Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Βαρυσήμαντη δήλωση - «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» Μήνυμα, του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προς τον Ελληνισμό: «Αυτό που πρέπει να μάθει ο λαός μας -επειγόντως, προς άρσην πάσης παρεξηγήσεως - σχετικά με το νέο πρόγραμμα σπουδών στα θρησκευτικά για τους ορθοδόξους μόνο -μαθητές και μαθήτριες, είναι…»

Ο Athanasios Dimitrios Laspopoulos 
κοινοποίησε ένα σύνδεσμο. 
2 ώρες πριν
Διαβάζω:
Βαρυσήμαντη δήλωση
«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» Μήνυμα του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προς τον Ελληνισμό:

«Αυτό που πρέπει να μάθει ο λαός μας επειγόντως, προς άρσην πάσης παρεξηγήσεως - σχετικά με το νέο πρόγραμμα σπουδών στα θρησκευτικά για τους ορθοδόξους μόνο μαθητές και μαθήτριες… 
Είναι ότι αυτό, είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις θέσεις και τις απόψεις, της σημερινής ορθόδοξης ελληνικής Εκκλησίας…  Δηλαδή, με την σύγχρονη πίστη αυτής, και των οπαδών της! 
Και τούτο, διότι (το νέο πρόγραμμα σπουδών στα θρησκευτικά), είναι πιστή αντιγραφή του θρησκειολογικού προγράμματος σπουδών για νέους, της νεο-βουδιστικής παγκόσμιας οργάνωσης Αριγκάτου… 
Της οποίας οργάνωσης, ευγενικός χορηγός είναι ο φιλάνθρωπος, φιλόθρησκος και παντελεήμων αμερικανός φίλος μας, ο πασίγνωστος κύριος - κύριος Ντέιβιντ Ροκφέλερ.
Μη λησμονούμε δε, ότι η φίλη και αδελφή βουδιστική θρησκεία, μας έχει δανείσει πλείστα όσα από τα πολύτιμα στοιχεία της…
Όπως:
1. Τα φωτοστέφανα στις εικόνες, τα καντήλια, τα κεριά και τα λιβάνια...
2. Το χειροφίλημα στους ιερείς...
3. Το καλογερικό κομποσκοίνι, την προσκύνηση από τους πιστούς –στα τέσσερα, και –το σπουδαιότερο… 
4. Μας έχει δανείσει και το κ@λ@-δάχτυλο ευλογίας… Ίδιο και απαράλλακτο του κινέζικου βουδισμού (και αυτού του Βούδα, προσωπικά), και σήμα κατατεθέν πλέον και του δικού μας ιερατείου... Δάχτυλο, συνοδευόμενο κάποτε –κάποτε, και με την ευχή «σκύψε ευλογημένη να στον φορέσω!»
5. Τέλος, ακόμα και τα άμφια μας, γίνονται με εκλεκτά υφάσματα, εισαγόμενα κι αυτά, από τα Ίδια αυτά μέρη της Ανατολής! Αυτά!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=323625828029308&id=100011456804302

Δεν υπάρχουν σχόλια: