Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ευσεβείς πόθοι –παπάδων, και όχι μόνο… «Εικόνες από το μέλλον», λένε: Θέλουν δηλαδή να γίνουν, ακόμα και οι καθαρές στο πρόσωπο και στην ψυχή (σήμερα στην Ελλάδα) μουσουλμάνες πρόσφυγες… Να γίνουν αύριο, σαν τα χριστιανικά σκατένια μούτρα μας!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Επίσκοπος Φιλόθεος κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
17 ώρες πριν
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Εικόνες από το μέλλον: Μουσουλμάνα σημαιοφόρος με μαντίλα στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα (εικόνες)

Μαθήτρια με μαντίλα παρέλασε ως Σημαιοφόρος σήμερα στην μεγάλη μαθητική παρέλαση του Συντάγματος και αποτελεί κλασικό παράδειγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβλήθηκε με το έτσι θέλω στην Ελλάδα.
Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου πάλι είχε προκαλέσει αίσθηση μια άλλη μουσουλμάνα μαθήτρια με μαντίλα που είχε παρελάσει και αυτή μάλιστα ως παραστάτρια δίπλα στον Σημαιοφόρο, ήταν δηλαδή αριστούχος και αυτή.
Φυσικά η μαθήτρια δεν ευθύνεται για απολύτως τίποτα, η ευθύνη είναι του πολιτικού συστήματος διαχρονικά που επέτρεψε την αθρόα αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας.

Από την άλλη η αφομοιωτική δύναμη της Ελλάδας κάποιες φορές κάνει θαύματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Η αριστούχος μουσουλμάνα μαθήτρια, διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της, καθώς εκτός από τη μαντίλα, φορούσε παντελόνι και ζακέτα κρύβοντας κάθε σημείο του σώματός της.
Πρόκειται για μια αριστούχο μαθήτρια που κατάφερε να ξεχωρίσει στο σχολείο της και να κρατήσει την ελληνική Σημαία στην εθνική Επέτειο.
Βέβαια εδώ τίθεται ένα θέμα. Προφανώς η μαθήτρια και προς τιμήν της αλλά και οι γονείς δεν θεώρησαν τον Σταυρό στην Σημαία θρησκευτικό σύμβολο αλλά εθνικό και το τίμησαν όπως πρέπει, είναι σίγουρο ότι δεν θα της επέτρεπαν οι οικίοι της να την μεταφέρει εάν το σκέφτονταν έτσι.
Ελπίζουμε αυτό το κορίτσι να έχει γαλουχηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε πάντα να μην βλέπει τον Σταυρό στην Σημαία ως προσβλητικό για την κουλτούρα της; Αποτελεί σύμβολο της επικρατούσας θρησκείας εδώ, αλλά πάνω απ'ολα είναι και θα είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας και πρέπει να τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού.
Τώρα το γιατί η χώρα έγινε πολυπολιτισμική είναι μια άλλη κουβέντα.
http://www.pronews.gr/portal/20161028/genika/koinonia/71/se-mia-ellada-poy-allazei-tin-parastasi-sti-simerini-parelasi-eklepse-i
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 

Ευσεβείς πόθοι –παπάδων, και όχι μόνο… 
«Εικόνες από το μέλλον», λένε:  
Θέλουν δηλαδή να γίνουν, ακόμα και οι καθαρές στο πρόσωπο και στην ψυχή (σήμερα στην Ελλάδα) μουσουλμάνες πρόσφυγες… Να γίνουν αύριο, σαν τα χριστιανικά σκατένια μούτρα μας!
Panagiotis Michalopoulos 
Διαβάζω στην ανάρτηση:
«Βέβαια εδώ τίθεται ένα θέμα. Προφανώς η μαθήτρια και προς τιμήν της αλλά και οι γονείς δεν θεώρησαν τον Σταυρό στην Σημαία θρησκευτικό σύμβολο αλλά εθνικό και το τίμησαν όπως πρέπει, είναι σίγουρο ότι δεν θα της επέτρεπαν οι οικίοι της να την μεταφέρει εάν το σκέφτονταν έτσι.»
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Για όσους δεν το ξέρουν:
Ο σταυρός της ελληνικής σημαίας δεν είναι χριστιανικός, αλλά παγανιστικός
(αρχαιοελληνικός).
Ο αρχαιοελληνικός σταυρός είναι ισοσκελής, ο χριστιανικός είναι
ανισοσκελής.
Η μουσουλμάνα τιμά την αρχαία Ελλάδα και όχι το Χριστό.
 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=216105985488625&id=100012676749032

Δεν υπάρχουν σχόλια: