Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ντροπή! Τα πολυκαταστήματα (σουπερ μάρκετ) Lidl, στην Ελλάδα, παραποιούν, την ελληνική σημαία! Αυτό το πράγμα -και όχι την κανονική ελληνική σημαία, βάζουν σαν σήμανση, στα ελληνικά προϊόντα που διαθέτουν. Να επέμβει αμέσως, ο εισαγγελέας!

https://www.facebook.com/413766108819063/photos/a.414024238793250.1073741828.413766108819063/510103405851999/?type=3&theater
Διαβάζω:
Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια νέα θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl παραποίησε την ελληνική σημαία.
•    ΨΕΥΔΕΣ
O ισχυρισμός έχει παίξει σε πολλά ιστολόγια, ας το δούμε από το  katohika.gr
Tα LIDL εγκαινίασαν την νέα ελληνική σημαία. Κάτι σαν ριγωτή κουρελού μοιάζει.
Έθεσαν βέτο οι μουσουλμάνοι για τον σταυρό

Η αλήθεια:
Αν ξεφυλλίσετε το φυλλάδιο της Lidl, θα καταλάβετε πως δεν πρόκειται για σημαία αλλά για γραμματόσημο με τα εθνικά μας χρώματα.
Είναι μια διαφημιστική καμπάνια, προώθησης συγκεκριμένων προϊόντων από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, με θέμα ταξίδι στις γεύσεις και χρησιμοποιούν για διαφημιστικό σήμα ένα γραμματόσημο με τα εθνικά χρώματα (γαλάζιο, λευκό) και σλόγκαν, «ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» σε μια σφραγίδα ταχυδρομείου.
Δεν είναι παραποίηση της ελληνικής σημαίας καθώς αυτή συνεχίζει να υπάρχει στο φυλλάδιο της Lidl και στο συγκεκριμένο φυλλάδιο μετρήσαμε 42 ελληνικές σημαίες.
Ακόμη σε πολλά από τα προϊόντα της συγκεκριμένης διαφημιστικής καμπάνιας που έχουν επάνω τους το διαφημιστικό γραμματόσημο συνυπάρχει και η ελληνική σημαία.
Η Lidl ακόμη και στο λογότυπο της έχει την Ελληνική σημαία. Αν ήθελαν να παραποιήσουν την Ελληνική σημαία, δεν θα την τοποθετούσαν κάτω από το λογότυπό τους.
Η Lidl απάντησε στα δημοσιεύματα με ανακοίνωση στη σελίδα της, στο facebook.

Το θέμα της σημαίας που απασχόλησε όλη την Ελλάδα, απασχόλησε μέχρι και Έλληνα βουλευτή που έπεσε θύμα της συνωμοσιολογίας.

Όπως είδαμε παραπάνω το επίμαχο διαφημιστικό σήμα δεν είναι Ελληνική Σημαία. Είναι μια διαφημιστική καμπάνια και η Ελληνική σημαία συνεχίζει να υπάρχει στο φυλλάδιο του lidl για να ξεχωρίζουν τα ελληνικά προϊόντα. Οι ισχυρισμοί πως παραποίησαν την Ελληνική σημαία είναι ψευδείς και καταρρίπτονται. Το γραμματόσημο δεν είναι σημαία.
http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/10/lidl-elliniki-simaia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: