Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Καλημέρα, κοπιάστε! (σ.σ. Προσφέρουμε, και τις τελευταίες αναρτήσεις του «χαίρετε»…)

Κρυφό σχολειό (οι πρώτοι διδάξαντες)… Μύθος, ή πραγματικότητα; (Τελικά, δεν θα μάθουμε πότε. Χάσαμε βλέπεται την κ. Hillary Clinton, που θα έκανε αποκαλύψεις, αν γινόταν πρόεδρος, και θα μας τα έλεγε όλα τα σχετικά με UFO)


Διαβάζω: «Ο τον θάνατον καταπατήσας, τον δε διάβολον καταργήσας» (Νεκρώσιμη ακολουθία – έκδοση Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.)


Ω, αντίχριστοι! Ω, καραγκιοζοπαίχτες αγιογράφοι! Ω, εσείς που δουλεύετε στα τυφλά, κατά παραγγελία των παππάδων αφεντικών σας! Χίλιες φορές σας έχω ρωτήσει! Γιατί δεν απαντάτε; Έτσι ευλογούσε ο Χριστός; Σαν… ελληνορθόδοξος μητροπολίτης; Ε;


Προσοχή, παγκάρια με κεριά: 1. ρέστα δεν δίνονται, και… 2. Απαγορεύεται, και, το κάπνισμα!


Να μη ξεχάσω: Στις 13 του μήνα, στο πανηγύρι του νεομάρτυρα Παναγιώτη Μιχαλόπουλου (τοπικού οσίου) του Αργυροπολίτη (γνωστού και ως blogger) τρώω κανονικά από όλα, δηλαδή και γάλα και αυγό και κρέας… Αλλά μετά από τις 15 Νοεμβρίου, αρχίζει η νηστεία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής -των Χριστουγέννων, που αυτή δεν μας στερεί το ψαράκι μας! Ναι, Αμήν και Αλληλούια brothers!


Ξέρετε σε ποιο ναό φυλάσσεται το μεγαλύτερο τμήμα από τα οστά του Κυρίου;


Η Κοίμηση και ο ενταφιασμός του Αγίου Νεκταρίου: Πράγματα, που θυμίζουν ξενόφερτα θρησκευτικά θρίλερ με ζόμπι (Halloween), και όχι βέβαια θρησκεία –αληθινή πίστη τής Εκκλησίας του Χριστού!


202 Αναρτήσεις... ΕΔΩ: Η μετενσάρκωση του αγίου πνεύματος (TO ΑΓΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ... ΤΣΙΟΥ!)


Οι αντίχριστοι! Ενώ έχουμε πλήθος από φωτογραφίες του αγίου Νεκταρίου (ασπρόμαυρες βέβαια), τον αγιογραφούν έγχρωμο, και φυσικά πάντα να φαίνεται ότι ακόμα και αυτός, ευλογεί με το… κωλοδάχτυλο!


ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; 100.000;


Γιόρταζε κι αυτός χτες… Παρατσούκλι: Γαβριέλα! (Σνιφάρει συνέχεια -και με μανία, έναν ειδικό κρίνο, που έχει μια απίστευτη ιδιαιτερότητα: …Γαμάει!)


ΔΙΑΒΑΖΩ, ΣΗΜΕΡΑ… Κοσμοσυρροή στην Πάτρα: 40.000 προσκυνητές για την Αγία Ζώνη μέχρι σήμερα


πουλαω δυο ηλεκτροκατσαβιδα 4 μπαταριες και 2 φορτιστες ολα μαζι 50 ευρω .... !!!


Εδώ τα καλά, τα… «Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής: «Πάρε το τυχερό σου ΑΣΤΕΡΙ...»


Ω, άπιστοι! Όταν ο ίδιος ο Χριστός –όπως φαίνεται καθαρά, πάει απόμερα και προσεύχεται, έχοντας ακριβώς δίπλα του, και το κερί του, και το λιβανιστήρι του (δες φωτο ντοκουμέντο), ποιοι νομίζετε ότι είστε εσείς, και έρχεστε και κατηγορείτε το παγκάρι για εμπόριο, και το λιβάνι για μαστούρα; Ε;


Εικόνες, που μιλανε… Ένα ύφος, ένα βλέμμα… Σαν να λέει αυστηρά ο Κύριος, στον προσκυνητή –στην προσκυνήτρια, του ειδώλου του: «Για κοίταξε καλά, μη τυχόν και σου…»


Έλαβα πριν από λίγο (10:34 π.μ.), δυο επανωτά μηνύματα στο inbox, της σελίδας μου στο facebook, από τον χρήστη «Ιερό Παρεκλήσιο Αγίου Ευγενιου». Μήνυμα 1: «Σας παρακαλω να κανεται πιο ωρεα σχολια για τιν παναγια οχι και λατερμα». Μήνυμα 2. «Ενταξη;»


Καλημέρα, χρόνια πολλά! (ΘΕΜΑ: Αρχειακό – επετειακό – σαν σήμερα...) Σήμερα, που γιορτάζει ο Μιχάλης…


Η Αικατερίνη Οικονομοπούλου, είπε: «ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ!!!!!»


Συμβαίνει τώρα: Στον σύλλογο εκμάθησης ελληνικής ιστορίας και Ορθόδοξης πίστεως για ελληνόπουλα...


Μαλακίας, το Ανάγνωσμα…


Αύριο, η σύναξη (μάζωξη), των Παμμέγιστων αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, καθώς και των υπολοίπων Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων… Και γιορτάζει ο καλός μου γείτονας -στο διπλανό σπίτι, με τις ροδιές, ο φίλος μου ο κυρ-Μιχάλης, παλαίμαχος ναυτικός, εκ Μυτιλήνης -Μανταμάδος, μεριά… Και με κάλεσε που λέτε, για να φάμε μαζί… Θα μαζώχτουμε και θα το κάψουμε, με μπάρμπεκιου στον κήπο… Εγώ, αυτός, και η κυρα-Λένη του, η εκκλησιάζουσα! Θα φάμε, θα πιούμε, και έχουμε και πολλά θα πούμε! Χα!


Φωτογραφική (τυχαία) σύγκριση, μεταξύ των κυριοτέρων θηλυκών θεοτήτων, διαφόρων θρησκειών. Ποια θρησκεία λέτε, ότι την έχει πιο μεγάλη; (τη θεά του)


Σήμερα, συνομιλώ με έναν νεοϋορκέζο ευαγγελικό (προτεστάντη) ιεροκήρυκα, τον ελληνοαμερικανικό κ. Demis Megas.


Μεγάλος περιοδεύων θίασος –«μπουλούκι», σε δυο μεγάλες επιτυχίες του: Τα σαββατοκύριακα -το πρωί, παρουσιάζει, το έργο «Ο Χριστός, Σημαιοφόρος, Ξανα-Ανασταίνεται»… Και τις καθημερινές –σε δυο παραστάσεις (απόγευμα και βράδυ) το έργο «Ο Χάρης Ζάβαλος, και η βίλα των οργίων».


Ο Χρήστης, ο επονομαζόμενος Ανδρέας Αυξ. Γεωργίου (ΦΩΤΟ: Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟ-ΒΙΒΛΙΟ), μου είπε: «Είσαι και άθεος... είσαι και άσχετος...»


Με τις ποικίλες ιδιότητες και γνώσεις μου… Ως μηχανολόγος, καθηγητής, ναυπηγός, σχεδιαστής, Αναγνώστης –Κατηχητής… Αλλά –κυρίως, και ως ειδήμων περί τα κόμιξ… Θα προσπαθήσω να ερευνήσω πάλι –με την καλή σας την παρέα… Μερικές ακόμα πτυχές, της γνωστής αγιογράφησης, του αγίου Γεωργίου του Δρακοκτόνου. Έχουμε λοιπόν και λέμε…


Γάμοι, με …«βυζιαντινή» μεγαλοπρέπεια! (φωτο, από το άλμπουμ του φίλου, πάτερ Iraklidios Xiouros.)


Είμαστε (του κώλου) «ορθόδοξοι»… Και πιστεύουμε, σε μια Αγία… ΤΕΤΡΑΔΑ: 1. Στον γέρο παππούλη (παράφαγε και ξύνεται), 2. Στον νεαρό χίπη (κάνει νόημα ότι ήταν νόστιμο το φαγητό), 3. Στο κατοικίδιο τους, το περιστέρι (άσπρο πάντα, και ευνουχισμένο για να μην τους κουτσουλάει καθώς πετάει πάνω από τα κεφάλια τους), και 4. Στην κοπελιά με το τσεμπέρι (οικιακά - αλλοδαπή μουσουλμάνα, πρόσφυγας –προφανώς, Αλβανέζα ή από Μέση Ανατολή), που ξεπατώθηκε στις δουλειές (φαγητό κλπ, για τους πιο πάνω) και τώρα κάθεται για λίγο για να ξεκουραστεί –με την πετσέτα, το ξεσκονόπανο, ακόμα στο χέρι… Αμήν!


Ω, ρε, πούστη μου!


Όπως ξέρουμε για την Παναγία μας… Τρεις μέρες και τρεις νύχτες, μετά την «κοιμήση» της (τον θάνατο της), η Παναγία εξαφανίστηκε από το μνήμα της. Έτσι τουλάχιστον, μας λένε οι παπάδες μας, στο σχετικό κεφάλαιο του μαθήματος των θρησκευτικών τους. Πώς αποκαλύφθηκε αυτό; Πήγαν λέει κάποιοι στον τάφο τρεις μέρες μετά, χτύπησαν, δεν άκουσαν «εμπρός» από καμιά «κοιμισμένη», και τότε τον άνοιξαν και τον βρήκαν άδειο (φωτο). Και αυτό το φαινόμενο το λένε «μετάσταση»… Και έτσι –με αυτό το όνομα, το ψέλνουν στις εκκλησίες, στο απολυτίκιο της συγκεκριμένης γιορτής: «μετέστης προς την ζωήν, Μήτηρ υπάρχουσα της ζωής!» Ερώτηση: Τι σχέση να έχει άραγε όλο αυτό το πράγμα, με εξωγήινους, με ιπτάμενους δίσκους, και με λοιπά UFO; (δες σχετική αγιογραφία)


Εκτός κυβέρνησης ο Νίκος Φίλης (Του Dranis)


Ο Thanasis Gounaris πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.


Τα «αδέλφια» μου: Τα τέρατα του χριστιανο-φασισμού, του χριστιανο-Ταλιμπανισμού!..


Το «Εργαστήρι Αγιογραφίας, Μπισμπίκης Γ. Κωνσταντίνος», παρουσιάζει τα έργα του, στη σελίδα του, στο facebook. (Εδώ: αναπαραγωγικοί έρωτες, με αγγελάκια – τα προκαταρτικά, της σεξουαλικής τους συνεύρεσης.)


«Ζωντανή», αγιογράφηση: Η Παναγία καθιστή, έχει σηκώσει με το αριστερό της χέρι τον κόκκινο μανδύα της, για να διευκολύνει τον καλλιτέχνη, στο να της φτιάξει το πράσινο μεσοφόρι… Ενώ -με το δεξί της χέρι, κρατά τον μικρό Χριστό, που είναι ακόμη ατελής, χωρίς δηλαδή να έχει ολοκληρωθεί η ευλογία του, αυτή με το κωλοδάχτυλο! (σ.σ. Στην ανάρτηση αυτή, παρέχεται έξτρα -ως ευσεβής «τσόντα», και μια απόδειξη… Ότι το κωλοδάχτυλο «ευλογίας», έχει -κι αυτό, προέλευση από τον… Παράδεισο!)


Ιερέας, τέλεσε… δέηση υπέρ της Χρυσής Αυγής και του Μιχαλολιάκου… Και διάβασε «ανάθεμα» για τους αντιπάλους του! (video)


Καλημέρα σας! Κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις στο «χαίρετε», είναι…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: