Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Καλημέρα, …Κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας -στο blog «xairete». ήταν…)

Άγιος Παναγιώτης ο Καισαρεύς: Εορτάζει στις 24 Ιουνίου. (Χρόνια μου πολλά!)


Ποιο είναι (από τα τρία) το μακρύτερο; Μα, ο κρίνος, φυσικά! (τα άλλα δυο –τα μικρότερα, είναι: 1. το κωλοδάχτυλο του αγγέλου, και 2. το υπεριπτάμενο περιστέρι –το πάντα και παντού σαν τσόντα εμφανιζόμενο!)


Το facebook, κάθε μέρα, μου δείχνει όλες τις δημοσιεύσεις που έχω κάνει –ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ- σε διάφορες χρονιές. Σήμερα, μου θύμισε τον τουρκόσπορο, που προχθές στην Κρήτη έκανε πάλι λόγο για «νέες χώρες», για τμήματα της μισής Ελλάδας που είναι λέει κανονικό έδαφος του πατριαρχείου Istanbul. Την Κρήτη δε, την αποκαλεί «θωρηκτό» του, ο κωλογλύφτης του πάπα των παπικών!


Στο ερώτημα του διαφημιστικού φυλλαδίου για το ναΐδριο της αγίας Θεοδώρας, για το «πώς δεν γκρεμίζονται τα δέντρα όταν φυσούν οι άνεμοι», η απάντηση είναι ότι…


«Το μυστήριο του γάμου»: Μια ετικέτα, του ιστολογίου «χαίρετε». (1.400 αναρτήσεις)


«Το μυστήριο του βαπτίσματος»: Μια ετικέτα, του ιστολογίου «χαίρετε». (485 αναρτήσεις)


Παιδεραστές, παπάδες»: Μια ετικέτα, του ιστολογίου «χαίρετε». (102 αναρτήσεις)


Αυτά λοιπόν με τον άγιο Νεκτάριο! Δηλαδή, αν τα μουντζώσουμε όλα αυτά, και πάμε να πιστέψουμε στις δοξασίες των μάγων της πιο απομακρυσμένης φυλής στη ζούγκλα στα βάθη της Αφρικής -για πνεύματα Τζούτζου, κλπ… Τότε, πολύ πιο καλύτερα θα είμαστε, ρε πούστη…


Έκτακτη εμφάνιση…


Αποκλειστικό: Η στιγμή της Πεντηκοστής, όπου το κωλοπούλι, κοτσιλάει με μανία, σαν με κώλο πολυβόλο, γύρω – γύρω, σκτατο-φλογίτες, και κοπρίζει -τάχιστα και πλήρως, τα κεφάλια (μαλλιά, μυαλά κλπ) των μαθητών του Χριστού! Έτσι δικαίως ονομάστηκε «Εκκλησία του Κώλου» η νέα θρησκεία!


Τι θα πει «φανερωμένη»; Συνθηματικό είναι; Κάτι παρόμοιο με το… «up skirt» -να πούμε?


Τυχαίες εικόνες: Κινούμενα σχέδια, και μη κινούμενα…


Καλημέρα, …Κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας -στο blog «xairete». ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: