Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Καλημέρα, καλό σαββατοκύριακο! Κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες μπλογκ- αναρτήσεις μου, ήταν…)

Η Μυρτώ, γιορτάζει κανονικά στις 26 Ιουνίου (Των Αγίων Πάντων), μαζί με τα αρκουδάκια ράτσας «πάντα». Αν όμως κατάγεται από τα Κύθηρα, τότε μπορεί να γιορτάσει εξαιρετικά και σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου (Ανάμνηση θαύματος της Θεοτόκου της Μυρτιδιώτισσας), που γιορτάζουν η Μυρσίνη, η Μυρτώ, η Μυρτιά, η Μυρτιδιώτισσα, η Μύρτα, η Μυρσώ, η Μέρσα, η Αμέρσσα, η Αμέρσα, και η θεια μου η Αμερισούδα ή Αμερσούδα!


Εμπρός στον δρόμο που χάραξε το ISIS


Ποιος μαλάκας πάλι, είναι αυτός ο… «ξανθός Ναζωραίος»;


Το εξοχικό, της αγίας Θεοδώρας;


Από Facebook: «Panagiotis, νοιαζόμαστε για εσάς και για τις αναμνήσεις που μοιράζεστε εδώ. Σκεφτήκαμε ότι θα σας άρεσε να ξαναδείτε αυτήν τη δημοσίευση («Νέος Υπουργός Παιδείας, ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Φίλης») που κάνατε πέρσι -σαν σήμερα…»


Γιορτάζουμε σήμερα, διότι τον… συνέλαβαν;


Το ξέρατε ότι υπάρχει ακόμα και… «Παγκόσμια Ημέρα Αμφισεξουαλικότητας»; Υπάρχει λοιπόν και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Σεπτεμβρίου από το 1999. Με την ευκαιρία αυτή, να μη ξεχάσουμε να πούμε σήμερα και τα «χρόνια πολλά», ακόμα και στον χαρακτήρα «Αστέρη Νεγρεπόντη» (του σήριαλ «το καφέ της Χαράς»), που τον υποδυόταν ο ηθοποιός Χρήστος Μάντακας.


ΔΙΑΒΑΖΩ: «Λάβρος εμφανίστηκε στον Alpha 989 ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εναντίον του Πρωθυπουργού, του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Φίλη για το μάθημα των θρησκευτικών!» (κουνώντας τους –προφανώς, και εκείνο το κωλοδάχτυλο του, της τάχα «ευλογίας» του…)


Γιώργος Ρόκκας‎, προς Panagiotis Michalopoulos: Για την συλλογή της αγίας θεοδώρας !!! (Είναι συλλεκτικό κομμάτι !!!)


Διαβάζω: «Tichu, στο κατηχητικό!»


Καλημέρα! (και οι πιο πρόσφατες blog-αναρτήσεις μου, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: