Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Xristos Antoniou 
ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ + ΑΡΧΙΜ.ΣΥΜΕΩΝ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ένας χρόνος που απορφανισθηκαμε από το Γέροντα ,μακαριστο π.Συμεων .Σαρανταπεντε και πλέον έτη προσφορά στη Θεσσαλονικη μας." Το οξυγόνο της Θεσσαλονικης " ,όπως έλεγε ο Άγιος Παισιος .
Εν ευγνωμοσύνη πολλή ,Μακαριστε,πολυσεβαστε και πεφιλημενε παππουλη ,σε ευχαριστούμε για την εμπονη προσφορά σου στη ζωή μας .Αιώνια σου η μνήμη .ΕΥΧΟΥ και για μας ,Άγιε Γέροντα .Υιικα ,Χρηστος Αντωνιου
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 

Ήταν φίλοι, με τον γ. Παΐσιο;
Xristos Antoniou 

Πνευματικω τω τροπω .
Panagiotis Michalopoulos 

Πώς δηλαδή; Αλληλογραφούσαν;
Panagiotis Michalopoulos 
ΕΓΡΑΦΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ…
Περί Παϊσίου ο λόγος:
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του! 

Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! Αυτά!
Κουμενίδου Σταυρούλα 
Ειλικρινά σας λυπάμαι, κ.Παναγιώτη!!! 
Εύχομαι με ήπιο τρόπο και όχι κάποιο σκληρό "άγγιγμα" να συνέλθετε!!!! 
Γνωρίσατε-γνωρίζετε τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνετε αυτές τις ύβρεις;
Panagiotis Michalopoulos 

Καλησπέρα κ. Σταυρούλα!
1. Μάλλον είσαι εσύ για λύπηση, ως τελείως απαράδεκτη για συνομιλήτρια σε σοβαρό διάλογο, όταν αρχίζεις έτσι, με το «σας λυπάμαι, την επικοινωνία σου με έναν άνθρωπο. Έτσι, δεν μοιάζει να έχεις επιχειρήματα… Έτσι, δεν φαίνεσαι να θέλεις έναν δημοκρατικό και εποικοδομητικό διάλογο… Αντιδράς σπασμωδικά, με σκοπό και να εκτονωθείς, και να τα σπάσεις… Και να θες έτσι να βγεις εύκολα και από πάνω!
2. Εμμέσως μεν, σαφώς δε, καταριέσαι κιόλας! 

Ποιος είναι ο ήπιος τρόπος, και ποιο το σκληρό άγγιγμα που σε έκανε εσένα καλύτερη; 
Το εύκολο για σένα είναι μήπως το να πέφτεις στα τέσσερα -σαν ευλογημένη, και μετα να εχεις και το σκληρό "άγγιγμα" κάποιου παπά -κάποιου νταβραντισμένου γέροντα σου, που σου έδωσε αυτήν την εντολή, δηλαδή το… «σκύψε ευλογημένη»; Κάτι δηλαδή σαν εκείνη την παπαδιά στην Πρέβεζα με τον τότε μητροπολίτη από πίσω της, να την… «ευλογεί»;
3. Και εγώ –αν θέλεις να ξέρεις –σχετικά με το σχόλιο μου για τον Παΐσιο, δεν βρίζω… Δεν βρίζω, γενικά, όταν από καθήκον διαμαρτύρομαι -έτσι όπως ξερω, για τα κακώς κείμενα στην Εκκλησία.
4. Ό,τι λοιπόν έγραψα πιο πάνω για τον γέροντα, είναι απόσταγμα μεγάλης μελέτης.
Διαφωνείς;
Αν μπορείς, ανασκεύασε τα. Αν μπορείς διάψευσε με. Αν έχεις επιχειρήματα, να τα φέρεις στο διάλογο.
5. Να ξέρεις δε, ότι δεν μιλάς με έναν τυχαίο άνθρωπο, ούτε με κάποιον άσχετο με τα εκκλησιαστικά, άλλα ίσως με έναν από τους πιο καταρτισμένους στα θέματα αυτά!
ΥΓ
Καλή σου νύχτα, καλό ξημέρωμα!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1622111301420303&set=a.1608305806134186.1073741831.100008643457838&type=3&theater

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ:
Κουμενίδου Σταυρούλα
• Δούλεψε στην εταιρεία Εκπαιδευτήρια "Ο Απόστολος Παύλος"
• Σπούδασε Νομική στο Aristotle University of Thessaloniki, Greece
• Σπούδασε Νομικό Τμήμα της ΝΟΕ στο Νομική Θεσσαλονίκης
• Πήγαινε στο Α΄Θεσσαλονίκης
• Παντρεμένη