Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

1. Ένα μίνι εκκλησάκι, πέτρινο και ενισχυμένο με μπετόν τριγύρω του, έγινε διάσημο για κάποια δέντρα που το ζώνουν και που τα κλαδιά τους φαίνονται γύρω –γύρω και στη σκέπη του. Αυτή βέβαια την μινιατούρα, κουράστηκε κάπως, αλλά την έκανε -σαν θαύμα η αγία Θεοδώρα… κάπου κοντά στο Κολοκοτρωνίτση του Δήμαρχου Περίανδρου Πόποτα. 2. Ένα πολύ μεγαλύτερο θαύμα –αρχιτεκτονικό, και από ξύλο (φωτο) έχουμε τώρα και στην Αυστραλία, στη Νέα Νότια Ουαλία... (Δήμαρχε, Πόποτα, σε σκίσανε!)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 - 5:00 πμ
Γρήγορα αλλά και με ποιότητα
Οικολογικό σπίτι κατασκευάστηκε σε έξι εβδομάδες 


Ουαλία: Το αυστραλιανό αρχιτεκτονικό γραφείο ArchiBlox δημιούργησε ένα φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι από ξύλο μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες. Γνωστό ως Avalon House, πρόκειται για μια σπονδυλωτή πράσινη κατοικία, με “ζωντανή” ταράτσα που τοποθετήθηκε σε μια πανέμορφη πλευρά της παραλίας στη Νέα Νότια Ουαλία.

Το 106 τετραγωνικών μέτρων Avalon House δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, ενώ προσφέρει άνεση στους ιδιοκτήτες, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον για τη διαμονή τους. 

Φωτεινό, ζεστό και με μια καταπράσινη οροφή, ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον και γίνεται ζηλευτό για τον καθένα που ονειρεύεται να έχει μια κατοικία που σέβεται τη φύση, την προστατεύει και την αναδεικνύει.

Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: