Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Καλημέρα, καλή Κυριακή! Κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο μπλογκ μου, ήταν…)

Σχετικά με το πάρτι (με ούζα;) που έκανε προχθές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, με καλεσμένους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ…


Μια παρόμοια προσωπική μου περίπτωση έχω να αναφέρω κι εγώ: Η οικογένεια μου -γυναίκα και δυο παιδιά, με κοπανάγανε επί 10 χρόνια για να με εξοντώσουν, μέχρι και την ημέρα που με εγκατέλειψαν οριστικά -πριν από 6 χρόνια ακριβώς! Έφυγαν, διότι πίστεψαν ότι έτσι που με άφησαν, σε τέτοιο τραγικό σημείο, δεν θα άντεχα πιο πολύ από έναν μήνα ζωής, και ότι θα επέστρεφαν -τόσο γρήγορα, θριαμβευτές κληρονόμοι!


Ποιά είναι η πιο ασυγχώρητη αμαρτία;


Ο πιστός λαός λοιπόν, πάει σαν άλογο πρόβατο στις εκκλησιές, και ακούει σαν υπνωτισμένος όλα αυτά τα πολλά και διάφορα που φυσικά δεν τα καταλαβαίνει…


Διαβάζω: 1. Μπήκε ο αρχιεπίσκοπος με τη συνοδεία του στο Μαξίμου, τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε με τον μεγάλο αρχηγό της Φυλής παρακάμπτοντας τον Φίλη, και όλα μια χαρά. 2. Μπήκαν στη συνέχεια και οι δικαστές στο Μαξίμου για την «λειτουργία της Δικαιοσύνης», και λειτούργησε το «εν τη παλάμη, και ούτω βοήσωμεν». Με λίγα λόγια τους μπούκωσε ένα σκασμό λεφτά κι όλα καλά, όλα ωραία.


Ο χρήστης "Μηδέν άγαν", σχολίασε μια δική μου ανάρτηση...


Ύμνοι και άσματα: «Το δεξί χεράκι, επάνω: τη γυμναστική μου, κάνω!.. Και τ’ αριστερό, ψηλά: τραλαλά-λά-λά!»


Εδώ, η Παναγία, σε μια ακόμα θαυματουργή εικόνα της… Συγκεκριμένα -σε αυτήν, όπου φαίνεται να φοράει –όλως εορταστικά, και μια… φοντανιέρα στο κεφάλι. Ασπαστείτε την… Πάρτε δε νοερά, και από ένα σοκολατάκι για να γλυκαθείτε… Και μετά -ω, ευλογημένοι, για την πλήρη ολοκλήρωση σας, πάρτε -αν θέλετε, και… ένα κ@λ@-δάχτυλο, από τον μικρό Χριστό!


Τα παιδιά των λουλουδιών!


Τα βρήκε ο Τσίπας με τον Ιερώνυμο, χθες το βράδυ, στο τραπέζωμα, στο Μαξίμου με τους Ιεράρχες. Ό,τι θέλουν οι παπάδες –τελικά, για τα θρησκευτικά! Χα!


Μεγαλώσαμε, με ένα σωρό ψέματα, όπως: 1. Ο σκελετός του Εφραίμ –Νέας Μάκρης, δεν ήταν ζωντανός, όπως αγιογραφείται, δεν ήταν καν αντρικός! 2. Ο Άγιος Δημήτριος, δεν σκότωσε αυτόν που δείχνουν στην εικόνα του. 3. Ο Άγιος Γεώργιος ήταν φίλος με τους δράκους, και μάλιστα τάιζε με λαγούς τα μωρά της δράκαινας στη σπηλιά τους! 4. Και τέλος… το μπιμπ-μπιμπ, δεν τρέχει πιο γρήγορα από το κογιότ!


Σα’ποιος μοιάζει… Σα’ποιος μοιάζει; Σαν’είδα, το κεφάλι του… Είπα, μήπως άραγε να είναι… «το πανίσχυρο VIM»!!!..


Μαύρη μαγεία στην ορθοδοξία! Εκκλησία Ρωσίας: Αυτή η εικόνα μοιάζει με φυσιολογική, αλλά δεν είναι! Έχει …«το διάολο, μέσα της»!


Διάβασα το άρθρο της Σελίδας «Ορθοδοξία», με τίτλο «Ποια ώρα γεμίζουν οι εκκλησίες με ΑΓΓΕΛΟΥΣ» (αναδημοσίευση από τη Σελίδα «makeleio» του Στέφανου Χίου), και διαπίστωσα ότι είναι όλο, …μια μαλακία και μισή!


Καλημέρα! Κοπιάστε!.. (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο «χαίρετε», ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: