Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο μήνυμα σήμερα, από το Facebook: «2012, σαν σήμερα – Panagiotis, δείτε της αναμνήσεις σας.» (Βέβαια, δεν είναι μόνο οι παπαδιές, αλλά και οι σιγανοπαπαδιές το ίδιο επικίνδυνες!)

ΑΡΧΕΙΑΚΟ: 
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τα νεότερα, για τον Ιερέα που κρεμάστηκε μέσα σε στάνη... (Και τώρα, το σχόλιο του ιστολογίου μας)

Όπως έχουμε γράψει… 

Απαγχονίστηκε 43χρονος ιερέας στα Φάρσαλα

http://xairete.blogspot.gr/2012/09/43.html

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ιερέας από τη Λάρισα, ο οποίος έδεσε μία θηλιά γύρω από τον λαιμό του και απαγχονίστηκε μέσα σε στάνη! 
Το άψυχο σώμα του 43χρονου βρήκαν στις 5.15 προχθές το απόγευμα, στο εσωτερικό της κτηνοτροφικής τους μονάδας, ο ιδιοκτήτης και ο γιος του, οι οποίοι έντρομοι έσπευσαν να τον σώσουν.
 Με σβέλτες κινήσεις έκοψαν το σκοινί και προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, δυστυχώς, όμως, ο παπάς δεν ανταποκρινόταν αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Οι δύο άνδρες ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άψυχο κορμί του ιερέα, το οποίο και μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και ενημέρωσαν τα πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος για την απώλεια. 
Για το θλιβερό περιστατικό που ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων κλήθηκε ιατροδικαστής ο οποίος πρόκειται να κάνει νεκροψία - νεκροτομή σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθούν οι λόγοι που οδήγησαν τον άτυχο ιερωμένο στο απονενοημένο διάβημα. 

Τα νεότερα, για τον Ιερέα που κρεμάστηκε μέσα σε στάνη… 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 43χρονος, ο οποίος ζούσε και λειτουργούσε στο χωριό Ζωοδόχος Πηγή Φαρσάλων και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, βοηθούσε συχνά στις εργασίες της στάνης που βρίσκεται στο ίδιο χωριό. .
Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον ιερέα στην αυτοκτονία, ωστόσο, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες και τα οποία τον είχαν καταρρακώσει ψυχολογικά. 
Η είδηση της αυτοχειρίας έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς του ιερέα. 
Όπως λένε άτομα που τον συναναστρέφονταν, ο 43χρονος ήταν ένα άτομο αρκετά εσωστρεφές, ωστόσο, ήταν γλυκομίλητο με όλους και πάντα πρόθυμος να ακούσει τα προβλήματα των συγχωριανών του… 

 www.espressonews.gr 


Και τώρα, το σχόλιο του ιστολογίου μας: 

 Α. Να είχε άραγε κι αυτός μια παπαδιά, απαιτητική σαν την άλλη από την Ηλεία; 
Αν ναι, τότε: Τι γίνεται ρε, με τις παπαδιές; 

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι παπαδιές, αλλά και οι σιγανοπαπαδιές το ίδιο επικίνδυνες! 

Β. Ξέρω πχ μια 55χρονη κυρία Ελένη που από τρελή σαν ανύπαντρη με έναν κύριο Παναγιώτη (για πάνω από 5 χρόνια τον κυνηγούσε για να την παντρευτεί), ξετρελάθηκε τελείως όταν (παντρεμένη μετά με τον Παναγιώτη) μπήκε στην εμμηνόπαυση της, και ήθελε να τρελάνει, και, τον Παναγιώτη…
Πώς;

1. Εκβιάζοντας τον με τις καθημερινές -υστερικές- κραυγές της, για να της γράψει το σπίτι του... Για να τον διώξει… 

2. Παίζοντας του, τη Λυσιστράτη, κάνοντας (για πολλά έτη) αντικάμαρα στο ίδιο του το σπίτι… Μένοντας δηλαδή στο άλλο δωμάτιο με την 15χρονη κόρη (που την μετέτρεψε σε οχιά κατά του πατέρα).

3. Προτρέποντας τον 19χρονο γιο (που τον μετέτρεψε σε Πιτ-Μπουλ κατά του πατέρα) να δίνει χτυπήματα καράτε, από πίσω στον αυχένα στον 60χρονο πατέρα... 
Όπως ένα μεσημέρι που ο άνθρωπος πετάχτηκε έξω από σπίτι – βαριά χτυπημένος - για να σωθεί από τα χειροτέρα… Εκείνο το βράδυ, δε, παντρευόταν ο κ. Νίκος ο γιος της κ. Μαίρης, από το διπλανό σπίτι, και ο άνθρωπος («ευτυχώς ζωντανός», έλεγε), πήγε στο γάμο με το αυτί του, πρησμένο, έτσι που έμοιαζε σαν μελιτζάνα… 

4. Μεθοδεύοντας (μετά το περιστατικό αυτό), και τον εγκλεισμό του Παναγιώτη στο Δρομοκαΐτειο, για την τιμή των παιδιών της… 
Για να τα βγάλει έτσι (αυτά, και τον εαυτό της - την επίδοξη «εταιρία δολοφόνων» του πατέρα, δηλαδή) σαν αθώα περιστέρια! 
Μετά από το περιστατικό αυτό… Τότε, που η γειτονιά είχε καλέσει περιπολικό της αστυνομίας για να σώσει τον Παναγιώτη από τα νύχια τους… Εκείνη την ημέρα, που σας είπα, μετά την επίθεση με το χτύπημα καράτε και με το αυτί του ανθρώπου σαν μελιτζάνα!.. 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

"KYRIA" ELENH: Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΑΣ

"KYRIA" ELENH: Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΑΣ (147 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ)
Αριστερό κλικ στη φωτογραφία, σας πάει στο θέμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: