Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Εκτός από τον διάσημο θρησκευτικό γάμο του γιου του μετεωρολόγου Καντερέ, στην Κερατέα το Σάββατο, είχαμε χθες και έναν διάσιμο πολιτικό «γάμο» στη Μύκονο… Από τον Δήμαρχο βέβαια, ανάμεσα στην βραζιλιάνα σουπερ μοντέλα Ανα Μπεατρίς Μπαρός («το καυτό αγγελάκι της Victoria’s Secret») και στον Eλληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Καρίμ Ελ Σιάτι (ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης του Travco Group, ενός ταξιδιωτικού κολοσσού με έδρα την Αίγυπτο, και η μητέρα του -Ντόρα Θεοδώρου, έλκει την καταγωγή της από την ελληνική παροικία της Αιγύπτου). Αύριο δε (Σαββάτο κι αυτοί), θα πραγματοποιηθεί και το «μυστήριο» (με κουμπάρα την Αλεσάντρα Αμπρόσιο), σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού, με εκπρόσωπο από την «Εκκλησία του Κώλου», του μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου!..

Ανα Μπεατρίς Μπαρός
Εκτός από τον διάσημο θρησκευτικό γάμο του γιου του μετεωρολόγου Καντερέ, στην Κερατέα το Σάββατο, είχαμε χθες και έναν διάσιμο πολιτικό «γάμο» στη Μύκονο… 
Από τον Δήμαρχο βέβαια, ανάμεσα στην βραζιλιάνα σουπερ μοντέλα Ανα Μπεατρίς Μπαρός («το καυτό αγγελάκι της Victoria’s Secret») και στον Eλληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Καρίμ Ελ Σιάτι (ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης του Travco Group, ενός ταξιδιωτικού κολοσσού με έδρα την Αίγυπτο, και η μητέρα του -Ντόρα Θεοδώρου, έλκει την καταγωγή της από την ελληνική παροικία της Αιγύπτου). 
Αύριο δε (Σαββάτο κι αυτοί), θα πραγματοποιηθεί και το «μυστήριο» (με κουμπάρα την Αλεσάντρα Αμπρόσιο), σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού, με εκπρόσωπο από την «Εκκλησία του Κώλου», του μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: