Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Διαβάζω: 1. Μπήκε ο αρχιεπίσκοπος με τη συνοδεία του στο Μαξίμου, τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε με τον μεγάλο αρχηγό της Φυλής παρακάμπτοντας τον Φίλη, και όλα μια χαρά. 2. Μπήκαν στη συνέχεια και οι δικαστές στο Μαξίμου για την «λειτουργία της Δικαιοσύνης», και λειτούργησε το «εν τη παλάμη, και ούτω βοήσωμεν». Με λίγα λόγια τους μπούκωσε ένα σκασμό λεφτά κι όλα καλά, όλα ωραία.

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Panagiotis Michalopoulos
6 Οκτωβρίου στις 5:48 μ.μ.
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Σταύρος Στραβόλαιμος, έγραψε...
Μπήκε ο αρχιεπίσκοπος με τη συνοδεία του στο Μαξίμου, τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε με τον μεγάλο αρχηγό της Φυλής παρακάμπτοντας τον Φίλη και όλα μια χαρά.
Μπήκαν στη συνέχεια και οι δικαστές στο Μαξίμου για την «λειτουργία της Δικαιοσύνης», και λειτούργησε το «εν τη παλάμη, και ούτω βοήσωμεν». Με λίγα λόγια τους μπούκωσε ένα σκασμό λεφτά κι όλα καλά, όλα ωραία.
Μιλάμε δηλαδή για πλήρη σήψη και παρακμή, πρωτοφανή και πρωτόγνωρο θεσμικό κατήφορο, απαράδεκτο για μια σύγχρονη δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα.
Δεν είναι όμως περίεργο. Όλα τα καταρρέοντα μισητά, αντιλαϊκά και απεχθή καθεστώτα ανασκουμπώνονται όταν τα βρίσκουν μπαστούνια και συμβιβάζονται όπως όπως και από την άλλη μεριά, μοιράζουν τα λεφτά του λαού εκεί που ξέρουν, κοινώς δωροδοκούν, για να παραμείνουν στην εξουσία.
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1195192903876720?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: