebook.com/stylianostzineyrakis


Μανώλης Μανιάς

Σπούδασε στο 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Τόπος διαμονής: Elefsína, Attiki, Greece
Τόπος καταγωγής: Elefsína, Attiki, Greece


https://www.facebook.com/maniasm

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΠΑ, ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ INBOX ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ... «θεοφανης γεωργιος δανιηλ»

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ «θεοφανης γεωργιος δανιηλ»
ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ INBOX ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ:

Κύριε Μιχαλόπουλε θα ήθελε να σας παρακαλέσω όταν σχολιάζετε σε κάποιο προφίλ θεωρητικά είστε σε ένα ιδιωτικό χώρο και θα έπρεπε να σεβαστείτε τον χώρο μετά από ένα ιδιωτικό μήνυμα σε αυτόν που ανήκει το προφίλ και αναλόγως θα πράττατε Εδώ βλέπω ότι από το πρωί είχατε μια επιθετική τάση με σχολιασμούς σίγουρα όχι καλοπροαίρετους αν κάνω λάθος διορθώστε με Έχω πολλούς φίλους που δεν τους γνωρίζω προσωπικά άλλα με την καλή διάθεση που με διακρίνει τους αποδέχομαι διότι είμαι πρώτα από όλα ιερέας και δεν μπορώ να αποκλείω κανένα διότι πιστέψτε με έχω βοηθήσει πολλούς που είχαν προφίλ όχι κατάλληλο για τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητες Άλλα τα τελευταία χρόνια κάνω πια μια επιλογή ποιους θα κρατήσω για να έχω μια ισορροπία σε όσους δίνετε η ευκαιρία να αλλάξουν απόψεις και επειδή έχω πολλούς φίλους που είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι είτε λόγο θρησκείας είτε λόγο πολιτικών φρονημάτων και επειδή με την αγάπη που τους πλαισιώνω έχουμε μια αρμονική συνύπαρξη τα τελεύατε χρόνια τουλάχιστον Σήμερα είδα ότι κάποιοι έβγαλαν ένα κακό εαυτό που τον είχαν απολέσει με τις κατευθύνσεις που είχα δώσει πως να συμπεριφερόμαστε με αυτές τις καταστάσεις τις ετερόκλητες Θα σας παρακαλούσα αν θέλετε να είστε στην συντροφιά μας να είστε ποιο ήπιος και με καθαρές απόψεις Τώρα για το like που έκανα στον πατέρα Στυλιανό ήταν σε κάποια στιγμή που λόγο θέσεις και λειτουργικού χρόνου είχα την δυνατότητα να επέμβω και μάλιστα ποιο πολύ για να ηρεμίσω τον χώρο άλλα κατάλαβα ότι αυτό σας ερέθισε ποιο πολύ και πάλι με υπαινικτικό τρόπο με κρίνατε ότι ..ήμουν στην Λειτουργιά ενώ κατά την γνώμη σας , σας είχα πει ψέματα Αυτό δεν με πειράζει διότι είναι το ποιο εύκολο για να αποδεδειχθεί λόγο του ότι η ακολουθίες γίνονται δημόσια και μπορούν να αποδειχτούν για το αληθές άλλα αυτός ο υπαινιγμός φανέρωσε ότι έχετε κάποια καχυποψία με το άτομο μου που δεν με ξέρετε έτσι κι αλλιώς άλλα δεν διακρίνω και την τάση να θέλετε να με γνωρίσετε αν κάνω λάθος διορθώστε με και πάλι Αδελφέ με τα από όλα αυτά θα ήθελα να σε παρακαλέσω και πάλι ότι η συντροφιά μας εδω είναι σε γενικά πλαίσια ήρεμη και με αγαπητικές τάσεις αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε παρέα μας σεβαστείτε τον χώρο αλλιώς δεν υπάρχει ο λόγος να συγχύζεστε και εύκολα με την επιλογή διαγράφης πάτε αλλού έτσι κι αλλιώς το περιβολή του face book είναι τεράστιο Αν όμως συνεχίστε να προκαλείτε θα με φέρετε στην δύσκολη θέση να σας διαγράψω για την ισορροπία του χώρου και μόνο Και πάλι καλή σας ημέρα.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΠΑ, ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ INBOX ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗΣ «θεοφανης γεωργιος δανιηλ»

Έγραψα: «Βλέπω ότι το σχόλιο σας π. «Στυλιανός Τζινευράκης Ιερομόναχος», το έχει εγκρίνει και ο οικοδεσπότης εδώ, ο π. «θεοφανης γεωργιος δανιηλ», που έχει τελειώσει και με τη θ. λειτουργία που είχε νωρίτερα…» Αυτό, σε καμιά περίπτωση δεν υπονοεί ότι εσείς δεν ήσασταν πράγματι στη λειτουργία… Είναι μια διαπίστωση, ότι συμφωνείτε με τον ιερομόναχο… Ότι αν και τελειώσατε τη λειτουργία, βάζετε άλλους να απαντούν, όπως και εκείνον τον τύπο τον ευτραφή νεαρό οπαδό σας τον μηχανόβιο τον Μανώλη Μανιά, που μου έγραψε –με μανία, κάτω από τα δικά σας σχόλια (16 Δεκεμβρίου στις 11:17 π.μ): «Αφήστε τις δικαιολογίες κύριε. Ειστε σχετικά μορφωμένος για να μπορείτε να κρίνετε και να κατακρίνετε εσεις ;;;; μιλάτε για ιερωμένους κσι τη τον οικοδεσπότη που προφανέστατα δεν γνωρίζετε προσωπικα. Αν εχετε τα γκαραντι να ομιλείτε να σας ακούσουμε , σε καθε αλλη περιπτωση περιοριστε τα κακόβουλα σχόλια σας στους οικείους σας και οχι δημόσια. Καλημερα»

Με αποτέλεσμα, να τον διαγράψω αμέσως. Και βέβαια, εγώ είχα μια καλοπροαίρετη διάθεση για έναν εκκλησιαστικό διάλογο. Εσείς όμως μη έχοντες επιχειρήματα, χολωθήκατε –ξεβρακωθήκατε δημόσια -σαν ρασοφόροι της συμφοράς, και συσπειρωθήκατε σε ομάδα εναντίον μου… Και φυσικά, δεν χρειάζομαι τέτοιους σκοτεινούς τύπους για φίλους και συνομιλητές… Μετά από τον μπούλη, τον Μανώλη σας… Σας διαγράφω αμέσως και εσάς. Και εσένα παπά μου, και τον κολαούζο τον ιερομόναχο σου! Αυτά!